Astrologie

#femeie fatala #predictii #zodii #horoscop #astrologie #femei

Cele trei femei fatale ale zodiacului! Te numeri printre ele?

Exista, printre nativele zodiacului, trei femei care pot fi considerate cu adevarat fatale. Arata impecabil, sunt inteligente si emana senzualitate. Sunt in acelasi timp sigure pe ele si reusesc sa obtina foarte usor tot ceea ce isi propun. Afla daca te numeri printre ele.

Taur

Femeile nascute in zodia Taurului sunt constiente intotdeauna de cat de atractiv este trupul lor si nu ezita sa nu se foloseasca de acest lucru pentru a atrage atentia. Stiu intotdeauna cum sa se imbrace si cum sa-si puna silueta in evidenta fara a fi insa vulgare. Nativele nascute sub semnul Taurului reprezinta o combinatie surprinzatoare de forta interioara si de vulnerabilitate. Desi par dure, in realitate sunt sensibile si atente intotdeauna la cei din jur.

Sunt atractive pentru barbati deoarece emana senzualitate si au o putere de seductie uriasa. In plus, stiu sa se foloseasca de puterea cuvintelor pentru a obtine ce-si doresc!

 

Sursa foto: aplus.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro