Astrologie

#horoscop #zodii #compatibilitati #combinatii zodii #compabilitati zodii #ascendent zodii

Combinatii periculoase ale defectelor zodiilor

Cele mai periculoase combinatii ale defectelor zodiilor pot reiesi din influenta ascendentului direct al fiecarui semn in parte. Astfel, daca decidem sa condensam cele 12 zodii in 6 perechi, putem sa deducem un cumul de "calitati" extrem de amuzante. Iata care ar fi cea mai nefasta varianta a contopirii zodiilor doua cate doua, in ordinea traditionala a horoscopului.

Berbec + Taur

Incapatanarea taurului si impertinenta berbecului ar da nastere celui mai nesuferit caracter din tot zodiacul. Nativii influentati de o zodie hibrida ca aceasta vor fi cu siguranta marginalizati, huliti, ocoliti in toate cercurile sociale si imposibil de suportat de catre o persoana de sex opus.

Dorinta continua a berbecului de a-si satisface propriile dorinte, fara sa tina cont de nazuintele celor din jur, va fi "completata" in mod infricosator de autocontrolul absent al pofticiosului taur, dependent de sex si mancare. In cele din urma, reprezentantii semnului zodiacal pot ajunge sa fie incarcerati sau supusi unui tratament medicamentos puternic.

Gemeni + Rac

Pasivitatea si lenea racilor vor naste monstri in combinatie cu parsivitatea si inconsecventa gemenilor. Prin urmare, reusitele in mediul educational si profesional are foarte putine sanse sa se petreaca, banii vor mereu o problema, iar consideratia celor din jur va lipsi cu desavarsire.

Nici in plan personal lucrurile nu sunt mai roz: complexele de inferioritate si paranoia racului vor deveni si mai imposibil de tolerat in combinatie cu delasarea gemenilor, ceea ce inseamna ca bietii nativi ai zodiei condensate nu au nicio sansa de fericire in amor.

Fecioara + Leu

Ambitia si obsesia pentru putere a fecioarei vor da nastere unor reactii chimice explozive in combinatie cu snobismul, grandomania si egocentrismul leilor. Acesti indivizi influentati de obsesiile predominante vor fi cu siguranta dictatorii viitorului, care vor ingenunchia din nou popoare si le vor inchide in lagare de concentrare.

Totusi, pasivitatea leilor va opri din avantul fecioarelor, rezultand un deznodamant falimentar si paranoic: intentiile nu se transforma in realitate, spre binele tuturor.

Balanta + Scorpion

Iata o combinatie destinata infractorilor! Setea de bani a balantelor va face un contrast periculos cu obsesiile sexuale si mistice ale scorpionilor. Lipsa de scrupule caracteristica ambelor semne va face aceste accese sa se concretizeze in final.

In cel mai bun caz, combinatiile defectelor balantei si ale scorpionului se vor abate asupra dependentei de slujba, pornografie si secte oculte. In alte cazuri mai intunecate, lucrurile pot scapa de sub control dramatic.

Sagetator + Capricorn

Complexul permanent ca si-au ratat viata al sagetatorilor si conservatorismul capricornilor nu pot da nastere decat unui destin ratat, de lasi incapabili sa isi sustina cauza. Acesti nativi vor fi atat de convinsi ca orice efort este in van, incat vor ajunge sa fie intretinuti de parinti pana la adanci batraneti.

Nici de sex nu vor avea parte, pentru ca libidoul imoral al sagetatorilor va fi sugrumat din start de prejudecatile capricornului. Daca vor avea pana la urma cu cine sa faca dragoste, episodul se va petrece in mare parte datorita sentimentului de mila al partenerului. Capricornul nu va fi deloc incantat sa primeasca placere astfel, insa sagetatorul va fi in mare parte...excitat.

Varsator + Pesti

Un mediocru visator, incapabil sa puna mai nimic in practica. Asa s-ar putea descrie nativul influentat de defectele varsatorului si ale pestilor. Indiferenta enervanta a celui dintai si pasivitatea pestelui care gandeste mult si nu face nimic va echivala cu o personalitate plictisitoare, anosta, plata si lipsita de importanta.

Nici pe plan sexual previziunile nu sunt excelente: o latura a nativului zodiei hibrid va dori mereu o aventura noua, pe cand cealalta refuza ideea de a se apropia mai mult de o persoana in toata viata sa. Aceasta lupta continua cu necesitatile opuse, in combinatie cu tendinta de a nu face primul pas niciodata, ne duce cu gandul la soarta burlacului pana la adanci batraneti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului