Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #astrolog #astrolog astredamus #astredamus #horoscop

Compatibilitate in iubire

Cristian, 06.12.1976,ora 23.30; Mirela-02.11.1985,ora 14.00: Ma intereseaza compatibilitatea in iubire,in vederea unei relatii durabile.

Astrolog Astredamus: Compatibilitatea D-voastra in iubire este armonioasa si placuta. Nu tineti cont de nicio traditie sau alte uzante conservatoare. Va identificati si va alimentati unul pe altul cu energie. Legatura are toate sansele sa fie durabila.

Trebuie sa nu o coplesiti cu admiratia, caci Mirela va tinde sa preia pozitia de "lider" in cuplu. Lucru care va duce la mici accese de furie din partea D-voastra. Ele se vor rezolva in limitele bunului simt, cu conditia ca tatal D-voastra sa nu fi avut o atitudine posesiva fata de D-voastra in perioada copilariei. Caz in care veti incepe sa o ironizati, inclusiv realizarile pe care le va avea Mirela.

Astfel se poate ajunge la crize de frustrare si atitudine, cu efecte negative asupra relatiei. Avand experienta unor astfel de cazuri concrete, si daca le-ati rezolvat relativ usor, atunci aveti drum deschis spre o relatie durabila si functionala. Veti trece usor, inclusiv peste rataciri de moment, mai mici sau mai mari ca intensitate.

Zus, 25-05-1992, ora 23:00; sex feminin, compatibilitate cu 25-11-1991 sex masculin: Vom putea depasi neintelegerile pentru a fi impreuna?

Astrolog Astredamus: Puteti depasi neintelegerile. Dar totul depinde strict de D-voastra (ma refer la persoana de sex feminin). Aveti o atitudine vulcanica, in orice discutie cu el, sunteti prea agresiva in limbajul folosit. Il mai si surprindeti in mod brusc cu unele iesiri si exagerari de personalitate.

El in schimb, de multe ori prefera sa va infrunte, ceea ce greu poate duce la rezultate pozitive. Cheia rezolvarii oricaror neintelegeri tine in principal de modul D-voastra in care comunicati. Aveti abilitate in comunicare, drept urmare, ce rost are sa fiti agresiva in limbaj? Atractia fizica si afectiva din acest caz nu este suficienta pentru a mentine armonia si a trece peste desele certuri iscate ca din senin. D-voastra trebuie sa ajungeti in punctul in care sa va cunoasteti  personalitatea, sa va intelegeti pe sine. Vor mai trece inca vreo 4 ani pana sa apara primele semne de maturitate si autocunoastere .

Andra, 09.08.1991, ora 03:00-04:00, Adjud, iubitul meu 25.04.1984, Iasi: Cat timp va dura relatia noastra?

Astrolog Astredamus: Veti avea impresia ca dureaza o vesnicie. Nu vor exista momente de criza majora, dar un anumit fel de atmosfera apasatoare va exista permanent in sufletul D-voastra. Cu toate astea relatia va fi foarte greu separabila.

Cred ca inca nu sunteti casatorita, si aveti toate semnele unui mariaj fortat, sau exista un interes la mijloc. In orice caz, mare atentie, va rog daca aceasta relatie va fi oficializata. Ea va merge pana la capat, dar sa nu ma intrebati de durata ei, deoarece nu am sa va raspund sub nicio forma.

Pentru armonie in relatie, va recomand sa daruiti iubire si sa nu asteptati nimic in schimb. Straduiti-va sa depasiti orice sentiment de singuratate care se instaleaza in sufletul D-voastra si sa va indepartati din minte orice gand de instabilitate sentimentala. Dealtfel, (ca o ironie ), intrebarea D-voastra se refera exact la aspectul privind durata relatiei.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top