Astrologie

#astrologie #zodii #rac #femeia rac #compatibilitati

Compatibilitatea femeii Rac cu celelalte zodii

Femeia Rac este o fiinta suava, delicata dar in acelasi timp extrem de hotarata. Aceasta stie intotdeauna ce vrea de la partener si tot ce trebuie sa faci pentru a-i intra in gratii este sa-i oferi sinceritate. O nativa nascuta sub semnul Racului are nevoie de un sot iubitor si atent dar in acelasi timp respectuos si loial. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in zodia Rac.


FEMEIA RAC - BARBATUL BERBEC

Nativii nu sunt foarte compatibili, pentru ca au o viziune de viata mult prea diferita. Barbatul Berbec este un sportiv si un vanator, ea este o fiinta statica si romantica. Sensibila si feminina, se simte vulnerabila in fata unui comportament vulcanic, uneori brutal. El nu-i asigura stabilitatea si increderea fara de care nu poate trai. Daca reprezinta doar o noua cucerire pe lista, o raneste suficient de tare pentru a o pierde pentru totdeauna. Barbatul Berbec nu intelege idealul ei de viata, legatura cu trecutul si cultul familiei. Este un om cu privirea indreptata spre viitor, spre noi experiente, dinamic si schimbator, lipsit de introspectie si emotie profunda. Poate sa fie fascinat de feminitatea partenerei, poate sa se simta si mai incitat daca intampina obstacole in calea cuceririi acesteia, pentru ca e gata de lupta si nu accepta usor un refuz. Risca sa ia drept cochetarie rezistenta ei, cand in realitate este pur si simplu o batalie pierduta din cauza nepotrivirii de caracter. Chiar daca reuseste s-o convinga, el se plictiseste repede si cauta o noua aventura. Nu agreeaza persoanele care se supara repede si plang, care-l bat la cap cu nemultumirile lor, neavand deloc rabdare sa le consoleze. In schimb, este atras de senzualitatea si aerul de mister care o inconjoara, trezindu-i toate simturile, lasandu-se purtat de iubire, in cazul in care amandoi se afla pe aceeasi lungime de unda. Langa ea se stabilizeaza, isi regaseste calmul si in acelasi timp are mereu ceva nou de descoperit. Sansele insa ca o astfel de relatie sa dureze sunt destul de mici.


FEMEIA RAC - BARBATUL TAUR

Se inteleg foarte bine, gratie nevoii lor primordiale de stabilitate. Este una dintre cele mai reusite uniuni din tot zodiacul. Barbatul Taur cauta pe cineva alaturi de care sa se bucure de viata, in caldura si linistea caminului, care sa-I daruiasca copii si sa construiasca impreuna cu el. Femeia Rac va fi fericita sa afle ca impartasesc acelasi ideal, al familiei si al iubirii. Este tandru cu ea, ocrotitor, iar ceea ce-I ofera se intoarce la el in egala masura. Amandoi stiu sa faca bani si sunt foarte exigenti la locul de munca, pentru ca simt nevoia sa fie cei mai buni si astfel sa-si castige drepturile, atingand un statut social de invidiat. Amandoi apreciaza mancarea buna, relatiile erotice pline de senzualitate si romantism, lucrurile de buna calitate. Se vor implica la fel de mult in amenajarea caminului, unul dintre cele mai confortabile si mai rafinate cu putinta. El intelege ca nimeni altul atasamentul partenerei fata de lucruri, trecut, familie, tot ceea ce o reprezinta si tot ce poseda, el insusi avant un ascutit simt al bunului propriu. De aceea, cu atat mai mult vor aprecia realizarile savarsite impreuna, caci acolo se afla sufletul amandurora. In cazul in care intampina dificultati, nu sunt deloc dispusi sa renunte, pentru ca relatia este mult prea inchegata ca sa nu merite sa faca orice efort spre a o salva. Singurele probleme pot aparea cand barbatul Taur devine dominator si inflexibil, iar ea este vulnerabila si sufera din orice gest, cat de mic. Insa nativul o poate ajuta cu luciditatea lui vestita, linistind-o si reechilibrand-o, cu multa tandrete si intelegere.


FEMEIA RAC - BARBATUL GEMENI

Pot sa formeze un cuplu de indragostiti, care isi impartasesc pasiunile, dorintele, nevoile, facand schimb de idei si distrandu-se bine impreuna. Pentru o relatie de durata este nevoie de eforturi si concesii. Barbatul Gemeni apartine tuturor si nimanui, este deschis catre lume, comunicativ, se intereseaza de orice si nu aprofundeaza nimic cu adevarat, se afla intr-o continua miscare. Nativa Rac vrea sa apartina unui singur om, are privirea intoarsa catre sine, nu este expansiva in vorbe, preferand sa comunice prin alte mijloace si numai daca considera necesar, are un ascutit simt al introspectiei si este mai degraba statica. Isi doreste stabilitate si multa afectiune din partea unui barbat care s-o ocroteasca si s-o inteleaga cand e trista, s-o consoleze si s-o alinte. Nativul Gemeni gandeste rational si nu are vreme de poezii, decat daca este intr-o dispozitie intelectuala si vrea sa impresioneze prin vastele cunostinte, insa in nici un caz nu este apt pentru asemenea dulcegarii. In plus, lumea larga il atrage irezistibil si nu poate sta intr-un singur loc, cand mai sunt atatea lucruri de vazut, admirat, cucerit, gustat. Este fascinate de senzualitatea si feminitatea partenerei, de misterul care o inconjoara, asa cum este fascinat de un domeniu abia descoperit. Asta nu inseamna ca va zabovi prea mult. Ea trebuie sa invete sa-i respecte libertatea, el trebuie sa fie mai receptiv la miscarile ei interioare si sa priveasca mai mult si in sine. Alaturi de ea, are parte de stabilitate si mult iubire, devine mai profund si mai intelept si incepe sa faca diferenta intre ceea ce este doar aparenta si ceea ce realitatea are sa-i ofere. Daca vor ca relatia sa functioneze, trebuie sa fie de acord cu unele concesii, altfel este doar o pasiune trecatoare.

 

FEMEIA RAC – BARBATUL RAC

Este una dintre cele mai favorabile combinatii. Se inteleg perfect prin impartasirea valorilor primordiale care-i definesc. Isi doresc o familie si copii, o casnicie bazata pe multa iubire, fidelitate si siguranta. El intelege nevoia partenerei de a se simti ocrotita si-I ofera stabilitatea si siguranta pe care le cauta, iar ea il copleseste cu o iubire plina de romantism, amestecata cu sentiment matern. Cei doi formeaza o singura fiinta, muncind pentru indeplinirea acelorasi vise. Fac o echipa buna cand isi pun ceva in cap si sunt niste parinti extreme de dedicate. Nimic nu este mai important pe lumea asta decat familia. Isi inteleg sensibilitatea si nevoia de tandrete si daruire, astfel incat raspund cu aceeasi dragoste si pasiune. El se simte atras de feminitatea diafana a partenerei, de misterul care pare s-o inconjoare. Ea gaseste in barbatul Rac sotul iubitor si de incredere si tatal minunat al copiilor pe care si-i doresc amandoi. In plan erotic se armonizeaza bine, caci exista o reala atractie fizica intre ei si probabil nimeni nu va avea parte de nopti de dragoste mai tandre si mai romantice decat nativii Rac. In acelasi timp, amandoi sunt buni profesionisti si fac tot ce este posibil pentru a avea un trai indestulat. Isi respecta reciproc familiile din care vin si atasamentul fata de trecut, nu exceptia amintirii vreunui fost partener. Percep intuitiv lumea interioara in care se misca, gandurile, durerile, nevoile si bucuriile si sunt capabili sa se inteleaga fara sa rosteasca un cuvant. Daca unul este daramat, celalalt are grija sa-l ridice din nou la suprafata. Singurul lucru care poate distruge o astfel de relatie fericita este inselarea increderii, tradarea, infidelitatea. Atat femeia Rac, cat si barbatul au anumite expectative cand incep o relatie si peste o abatere de genul asta nu sunt dispusi sa treaca.

 


FEMEIA RAC - BARBATUL LEU

Poate fi o combinatie reusita. Barbatul Leu reuseste s-o dinamizeze, sa-i insufle energie necesara pentru a o face sa actioneze, iar ea ii asigura stabilitatea si calmul de care are nevoie. Ea este o fiinta fragila si supusa, el este fericit sa o poata proteja si iubi, pentru ca se simte admirat si puternic. Feminitatea si sensibilitatea ei il farmeca si-i trezesc simtul de protectie si generozitate, are incredere in ea si i se daruieste. Nativa Rac descopera il partener cavalerul in armura stralucitoare, matur si energic, la pieptul caruia sa se adaposteasca, in bratele lui afland adevarata fericire. Singura problema care poate aparea este tentatia femeii Rac de a conduce uneori situatia si de a acorda cea mai mare atentie copiilor. Ea trebuie sa stie sa-i lase lui tronul, actionand din umbra si sa-i arate in permanenta cat il apreciaza. Sunt amandoi romantici si impartasesc simtul pentru frumos, sunt calzi si simt nevoia sa-si daruiasca preaplinul inimii. Atata timp cat native Rac il transforma in eroul ei personal, lucrurile vor functiona bine. Trebuie sa creada suficient in el pentru a renunta la starile de melancolie cu care este obisnuita. Barbatul Leu se simte atras de oamenii veseli, optimisti, care stiu sa lupte in viata, nu de persoanele morocanoase, care vad mereu numai partea goala a paharului. In plus, cu el prin preajma, ea nici nu ar trebui sa fie altfel decat fericita si implinita. Sunt un cuplu reusit, caci se completeaza bine reciproc.


FEMEIA RAC - BARBATUL FECIOARA

El este meticulos, bine organizat si-i place in general sa faca lucrurile de unul singur, pentru ca prezenta altei persoane ii este de prisos si mai mult il incurca. Prin urmare, nativa Rac nu trebuie sa-l copleseasca cu afectiune si cu atentii, decat in momentele de tandrete si intimidate, cand il simte vulnerabil. Barbatul Fecioara nu raspunde cu tot atata romantism, pentru ca este o fire mai rationala, ceea ce nu inseamna ca nu iubeste cu pasiune. Este rece si distant, preferand sa-si consume emotiile in interior. Ea trebuie sa nu se simta abandonata daca nu primeste biletele cu mici poezii, sa-l inteleaga si sa-l aprecieze asa cum este. El trebuie sa-si controleze spiritual critic, sa nu analizeze la nesfarsit lucrurile si sa nu-i scoata in evidenta defectele, pentru ca o poate rani mai usor decat isi imagineaza. Doreste o partenera pe care sa se poata baza si care sa-i fie neaparat credincioasa si fidela, lucruri lesne de aflat in iubita sa Rac. Cu toate acestea, amandoi sunt profund implicati cand vine vorba de familie, de copii si de castigurile financiare, care le asigura un trai bun. Pentru ca trag in acelasi sens, isi pot unii fortele spre atingerea scopului. Simtul practic al nativului Fecioara ii ajuta sa faca fata problemelor cotidiene, printr-o atitudine rationala, lipsita de emotii inutile. Astfel, isi echilibreaza partenera, dandu-i incredere si invatand-o sa nu se lase afectata de rautatea din jur. Casa si familia sunt foarte importante pentru amandoi si cand incep o relatie, se gandesc de doua ori inainte, nefiind impulsivi din fire. Asta le da incredere, stiind ca pasesc pe un pamant sigur, stabil si fertil, pe care pot plamadi impreuna ceva trainic. Ea ii deschide lumea miraculosului, a ceea ce este secret si profund in fiinta umana, el ii arata imaginea reala a vietii. Astfel, realitatea exterioara si interioara se unesc si se armonizeaza, comunicand prin cei doi parteneri care ofera ce au ei mai bun.


FEMEIA RAC - BARBATUL BALANTA

Ea este sensibila si schimbatoare, retrasa si uneori melancolica, el este sigur le el, echilibrat, sociabil si optimist. Cand talerele nativului Balanta se dezechilibreaza, este atat de preocupat sa le aseze din nou la acelasi nivel, incat nu mai apuca sa aiba grija de problemele celuilalt. Ar putea sa se simta atras de cineva care reuseste sa-l ajute sa le reechilibreze, insa nu de o persoana cu toane, cum este femeia Rac. Se simte obosit si neputincios in fata miscarilor ei interioare si nu gaseste nici o modalitate prin care sa comunice cu adevarat cu ea. La inceput, poate sa fie fascinate de feminitatea si sensibilitatea ei, de romantism si de idealul sau de iubire, caci amandoi vor sa traiasca in cuplu, sa-si intemeieze un camin. Insa barbatul Balanta priveste catre exteriorul lumii, vrea sa vorbeasca cu toata lumea, sa iasa, sa cunoasca, sa experimenteze, pe cand ea ar dori sa-l tina in casa, avandu-l aproape si fiindu-i suficient. Daca ii lezeaza libertatea si ii critica sociabilitatea - “De ce mai ai nevoie de ei daca ma ai pe mine?” – este posibil sa-l piarda. El este o fiinta dinamica, cu simtul umorului si nu intelege seriozitatea partenerei, ranind-o foarte usor. In schimb, amandurora le place sa aiba o locuinta confortabila, sa se ocupe de casa, familie si de ei insisi, prin urmare pot sa petreaca clipe minunate impreuna, planuind, renovand, discutand, oferindu-si unul altuia tandrete. Ca relatia sa reuseasca, el trebuie sa-si petreaca mai putin timp in afara casei, sa nu caute sa-si deplanga problemele in fata prietenilor, in loc de a-si apleca urechea la cuvintele partenerei, iar nativa Rac este bine sa invete sa-i respecte spatiul si nevoia de a avea si o viata a lui, departe de familie. Daca nu pot face asemenea concesii, certurile reusesc sa duca la ruperea relatiei.


FEMEIA RAC - BARBATUL SCORPION

Pentru ca sunt doua firi emotive, care comunica mai mult nonverbal, se inteleg de minune unul pe celalalt si stiu imediat cand unul intampina probleme si are nevoie de sprijin. Activeaza bine si pe plan profesional, punandu-si in practica ideile, cu ambitie si intuitie buna. Femeia Rac gaseste in el barbatul pasional care este capabil s-o ridice pe culmile cele mai inalte ale extazului, iar el este fermecat de aceasta fiinta diafana, misterioasa si plina de feminitate. Amandoi sunt atrasi de lumea visului, a miraculosului, de locurile isolate, tainice, care le incita imaginatia. Ea ii poate povesti ore in sir despre ceea ce vedea intr-un glob din bradul de Craciun cand era mica si-si inchidea ochii. Imaginatia joaca un rol important in viata nativilor, asa ca vor avea o comunicare fructuoasa pe aceasta tema. Pot petrece vacante de neuitat pe taramuri cu mare incarcatura istorica, gen Scotia, pentru ca trecutul si amprenta umana asupra lucrurilor ii fascineaza profund. In plus, amandoi isi doresc dragoste neconditionata si fidelitate si se ofera fara reserve, uitand de restul lumii. Totusi, barbatul Scorpion poate s-o raneasca pe partenera cu replicile lui ascutite, ceea ce o face sa se retraga, dezamagita. El poarta in sine samanta sadismului si daca partenera nu se ridica la asteptarile sale, o va chinui, numai pentru placerea de a-i starni lacrimile. Trebuie sa invete sa fie mai intelept si mai atent in felul de a aborda lucrurile, iar ea este indicat sa nu se lase afectata de orice gest. Amandoi sunt preocupati de familie si de casa, astefl incat isi unesc fortele pentru a cladi impreuna un camin.


FEMEIA RAC - BARBATUL SAGETATOR

Femeia Rac nu gaseste in nativul Sagetator barbatul iubitor si stabil de care are nevoie. La inceput pot sa se distreze bine impreuna, sa calatoreasca si sa descopere lucruri noi, insa pentru o relatie de durata este nevoie de eforturi si implicare serioasa. El o apreciaza pentru feminitatea si caldura umana care-l inspira, insa daca devine posesiva si-I cere prea multa atentie, se simte ingradit. Ea este statica, familista, romantica, el este dinamic, independent si lipsit de gesturi de mare tandrete. Nu vrea sa stea tot timpul acasa si sa se ocupe de familie, pentru ca are atatea lucruri de vazut pe lumea asta, incat nu-si permite sa piarda vremea intre patru pereti, nici sa fie stalpul casei, responsabil si implicat. Ii place sa aiba langa el o femeie care sa aiba grija de el si care sa se ocupe de treburile gospodaresti, sa-l dadaceasca ca pe un copil mare si sa-l astepte cu cina, insa cand vine vorba s-o consoleze si s-o sprijine in momentele de tristete, isi pierde repede rabdarea. O femeie sensibila care plange din orice gest marunt i se pare o exagerare si-l consuma prea mult. Barbatul Rac are obiceiul de a spune verde in fata ce nu-i convine si asta inseamna s-o raneasca pe partenera, care asteapta de la el stabilitate si multa afectiune. In cele din urma, va ajunge sa-i reproseze ca hoinareste prin oras in loc sa se ocupe de ea si de copii, ceea ce-l scoate din sarite. Nevoia lui de libertate merge pana intr-acolo incat este capabil sa faca noi cuceriri, ori o native Rac nu accepta niciodata infidelitatea. Certurile pricinuite de viziunea prea diferita a lumii duc la o relatie dificila, cu multe discutii si certuri, pana cand se termina totul definitiv.


FEMEIA RAC - BARBATUL CAPRICORN

Au in constructia psihologica baze comune si altele opuse. Barbatul Capricorn este structural, logic, rational, echilibrat, rece, ea este intuitiva, idealista, visatoare, schimbatoare si afectuoasa. Pe de o parte pot sa se completeze reciproc, caci se simt atrasi unul de celalalt prin ceea ce lipseste in ei insisi, pe de alta, diferentele pot duce la mari neintelegeri. Amandoi incep greu o relatie, ea pentru ca se simte vulnerabila si nesigura, el pentru ca nu vrea sa se ofere daca nu este absolut sigur ca merita. Amandoi vor o relatie stabila, in care partenerii sa traga in aceeasi directie, sa adune cat mai multi bani pentru zile negre si sa faca totul pentru familie. Acest lucru ii leaga foarte mult, caci gasesc in celalalt fidelitatea si stabilitatea pe care le cauta. Sunt foarte buni la locul de munca si au o mare capacitate de a infrunta problemele pentru a-si atinge scopul. Isi doresc familie si copii si tin la fel de mult la intimitate. Insa ea nu gaseste in nativul Capricorn barbatul iubitor, care sa-si exteriorizeze sentimentele asa cum si-ar dori si ar putea sa-l acuze pe nedrept de indiferenta. Capricornul, chiar daca iubeste cu adevarat, nu se lasa prada sentimentelor si nu poate sa si le exprime prin gesturi si cuvinte. Se poate simti iritat de vulnerabilitatea ei, de starile schimbatoare si melancolice, judecand-o ca o persoana slaba si prea sensibila. In dormitor nu sunt amandoi plini de fantezie si nu freamata de emotie, caci barbatul Capricorn este rigid si serios. Desi el se simte atras de spiritul traditional al partenerei profund atasata de familie, nu-i intelege nevoia de afectiune. In schimb, ii ofera acesteia siguranta financiara de care are nevoie si o mare stabilitate in calitate de sot si tata. Daca nu reusesc sa treaca peste aceste diferente, care sunt atribute ale personalitatii lor, relatia nu are sanse de durata pe o perioada lunga de timp.


FEMEIA RAC - BARBATUL VARSATOR

Barbatul Varsator, cand iubeste cu adevarat are incredere deplina in partenera, i se dedica total, fara sa simta vreun moment ca s-ar umili in fata ei. Poate ajunge sa-si ridice partenera pe un piedestal, sa fie romantic, cald si inventiv, bucurandu-se de fiecare moment de impartasire spirituala si intelectuala. Nevoia ei de a fi coplesita de afectiune va fi satisfacuta in acel moment. Nativul este o fire independenta si nu-i place sa i se spuna ce are de facut, in nici un caz nu agreeaza ideea unui program fixat de altcineva, pentru ca trebuie sa decida singur ce face cu timpul lui. Cand ea ii cere sa stea mai mult pe acasa si sa se ingrijeasca de familie, se poate ca el sa planuiasca sa colinde magazinele in cautarea vreunui calculator performant. Ii respecta partenerei spatiul si nu incearca s-o domine in nici un fel, dar se asteapta de la ea la acelasi lucru. Ori nativa Rac este o persoana sensibila, vulnerabila si cu stari de melancolie, care are disperata nevoie de un om cerebral, care sa fie langa ea si s-o echilibreze. Probabil ca nu va gasi in el sprijinul necesar. Nu va fi ocupat cu o strategie de a face lumea mai buna – asa cum spun multe horoscopuri despre varsator – majoritatea nativilor nu sunt nici luptatori ecologici, nici mari genii sau revolutionari, ci pur si simplu persoane originale, care au nevoie de libertate de miscare chiar si atunci cand decid sa-si cumpere paine la doua noaptea, nu sa puna la cale vreo rasturnare de regim politic. Oricum, barbatul Varsator are preocupari neintelese de partenera, care vrea sa-l tina langa ea. In plus, lui ii plac persoanele echilibrate, puternice si optimiste, pe cand nativa Rac i se pare dificila si prea sensibila si el nu stie cum s-o impace. Ii uneste in schimb imaginatia debordanta, putand petrece ore minunate impreuna discutand, planuind, admirand piese artistice, analizand capodopere. Insa pentru ea mult mai importanta este stabilitatea, viata de familie, zilele scurse fara evenimente care sa tulbure echilibrul caminului. El insa poate interpreteaza asta ca pe o existenta monotona, faa provocari, fara sclipire si mai ales fara evolutie. Ii plac lucrurile dinamice, este cu ochii indreptati spre viitor, asteptand mereu ceva mai bun, incercand mereu sa imbunatateasca ceva. Ea este o fiinta statica, fuge de schimbari, priveste spre trecut, pe care-l idealizeaza. Pentru el trecutul poate fi perfectionat prin cunostintele din prezent, pentru ea trecutul va fi mereu mai valoros decat clipa actuala. Este o relatie care functioneaza bine intr-o prietenie, dar pentru o relatie de dragoste pune prea multe probleme.


FEMEIA RAC - BARBATUL PESTI

Au foarte multe puncte comune, insa asta nu inseamna neaparat ca relatia rezista pe termen indelungat. Sunt amandoi sensibili, instabili, intuitivi, imaginativi, buni telepati, poetici, senzuali, derutati, emotionali, vulnerabili, nesiguri, fiind pe aceeasi lungime de unda atat pe plan fizic, cat si psihic. Prin urmare, atractia va fi irezistibila, pentru ca se recunosc unul pe altul dintr-o mie de persoane si nu au nevoie de cuvinte pentru a-si transmite starile sufletesti. Cu toate acestea, ea are nevoie de un barbat puternic, ancorat in realitate, care s-o motiveze si s-o linisteasca cand trece prin stari de melancolie, care sa stie s-o invaluie cu dragostea lui protectoare. Nativul Pesti nu poate s-o echilibreze, pentru ca el insusi este schimbator. De cele mai multe ori traieste in lumea lui, deasupra rutinei cotidiene si refuza pragmatismul si o viata mai rationala. Daca este vorba despre un reprezentant al Pestilor indragostit de doua femei in acelasi timp, atunci in mod sigur nativa Rac va disparea cat de repede. Cineva trebuie sa se ocupe si de taxe, rate, intretinere, curatenie, educatia copiilor si in general, sa infrunte greutatile zilnice. Ea este ambitioasa si poate face bani frumosi, insa pentru a fi implinita are nevoie de un partener, cu care sa-si imparta viata si care s-o armonizeze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului