Astrologie

#femeia scorpion #astrologie #scorpion #zodii #predictii #compatibilitati #compatibilitati scorpion

Compatibilitatea femeii Scorpion cu celelalte zodii

Femeia Scorpion este hotarata si stie intotdeauna ce vrea. Este stabila in plan intelectual si in plan emotional. Are nevoie de un partener care sa o aprecieze pentru ceea ce este si care sa-i faca in permanenta complimente. Nu agreaza persoanele avare, iar atunci cand simte ca partenerul nu este de acord cu gusturile ei extravagante se retrage rapid din relatie. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in zodia Scorpion.

 

FEMEIA SCORPION - BARBATUL BERBEC

S-ar inca prea multe frustrari ale nativului Berbec in fata puterii psihologice a femeii Scorpion. Poate ca la inceput el se simte atras irezistibil de aceasta zana malefica. Energia ei sexuala si misterul care o inconjoara ii sucesc mintile vanatorului Berbec. Amandurora le place sa faca dragoste, asta in cazul in care si pentru el este iubire, nu doar dorinta de a poseda. In cazul in care avem de-a face cu un cuceritor nativ in cautare de avantura, putem spune ca si-a gasit nasul. Cand va vrea sa iasa din mrejele ei, va fi deja prea tarziu. Femeia Scorpion este extrem de posesiva si de geloasa. Odata ce l-a avut, trebuie sa ramana al lui. Numai ea stie de ceea ce este capabila pentru asta. Face presiuni psihice asupra lui, il inteapa, il domina, il umileste, ii interzice sa iasa in lume … Asta deja inseamna furtuna. Barbatul Berbec nu are chef nici sa-si sondeze inconstientul, nici sa se lase legat la picioarele ei. Libertatea este prea draga. Iar in casa nu are parte de liniste nici macar un moment. Se simte slab in fata ei, incearca sa se apere prin forta si brutalitate, insa razbunarea mintala este mult mai puternica decat o mie de lovituri. Nativa Scorpion nu gaseste in el barbatul fidel si stabil pe care-l cauta, i se pare ca-i prea terestru si opac. Poate merge de o aventura rapida, insa intre cei doi parteneri o relatie de lunga durata ar inseama razboaie dureroase, de care aud si vecinii daca lucrurile degenereaza. Cel mai bin ear fi sa-si caute implinirea alaturi de alta persoana.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL TAUR

La prima intalnire exista deja o atractie sexuala extrem de puternica. In general, este genul de relatie in care partenerii isi lasa amprenta asupra celuilalt, deoarece fiind personalitati puternice, se influenteaza reciproc si chiar se schimba ceva in structura lor interioara. Pentru a avea insa o relatie de lunga durata, este nevoie de ceva mai mult decat de atractie fizica. Trebuie sa-si impartaseasca pasiunile hobby-urile, preocuparile, pentru a face cu adevarat parte unul din viata celuilalt. Se inteleg bine acasa si la serviciu. Le place sa faca bani si sunt foarte eficienti in domeniul de activitate. Cu acesti bani isi pot indeplini toate poftele, ea pe cele erotice si cele legate de recreere in locuri cat mai exotice, el pe cele culinare si de intretinere a frumusetii. Amandoi isi dorestc de la partener stabilitate, fidelitate, pasiune si multa afectiune. Sunt posesivi si gelosi in general, insa unul cu altul nu prea vor avea motive, caci simt la fel. Nu le trece prin cap sa se lase cuceriti de o alta persoana atata vreme cat se au pe ei. Le face placere sa petreaca cat mai mult timp impreuna, asadar nu apar discutii legate de faptul ca unul este prea indiferent si independent. Problema cea mare apare in clipa in care fiecare incearca sa-l conduca pe celalalt. Taurul este incapatanat, extreme de incapatanat, native neavand nici o sansa sa-l convina sa faca ceva, daca el considera ca este mai bine sa nu actioneze. El se asteapta ca partenera sa I se supuna si are un soc destul de mare cand descopera personalitatea puternica a acesteia. Ar fi bine ca ea sa cedeze in acest punct, pentru ca invers nu exista vreo posibilitate.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL GEMENI

In cazul in care isi doresc cu adevarat sa fie impreuna, trebuie sa se pregateasca sa faca multe concesii. Nu-i leaga multe lucruri. El este extrovertit, ea este ascunsa, el vorbeste mult, ea prefera sa comunice prin limbajul non-verbal si numai daca considera ca merita. El vrea sa vada lumea, sa comunice cu cat mai multi oameni, sa-si cultive relatii, sa-si expuna ideile. Ea se simte cel mai bine intr-un mediu intim, este neincrezatoare pentru ca se asteapta la ce-i mai rau de la natura umana si in general are putini prieteni, dar acestia sunt de calitate. Barbatul Gemeni trebuie sa se simta liber sa-si urmeze calea si sa aiba parte de experiente de viata. Posesiva si geloasa femeie Scorpion vrea sa-l tina langa ea si-I suspecteaza pe toti cu care vine in contact. Daca incepe sa faca presiuni sis a-I reproseze ca nu I se dedica in totalitate, Geamanul se apara cu incapatanare, pana cand decide pur si simplu sa se elibereze. El se asteapta sa fie apreciat pentru inteligenta si umorul lui, nu sa primeasca tot soiul de critici si nici sa i se pretinda sa fie mereu responsabil in familie si dedicat partenerei. In plus, native pune mare pret pe iubirea trupeasca, consumata in dormitor impreuna cu partenerul sau, este deschisa la orice fel de tehnici, in cautarea extazului erotic. Geamanul are obiceiul de a intelectualiza dragostea si nu-l preocupa placerea sexuala mai mult decat pe altii, oricum, nu este la fel de importanta aceasta latura a vietii precum este pentru femeia Scorpion. Cand se indragosteste, devine expansiv, scrie biletele de amor, face poezie, insa tot de amorul artei. Iubirea romantica si cavalereasca nu o atrage. Probabil singurul domeniu in care sunt compatibili este cel al ideilor. Pot face schimb de informatie si se bucura impreuna de un film bun. Insa pentru o relatie de durata au mult de luptat si nu prea merita.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL RAC


Sunt doua zodii de apa ce se armonizeaza foarte bine. Amandoi comunica mai mult la nivel non-verbal, deoarece au o intuitie uluitoare si vibreaza la energiile subterane, transmise din privire, gesturi, sugestii abia intrezarite. Barbatul Rac este un sensibil care cauta stabilitatea si iubirea adevarata intr-o relatie, gata sa de dedice total alesei inimii. Nimic mai bun pentru native Scorpion, caci este posesiva si geloasa din fire, insa alaturi de el, nu va mai avea nici un motiv. El vrea sa-si petreaca cat mai mult timp impreuna cu partenera, este capabil de o foarte mare afectiune si sties a fie tandru si romantic. Se armonizeaza foarte bine atat pe plan erotic, cat si mental. Sunt atrasi de mister, de orice lucru bizar, vizioneaza cu placere filme care-itin cu sufletul la gura si aleg in vacanta locurile cu incarcatura umana, istorice, artistice sau de alta natura. Cand Racul cel muncitor si Scorpionul iscusit isi unesc fortele, cele mai mari vise sunt indeplinite. Stiu sa faca bani impreuna, pentru un trai cat mai sigur. Probabil ca singurul lucru ce poate tulbura aceasta relatie este tendinta femeii Scorpion de a fi prea posesiva si framantata de indoieli, adoptand un comportament agresiv fata de partener. Trebuie sa invete sa se relaxeze, sa-l priveasca in ochi si sa inteleaga de cata iubire are parte, altfel risca sa-l raneasca foarte tare. Din cauza ca amandoi sunt firi care nu uita, aceste momente dificile raman intiparite in mintea amandurora, prin urmare ar fi mai bine sa le evite. Atata timp cat ea se controleaza si nativul nu pune la suflet chiar orice cuvant sau gest, au mari sanse sa invete lucruri noi unul de la altul, sa se completeze reciproc sis a-si construiasca impreuna fericirea.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL LEU

Initial exista o atractie foarte puternica, pentru ca sunt doi pasionali. Marea felina se simte prinsa irezistibil de farmecele misterioase ale acestei vrajitoare. Nimeni nu practica arta amorului mai bine decat femeia Scorpion, iar Leului ii place sa fie incitat si sa faca dragoste nebuneste. Il atrag tocmai nativele care se dezvaluie greu, care au mereu ceva ascuns, care il invaluie cu feminintatea si voluptatea lor. Ea este pretentioasa atunci candi si alege partenerii, iar cand il intalneste pe Leu, se lasa vrajita de personalitatea lui impunatoare, simte ca se masoara cu cineva de nivelul ei. Si sunt intr-adevar la fel de puternici, insa intr-un mod diferit. Fac parte din lumi distincte si le este extrem de greu sa-si gaseasca lucruri in comun. Dupa ce ard in extazul erotic si trebuie sa se intoarca la viata de zi cu zi, constata ca au un fel de a privi lumea atat de diferit, incat se mira ca au mai fost atrasi unul de altul. Orice barbat Leu trebuie sa conduca intr-o relatie, altfel nu se poate. Nativa Scorpion insa nu este gata sa predea tronul, va pune intrebari, il va analiza pana la ultimul sambure de gand care-i strabate lui mintea si va ajunge la concluzia … ca este cam superficial pentru ea. Leului nu-i place sa fie scanat, nici psihanalizat. In primul rand nu suporta sa-i scoti in evidenta defectele. Doar el e perfect, nu ? Il deranjeaza si cea mia mica critica si pe masura ce trece timpul, se simte tot mai lezat. In plus, el este o noatura sociabila, are nevoie sa straluceasca in societate, unde actioneaza potrivit intereselor sale evolutive. Femeia Scorpion incepe sa fie geloasa pe toate admiratoarele partenerului si simtul posesivitatii atinge cote maxime. Dar nu are sanse sa-l tina in casa sau sa evite cumva ca Leul sa mai iasa in relief. El vrea sa epateze si nu se va inchide cu ea intre patru pereti numai pentru ca asa i-a cerut. Energiile celor doi sunt opuse si aresive, ceea ce duce la discutii extrem de neplacute si in final, la ruptura totala.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL FECIOARA

Desi sunt foarte diferiti, se pot completa reciproc. Desi ea e pasionala si el rational, amandoi asteapta de la o relatie stabilitate emotionala. Posesiva si geloasa femeie Scorpion nu trebuie sa-si mai faca griji alaturi de un partener Fecioara. Daca el s-a implicat in aceasta relatie, este pentru ca are intentii serioase, altfel nu se mai obosea sa-i dea vreo atentie. El este responsabil si serios in toate domeniile de activitate, prin urmare si in viata privata, unde se conduce tot dupa principii bine inradacinate in mintea lui. Este prezent mereu acasa, saritor cand este nevoie, isi asuma toate sarcinile pentru ca i se pare absolut normal sa existe responsabilitate de ambele parti si sa se ocupe de ele cu mare daruire. Gratie acestor calitati, ii inspira incredere nativei Scorpion si o stabilizeaza. Ea, in schimb, il invata sa arda, sa nu-si mai cenzureze emotiile, abandonandu-se contopirii trupesti. Ii deschide astfel o lume noua, fierbinte si pasionala, pe care probabil ca barbatul o avea deja in el, insa ramasese neexploatata. Alaturi de femeia Scorpion, acesta renunta la inhibitii si da frau liber sentimentelor. Simtul pragmatic si afectul se unesc intr-o combinatie care poate duce la o relatie extrem de interesanta. Nativii comunica bine si la nivel intelectual, pentru ca ea are o minte ascutita, patrunzatoare, cunoaste bine natura umana, iar el este pragmatic, are o gandire ordonata si un calm binefacator pentru partenera. Femeia Scorpion trebuie sa-si inabuse pornirile agresive si sa aprecieze la el rabdarea, linistea interioara si echilibrul. Daca se intalnesc, pot incerca o relatie, caci au multe de invatat unul de la celalalt, descoperind ceea ce nu gasesc in propria persoana.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL BALANTA

Sa spunem ca s-ar intalni la o petrecere. El este inconjurat de un grup serios de prieteni si de o multime si mai mare de cunostinte. Trece de la un cerc la altul, discuta, rade, strecoara cateva complimente facute cu gust, danseaza, este peste tot. La un moment dat simte o privire acaparatoare, care-l soarbe intr-o anumita directie. Este ea, femeia Scorpion, care poate fermeca numai cu ajutorul ochilor. Misterul ei i se poate parea interesant la inceput. Ei ii place firea lui deschisa, comportamentul plin de naturalete, capacitatea de a comunica atat de usor cu cei din jur. Cand insa incep sa se cunoasca, observa diferente ireconciliabile. Desi amandoi isi doresc o relatie stabila, bazata pe fidelitate, asta nu-l impiedica pe nativul Balanta sa se implice in tot felul de proiecte si sa cultive tot soiul de relatii cu diverse persoane, indiferent de parerea femeii Scorpion. Si de aici incep discutiile. Ea este posesiva si geloasa pe orice lucru in care nu o implica, incearca sa-l tina numai pentru ea si-l suspecteaza de intentii necurate, pentru ca-l vede vorbind la telefon si razand – cine stie cine se afla la celalalt capat ? Face presiuni asupra lui, insista, il critica, il acuza de neglijenta fata de ea si familie. Si are mult de furca atunci cand vine vorba despre anturajul lui. Acestia ii place sa-si invite prietenii pe la el, dar cunoscand oameni atat de diferiti ca structura interioara, mediu de provenienta, mentalitate s.a.m.d., acceptarea lor se face cu greu de catre partenera, sau pur si simplu refuza sa comunice cu ei. Balanta este o fire pacifista si evita un timp conflictele, pana se satura si se elibereaza de aceasta relatie. Este mai bine pentru amandoi sa-si caute fericirea in alta parte.


FEMEIA SCORPION – BARBATUL SCORPION

S-au reperat dintr-o mare de oameni si se apropie vrajiti unul de altul. Ei sunt cei doi “vrajitori” ai zodiacului, capabili sa subjuge dintr-o singura privire. Nu se stie cine este mai pasional in dormitor, pentru ca amandoi practica arta amorului ca nimeni altii. Cand se intalnesc, stiu ca si-au gasit pe cineva pe masura. Asta-i un lucru bun, dar in acelasi timp implica si confruntari puternice. Singura lor problema este sa invete sa faca cu randul atunci cand trebuie sa conduca. Din cauza nevoii de a domina, de a subjuga, de a-si supune partenerul, se pot isca adevarata razboaie, unde regula de baza este ca nu exista nici o regula, orice fiind permis pentru atingerea scopului. In rest, se bucura de o mare compatibilitate spirituala, intelectuala, fizica, afectiva. Extrem de inteligenti si intuitivi, se sondeaza reciproc pana in strafundurile fiintei, pentru a cunoaste fiecare coltisor si mai ales pentru a descoperi punctul slab al celuilalt. Impreuna, sunt de neoprit. Au un talent deosebit de a face avere si isi unesc fortele pentru implinirea aspiratiilor. Iubesc timpul petrecut impreuna si se bucura de calatorii in doi, in locuri indepartate, pline de mister. Probabil sunt usor de gasit undeva prin Irlanda, la un han vechi, stiut in zona pentru stafiile lui. Nimic nu li se pare mai incitant decat ceva care-I face sa le treaca un fior pe sira spinarii. Ei insisi sunt personalitati plamadite din ape adanci si tulburi, prin urmare probabil ca numai un Scorpion poate sa-l inteleaga cu adevarat pe alt Scorpion. Sunt atasati de familie si de copii si se asteapta la fidelitate si daruire totala. Daca drumurile vi se incruciseaza, probabil este mana destinului. Merita sa zaboviti.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL SAGETATOR

El este un aventurier, mereu in cautare de cuceriri – taramuri straine, activitati, persoane, libi straine, tehnica … orice ii poate potoli setea de noutate. Prin urmare si o nativa Scorpion i-ar putea starni interesul, cu atat mai mult cu cat este o femeie fascinanta inca de la primul contact. Punctul lor comun il reprezinta placerea erotica, asadar atractia fizica dintre ei este extrem de puternica. In rest, au personalitati diferite. Ea cand analizeaza lucrurile, o face pana in profunzime, scanand fiecare detaliu si patrunzand cu mult dincolo de aparente. El prefera sa dea impresia de neimplicare. Are preocupari mai placute decat sa despice firul in patru. Nativa il considera indiferent la nevoile sale, ceea ce o revolta. Cand are o nemultumire, incearca sa si-o exprime. Raspunsul lui nu vine, sau i-l da in doi peri. Pentru ce sa se certe ? In plus, ea este posesiva si geloasa. Lui ii place sa iasa si se simte perfect cu prietenii chiar si in lipsa ei, nu pentru ca nu ar dori-o acolo, ci pentru ca pur si simplu nu este legat cu un cordon ombilical de relatia lui. Lumea asta larga este atat de fascinanta si experientele ii rasar in cale precum ciupercile dupa ploaie. Femeia Scorpion isi doreste sa experimenteze impreuna, daca se poate in dormitor, sau oricum intre patru ochi, vizionand un film politist sau un thriller. El fuge de responsabilitati familiale care-i rapesc tot timpul liber, ea face presiuni sa stea cat mai mult timp pe acasa. In final, Sagetatorul ajunge s-o priveasca ca pe o femeie cam ciudata, dificila si mancata de gelozii nejustificate, cand ea poate asteapta numai sa primeasca intreaga lui atentie si afectiune. Ea il considera cam iresponsabil si imatur. Pana la urma, discutiile repetate si frustrarile nascute din lipsa de comunicare duc la ruptura.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL CAPRICORN

Nativa Scorpion gaseste in el barbatul matur si responsabil care-o ofera stabilitatea de care are nevoie pentru a fi fericita. El este logic, rational, impenetrabil, hotarat, perseverent, ea este afectiva, pasionala, expansiva, banuitoare, schimbatoare. Alaturi de el are parte de fidelitate si de o viata confortabila, pentru ca principalul scop al Capricornului este acela de a strange averi pentru a-si asigura viitorul. Se intele bine pe plan intim, caci femeia Scorpion stie cum sa-l aprinda, cum sa-l seduca cu ajutorul numeroaselor ei talente erotice. Pentru a-l cuceri, ea trebuie sa se asigure ca are un trecut « curat » si o buna imagine actuala, altfel Capricornul nu-si risca statutul alaturi de cineva care nu a fost in stare sa ramana onorabil in ochii lumii. Oricum, el intuieste profunzimea gandirii la partenera si o apreciaza pentru acest lucru. El insusi analizeaza indelung orice situatie si-si calculeaza fiecare miscare, astfel incat ii prinde bine langa el pe cineva capabil sa distinga raul de bine si aparentele de esenta. In plus, amandoi sunt persoane introvertite si le place sa duca o existenta linistita, departe de ochii lumii, in intimitatea familiala. Vor aprecia unul la celalalt faptul ca prefera sa-si petreaca timpul impreuna, decat sa iasa mereu si sa socializeze. S-ar putea ca ea sa-i reproseze lipsa de pasiune, de declaratii furtunoase de iubire sau gesturi nebunesti. Intr-adevar, de la un nativ Capricorn nu se poate astepta la un avion inchiriat la capatul caruia sa fluture o pancarda cu un mesaj de iubire, nu este stilul lui. Trebuie sa inteleaga faptul ca si iubind, el este un om mai rece, care refuza sa-si manifeste emotiile. Daca amandoi sunt multumiti de ceea ce au de castigat de la celalalt, pot face o pereche frumoasa impreuna.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL VARSATOR

Este greu de crezut chiar si faptul ca incep o relatie. Poate el se simte atras de perspicacitatea si finetea psihologica a nativei, iar ea de inteligenta si umanismul lui. Insa o relatie romantica reusita nu se intrevede prea usor. El are multi prieteni si-i place sa iasa in lume, se ocupa de tot felul de proiecte, ajuta pe toata lumea, programeaza intalniri, imprumuta pe altii cu bani, are usa casei deschisa permanent tututor apropiatilor, discuta despre cam orice subiect, de la pamant la luna. Acest dinamism o ameteste pe femeia Scorpion si o revolta, caci i se pare ca-si risipeste nergia in toate partile si trateaza cu superficialitate ceea ce ea considera vital : familia, cuplul, sexul. Intr-adevar, un barbat Varsator nu incearca s-o domine, dar nici nu are de gand sa se lase condus, sau cu atat mai putin santajat sentimental sau psihologic. Acestea sunt armele ei, insa el nu suporta nici un fel de atmosfera tensionata si decat sa se faca presiuni asupra lui, mai bine alege sa se indeparteze cat mai curand de aceasta relatie, care-i consuma energia. Femeia Scorpion nu intelege de ce isi petrece atat de mult timp departe de ea, el nu pricepe cum ar putea trai fara sa pastreze contactul cu restul lumii. El ii acorda spatiu, prin urmare de ce nu poate fi si reciproc ? Cand trebuie sa se ocupe de responsabilitatile familiale, se asteapta sa fie el cel servit, ajutat, sprijinit, totusi este capabil sa se implice cand considera necesar si sa dea dovada de mare afectiune daca este indragostit cu adevarat. Insa tot ceea ce ofera are un pret : acela al libertatii sale. In plus, din punct de vedere erotic, barbatul Varsator nu este atat de implicat, nu pentru ca nu este pasional, ci pentru ca pur si simplu sexul reprezinta o uniune fizica si mentala, insa nu complica lucrurile precum nativii Scorpion. Daca totusi el este gata sa se implice intr-o casnicie, iar ea sa-i acorde independenta necesara, pot incerca sa fie impreuna.


FEMEIA SCORPION - BARBATUL PESTI

Amandoi sunt zodii de apa si au in comun o sensibilitate aparte. Aceasta le permite sa comunice la nivel subtil, prin gesturi si au destul de mare influenta unul asupra altuia. Se inteleg bine pe plan erotic, deoarece barbatul Pesti este gata sa-i indeplineasca partenerei toate dorintele. Cand el devine vulnerabil si are nevoie de atentie, femeia Scorpion stie sa-l stabilizeze si-i insufla energia necesara pentru a-l ajuta sa mearga mai departe. Il sustine in actiunile lui, oferindu-i cu incredere tot suportul ei, lucru pentru care ii este extrem de recunoscator. Alaturi de Pesti, ea se bucura de o mare afectiune si implicare, pentru ca nativul se indragosteste sincer de personalitatea puternica si profunda a femeii Scorpion. Este bine insa ca uneori sa o inteleaga daca vrea sa fie singura. Scorpionii au tendinta de a se izola o vreme si de a petrece un timp cu ei insisi. Sensibilul Peste poate sa se sperie de acest comportament si sa insiste sa se implice, pentru a afla ce a determinat aceasta raceala. Izolarea ei insa nu are de-a face cu el, vrea pur si simplu un moment de liniste. In cazul in care nu reuseste s-o inteleaga, risca s-o irite si replica va fi crunta. Pe de alta parte, daca avem de-a face cu un barbat Pesti cu un caracter puternic, atunci el reuseste sa-i intuiasca nevoie si s-o cunoasca in profunzime. In acest moment are loc un proces minunat, prin care femeia Scorpion se simte cunoscuta si iubita cu adevarat de partener, asa cum este ea. Nu-i mai inspira teama, dimpotriva, Pestii sunt singurii capabili sa-i domoleasca agresivitatea. Relatia devine armonioasa si complexa. Amandoi simt ca si-au gasit jumatatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului