Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #capricorn #femeia berbec #barbatul capricorn #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Capricorn

Cand intalneste un nativ , prima reactie poate fi o mare atractie fizica. Din pacate, nu va persista mult timp, caci inca de la inceput personalitatile lor puternice se vor face resimtite.

Ea porneste la “atac” cand este interesata de o persoana de sex opus, asteptandu-se ca el sa primeasca bucuros provocarea si sa aiba loc lupta pentru cucerire si supunere. Capricornul se teme sa nu–i fie inselata increderea refuza sa se arunce cu capul inainte intr-o relatie cu o persoana atat de dinamica. Se misca greu, cerceteaza, analizeaza toate variantele inainte de a lua o decizie.

Dinamismul pentru el nu reprezinta altceva decat schimbare, adica risc, nesiguranta . Pana cantareste el situatia, femeia Berbec s-ar putea sa fie deja in cautarea altui barbat, vrednic de energia ei devastatoare. Chiar si trecand totusi de aceasta prima etapa, ea va dori sa iasa impreuna, sa aiba parte de noi experiente, sa cunoasca lumea sis a vorbeasca cat mai mult si bineinteles, sa-si domine partenerul.

Lui nu-i plac locurile aglomerate, galagia, sociabilitatea nu este tocmai punctual lui forte si in plus este mult prea incapatanat ca sa accepte sa se subordoneze unei persoane care nu-i inspira incredere. Pe de alta parte, isi poate responsabiliza partenera, o ajuta sa evolueze pe plan social si profesional, ii arata ce are de facut.

Langa o femeie imatura insa, care nu-i intoarce ajutorul intr-un fel tot asa de eficient, Capricornul poate considera ca investeste intr-o relatie care-i dauneaza . Aceasta zodie este dominatata de casa carierei, prin urmare marea putere de munca si profesionalismul Capricornului au nevoie de o persoana la fel de eficienta. In general nu este o combinatie foarte reusita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului