Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #gemeni #femeia berbec #barbatul gemeni #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Gemeni

Amandoi sunt extrem de dinamici, plini de spontaneitate si au simtul umorului dezvoltat. Comunica foarte bine pentru ca au idei si le place sa comunice si sa afle lucruri noi. Se poate incepe cu o relatie de prietenie , bazata pe interese comune, calatorii, distractii, jocuri.

Nu se sperie de schimbare, dimpotriva, au nevoie sa fie intr-o permanenta transformare , pentru ca altfel se plictisesc si-si pierd interesul. Riscul unei relatii de lunga durata vine din instabilitatea celor doua semne si din simtul material ceva mai scazut.

Barbatul Gemeni reuseste sa-i canalizeze partenerei atentia catre un scop precis, lucru care poate da roade bune. Uneori insa s-ar putea ca verva Gemenilor sa o oboseasca pe nativa, dintr-o risipa prea mare de energie. In plus, femeia Berbec are tendinta sa domine in relatie si pentru un exemplar « fluture » in Gemeni, imatur, mare aventurier,  s-ar putea sa insemne un motiv sa dispara cat mai repede.

Femeia Berbec trebuie sa invete sa-i intretina treaz interesul, sa pastreze o nota de mister, sa fie la curent cu noutatile din cat mai multe domenii, pentru ca Gemenii adora sa stea la taifas despre cate luna si in stele. Este cazul sa-i accepte si anturajul, Gemenii neputand trai izolati, avand nevoie permanent de contact cu lumea inconjuratoare.

Se pot bucura totusi de partide de amor salbatice, condimentate de discutii provocatoare, stimulante pentru amandoi. Pot sa se apuce de un sport impreuna, sa planuiasca vacante care implica multe calatorii, de preferat cat mai departe, pot sa fie impreuna sufletul petrecerii la o intalnire cu prietenii, pentru ca stiu sa spuna o istorioara amuzanta si sa-i dinamizeze pe cei din jur. Daca reusesc sa pastreze aceleasi interese, pot evolua in timp in directia unei relatii trainice, de durata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului