Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #pesti #femeia berbec #barbatul pesti #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Pesti

Efectul pe care-l poate avea nativul Pesti asupra unei partenere Berbec poate fi unul beneic si malefic in mod simultan. Pe de o parte Pestii ii deschid ochii catre partea nevazuta a lumii, cate taine, secrete, mistere, aratandu-i cum este viata ei in realitate, cine e sincer si cine nu.

Pestii o incurajeaza pe Femeia Berbec sa-si imbunatateasca cunostintele, sa evolueze, sa-si dezvolte orizonturile. Impreuna pot pune pe roate actiuni in scopuri umaniste, unul venind cu iubirea pentru aproape si bunavointa , celalalt cu actiunea ferma. Pe de alta parte, nativul Pesti s-ar putea ca tocmai prin aceste influente sa destabilizeze individualitatea Femeii Berbec, care devine nesigura pe ea si pe ceea ce o inconjoara. Partenerul Pesti este tentat sa joace rolul de victima, sensibil fiind la orice reactie nedorita a iubitei sale in Berbec.

O pune pe un piedestal si o adora, tintuind-o totodata in acel loc, de unde ea nu mai poate sa experimenteze. Este un fel de descurajare subliminal exercitata de Pesti asupra Berbecului, ca si cum le-ar rapi energia de care dispun acestia. In plus, Pestii obisnuiesc sa se planga de tot felul de piedici, imaginare sau reale, in timp ce Berbecul le depaseste prin combativitatea sa.

Ea trebuie sa invete sa se poarte delicat cu el, altfel ori il sperie, ori il nemultumeste. Daca Femeia Berbec se satura de acest jol, pleaca fara sa se mai uite in urma, ranindu-l pe indragostit. Oricum, este clar ca cei doi provin din lumi diferite si le va fi foarte greu sa-si armonizeze energiile pentru a comunica cu adevarat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare