Astrologie

#fecioara #gemeni #femeia fecioara #barbatul gemeni

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Gemeni

Pentru o relatie profesionala , poate functiona bine combinatia femeii Fecioara cu barbatul Gemeni . El are cunostinte nenumarate, din domenii extrem de diversificate si e plin de idei.  Acest lucru o poate inspira pe nativa, care gaseste in el noi metode de a-si pune in practica planurile.

El ii deschide orizonturile, oferindu-i o gandire pe mai multe planuri, posibilitati multiple de interpretare pentru aceeasi situatie. Pe plan sentimental insa, femeia Feciara nu gaseste in el stabilitatea si echilibrul cautate.

Barbatul Gemeni este o pasare migratoare , vesnic pe drumuri, vesnic cu nevoi, independent si dinamic, care va refuza cu vehementa sa stea acasa sa se ocupe mereu de treburile zilnice. Preocuparile lui sunt atat de variate, incat o s-o ameteasca definitiv pe Fecioara, caci sare de la un plan la altul si de la o idee la alta, dand senzatia de superficialitate, caci e interesat de totul si de nimic. Nu merge in profunzimea lucrurilor, caic nu are suficienta rabdare pentru a se dedica in intregime unui proiect, pe cand ea este o fire structurata, analitica, facandu-si un plan exact de la care nu se abate fara un motiv serios.

In plus, nativa Fecioara are nevoie de un barbat care s-o stimuleze sa se deschida, sa dea din ea ceea ce are mai bun de oferit, sa simta ca se poate baza pe el pentru ca partenerul crede in ea si o apreciaza pentru calitatile ei. Gemenii nu au nici timp, nici dispozitia necesara pentru a se concentra atat de mult asupra unei persoane. Nu sunt fideli neaparat si nu ofera o afectiune constanta si puternica, ori acest lucru o fac pe Fecioara sa bata in retragere, caci simte ca nu se afla pe teren sigur.

Femeia Fecioara poate sa-i reproseze lipsa de responsabilitate si vorbaria fara rost, barbatul Gemeni considera ca-l priveaza de libertate si ca e prea rigida in gandire. Pri urmare, intre femeia Fecioara si barbatul Gemeni poate fi o fructuoasa relatie de colegialitate, insa in nici un caz o poveste de dragoste reusita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro