Astrologie

#fecioara #femeia fecioara #rac #barbatul rac

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Rac

Femeia Fecioara si barbatul Rac se potrivesc impreuna gratie structurii comune, in marea ei parte. Din punct de vedere profesional, sunt metodici, responsabili si muncitori, stiind sa aprecieze valoarea banului si respectandu-se reciproc pentru profesionalismul lor. In relatiile sentimentale, barbatul Rac este un emotiv in cautare de iubire si stabilitate.

Aceste nevoi sunt satisfacute cu succes de nativa Fecioara, care ca si nativii Raci, nu se arunca intr-o relatie, preferand sa testeze indelung terenul. Va fi fericita sa se stie iubita de un asemenea barbat, pentru ca acesta cand  se daruieste , o face total si definitiv. Au prin urmare un mare atuu impreuna. Racul, prin sensibilitatea si romantismul lui, ii cucereste inima Fecioarei rationale, incalzind-o la calcuda sentimentelor sale puternice.

Cu el, aceasta simte ca poate avea un sot fidel si un tata devotat al copiilor ce se vor naste. Viziunea asupra lumii este una de tip traditional pentru amandoi, astfel incat viata linistita, in casa, in mijlocul celor dragi nu li se pare deloc monotona, ci le asigura armonia si linistea de care au atata nevoie.

Singura problema o reprezinta simtul critic al Fecioarei, care nu se abtine de la comentarii usturatoare atunci cand nu-i convine ceva, iar sensibilitatea Racului are de suferit. Daca partenera vrea sa-si exercite independenta facand lucrurile de una singura, considerand ca numai ea poate duce la bun sfarsit un lucru, fara a-l implica si pe Rac, sau daca il bate la cap sa adopte o procedura mai eficienta si-i critica felul de a aborda situatia, ii va provoca mari suferinte acestuia.

Cu atat mai mult cu cat el nu uita astefl de incidente. Femeia Fecioara trebuie sa invete sa se abtina, iar el sa nu mai puna la suflet chiar orice gest sau cuvant.  In rest, nativii colaboreaza eficient pe toate planurile existentiale, formand un cuplu solid si cu mari sanse de viitor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro