Astrologie

#gemeni #fecioara #femeia gemeni #barbatul fecioara #horoscop #compatibilitati #compatibilitate

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Fecioara

Pe femeia Gemeni si barbatul fecioara ii leaga comunicarea si ideile stralucite care le strabat mintea neincetat. Sunt inteligenti si se inteleg bine intr-o conversatie , pentru ca amandoi sunt avizi de informatii noi, interesati de domenii cat mai variate si le face placere sa faca schimb de pareri.

Este o frumoasa relatie de prietenie , din care insa lipseste tandretea si pasiunea. Fecioara este cerebrala, la fel ca femeia Gemeni, comunicand la nivelul intelectului, nu al simturilor, nici al sufletului. Barbatul Fecioara s-ar putea simti nesigur in fata spontaneitatii parteneri, care nu are rabdare deloc pentru detalii si analiza, preferand sa actiuneze si apoi sa vada rezultatul. El este calculat si rezervat. S-ar putea ca nativa sa se plictiseasca dupa un timp si sa caute ceva mai antrenant in alta parte.

Daca el se apuca sa faca planuri pentru weekend, stabilind cu exactitate locul de intalnire, unde vor fi cazati, pentru cat timp si alte asemenea amanunte, nu inseamna ca nu va primi in ultimul moment un mesaj in care va fi anuntat ca ea are o urgenta cu un prieten in alta parte si cam atat. Daca devine cicalitor si incearca sa o responsabilizeze cand inca nu este pregatita pentru a se dedica complet unei relatii, femeia Gemeni dispare fara sa se mai uite in urma.

Este mult prea independenta ca sa i se tot spuna ce se cuvine si ce nu. In plus, el va fi obligat sa-I tolereze vastul cerc de prieteni si cunostinte, ceea ce contravine tendintei de autoconservare a nativului Fecioara. Mai ales daca sunt personae excentrice sau bolnave printre ele. Ca relatia sa functioneze, este cazul sa invete sa se accepte reciproc sis a gaseasca o cale de mijloc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro