Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #horoscop #gemeni #scorpion #barbatul scorpion #femeia gemeni

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Scorpion

barbatul scorpion si femeia Gemeni au amandoi au o gandire rationala si logica. Relatia se poate naste dintr-o fascinatie irezistibila pentru celalalt. Cu toate acestea, barbatul Scorpion este foarte posesiv si pasional, vrand ca iubita lui sa-i apartina in totalitate.

Ea are nevoie de libertate pentru a se desfasura in marile adunari de oameni, pentru a comunica cu toti si a cunoaste universul. Scorpionul vrea ca el sa reprezinte singurul punct de atractie, ceea ce poate duce la certuri, gelozii si discutii inutile. In plus, deprinderile acestuia in materie de erotism pot s-o deranjeze, caci ea percepe iubirea si sexul ca pe niste necesitati umane, lipsite de abandonarea paroxistica atat de intalnita la nativii Scorpioni.

A fi urcata pe cele mai inalte culmi ale extazului sau coborata in haul suferintei, sub subjugarea acestui vrajitor fascinant i se poate parea o exagerare care-i tulbura echilibrul interior si-i lezeaza independenta. El obisnuieste sa comunice mai mult prin gesturi, semne, privire, pe cand native Gemeni are nevoie e un auditoriu care s-o asculte cu mare atentie. Ochii ei sunt largi deschisi catre lumea externa, privirea lui patrunde in adancurile finite, intuind slabiciunile celuilalt, visele secrete, sperantele si nevoile.

Pe de o parte, femeia Gemeni ii deschide orizonturile partenerului sau, care are ce invata de la ea. Simultan, ea devine mai profunda si mai feminine. Totusi, odata fascinatia initiala trecuta, cei doi au de infruntat multe diferente si de cele mai multe ori o astfel de combinatie de caractere nu duce la o uniune fericita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare