Astrologie

#femeia gemeni #barbatul varsator #gemeni #varsator #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Varsator

Femeia Gemeni si barbatul varsator au foarte multe puncte in comun. Amandoi sunt semne de aer, prin urmare impartasesc aceeasi nevoie de libertate si aceleasi idealuri intelectuale.

Sunt deschisi spre lume si spre noi experiente, asa ca se vor bucura sa ia parte la evenimente impreuna. Extrem de comunicativi si prietenosi, nu se mai satura sa dezbata subiecte pe toate temele posibile si imposibile. Gandesc rapid asa ca reusesc sa se urmareasca fara dificultate in expuneri si le vine usor sa se exprime atat verbal, cat si in scris, prin urmare discutiile pot dura multa vreme.

El admira curiozitatea femeii Gemeni, ea gaseste in partenerul Varsator un spirit universal. Pentru ca au orizonturi largi, este foarte probabil sa impartaseasca aceleasi pasiuni si hobby-uri , lucru care-i va incanta pe amandoi : un motiv in plus sa se mai vada. In loc sa simta ca fac o concesie de dragul celuilalt, alegerea le apartine amandurora si se bucura nespus de prezenta celuilalt.

Sunt atrasi unul de altul pentru ca gasesc acelasi optimism si aceeasi atitudine prietenoasa, care-i relaxeaza si-i fac si mai placuti.  In cazul in care apare o schimbare in viata lor, isi unesc fortele pentru a depasi problema, ajutandu-se reciproc. De fapt chiar ei vin in intampinarea schimbarii, pentru ca Gemenii si Varsatorii cred cu adevarat in evolutia intelectuala si respectiv, spirituala si sunt de parere ca o persoana nu trebuie sa se plafoneze ani de zile in aceeasi conditie. Comunicarea dintre ei functioneaza foarte bine si stiu sa-si satisfaca nevoile reciproc. Nici barbatul Varsator, nici femeia Gemeni nu incearca sa domine si sa rapeasca din personalitatea celuilalt, punandu-se pe acelasi nivel.

Se bucura sa-si invite multimea de prieteni in casa lor, fiind foarte sociabili si primitori. In cazul in care niciunul nu are simt practic, le este greu sa faca fata laturii pragmatice a vietii. Este posibil ca nativa sa vorbeasca uneori prea mult si sa-l oboseasca, cand are nevoie de un moment de singuratate . Aceste mici probleme pot fi depasite cu usurinta, pentru ca trasaturile comune sunt mult mai importante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului