Astrologie

#leu #capricorn #femeia leu #barbatul capricorn #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Capricorn

O relatie intre femeia Leu si barbatul capricorn poate sa se nasca si sa evolueze numai datorita unor interese de statut social sau financiar, insa in nici un caz nu ia nastere din pasiune sau vreo mare iubire. Atributele pe care le au in comun sunt forta, ambitia, orgoliul, capacitatea de a conlucra, talentul de a face bani, profesionalismul.

Barbatul Capricorn este insa mult prea rece pentru pasionala Leoaica, care vrea sa fie invaluita cu o iubire cotropitoare, cu o admiratie fara seaman, sa se simta regina lui cea adorata. Nativul insa este introvertit, nu-si manifesta emotiile controlate impecabil, nu raspunde cu efuziune afectiunii oferite de partenera. El este prin excelenta o persoana care acumuleaza, aduna, achizitioneaza, gandindu-se la zilele batranetii, ea este o feminina stralucitoare care poate risipi banii pe mobila scumpa si haine de firma .

Barbatul Capricorn poate fi adesea considerat zgarcit si mult prea preocupat de bani, de proprietatile avute in posesie. Insa tot ceea ce detine inseamna pentru el siguranta, staibilitate, confort. Astfel incat nu va accepta o femeie risipitoare si expansiva in comportament. Desi sunt amandoi talentati cand vine vorba sa faca bani, principiile dupa care-i vor cheltui sunt diferite.

Trebuie sa-si respecte reciproc domeniile de activitate si nevoile, ca sa ajunga la un consens. In plus, el doreste o femeie stearsa, cu o personalitate maleabila, supusa si fidela, care sa stea in umbra lui, astfel incat sa fie sigur ca nu va avea vreodata surprise din partea ei. Locul Leoaicei nu se afla in nici un caz in spatele lui, si chiar atribuindu-si rolul de regizor din spatele scenei, nu sties a fie nici supusa, nici modesta. S-ar naste prea mari frustrari in ea. El este calculat si actioneaza numai dupa o analiza profunda, ea si-ar dori spontaneitate si mai ales pe cineva care s-o faca sa rada, ceea ce este foarte dificil, daca nu chiar imposibil cu un asemenea nativ. In general, relatia pune multe probleme si pe masura ce avanseaza in timp, nemultumirile pot duce in final la o ruptura definitiva. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului