Astrologie

#femeia rac #barbatul berbec #rac #berbec #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Berbec

Nativii nu sunt foarte compatibili , pentru ca au o viziune de viata mult prea diferita. Barbatul Berbec este un sportiv si un vanator, femeia Rac este o fiinta statica si romantica. Sensibila si feminina, se simte vulnerabila in fata unui comportament vulcanic, uneori brutal.

El nu-i asigura stabilitatea si increderea fara de care nu poate trai. Daca reprezinta doar o noua cucerire pe lista, o raneste suficient de tare pentru a o pierde pentru totdeauna.

Barbatul Berbec nu intelege idealul ei de viata, legatura cu trecutul si cultul familiei. Este un om cu privirea indreptata spre viitor, spre noi experiente, dinamic si schimbator, lipsit de introspectie si emotie profunda. Poate sa fie fascinat de feminitatea partenerei, poate sa se simta si mai incitat daca intampina obstacole in calea cuceririi acesteia, pentru ca e gata de lupta si nu accepta usor un refuz. Risca sa ia drept cochetarie rezistenta ei, cand in realitate este pur si simplu o batalie pierduta din cauza nepotrivirii de caracter. Chiar daca reuseste s-o convinga, el se plictiseste repede si cauta o noua aventura.

Partenerul Berbec nu agreeaza persoanele care se supara repede si plang, care-l bat la cap cu nemultumirile lor, neavand deloc rabdare sa le consoleze. In schimb, este atras de senzualitatea si aerul de mister care o inconjoara pe ea, trezindu-i toate simturile, lasandu-se purtat de iubire, in cazul in care amandoi se afla pe aceeasi lungime de unda. Langa femeia Rac el se stabilizeaza, isi regaseste calmul si in acelasi timp are mereu ceva nou de descoperit. Sansele insa ca o astfel de relatie sa dureze sunt destul de mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare