Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #taur #gemeni #femeia taur #barbatul gemeni #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Gemeni

In cazul in care o femeie Taur se indragosteste cu adevarat de un nativ Gemeni, se vede pusa in situatia de a-l accepta cu micile lui “ ciudatenii ”, cu modul lui de viata, schimbator, aventurier, risipitor. Gemenii vor sa cunoasca intreaga lume, au nevoie de spatiu, intalniri, calatorii si mai ales conversatie inteligenta.

Femeia Taur vrea un camin linistit alaturi de un sot care s-o iubeasca si a-i asigure un cont bun in banca. Atata timp cat Gemenii reusesc sa indeplineasca cerintele financiare, au sanse sa fie acceptati, chiar daca firea lor este mult mai dinamica decat linistita nativa Taur.

In plus, prin simtul umorului si optimismul debordant, ei stiu mai bine ca oricine s-o inveseleasca, s-o incurajeze, s-o invete cum sa se distreze si cum sa se bucure si de alte lucruri, in afara lumii in care s-a obisnuit sa traiasca. Femeia Taur are capacitatea de a-l responsabiliza pe native, sa-i arate adevarata fata a realitatii si sa-i ofere solutii rationale si de bun simt. Atata timp cat ea va sti sa-i stimuleze imaginatia si inteligenta, barbatul Gemeni va ramane fermecat pe veci.

Este fascinate de feminitatea, eleganta si intelepciunea ei, ghicind ca alaturi de o astfel de femeie va avea parte de stabilitate si liniste. Daca ei ii face placere sa fie langa el si nu-si face probleme cand il vede dezordonat sau cand il prinde ca se lauda asupra unui subiect cunocut de fapt numai intr-un mod superficial, daca nu-l bate la cap cu ora de venit acasa si ii arata recunostinta si admiratie, atunci relatia are sanse sa functioneze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare