Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #taur #leu #femeia taur #barbatul leu #horoscop #combinatie #relatie

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Leu

Barbatul Leu se poate simti atras de feminitatea nativei Taur, la care ghiceste voluptati ascunse sub prima impresie, mai distanta. Ea nu i se va darui din prima, iar acest lucru il incita si mai tare, caci simte nevoia sa cucereasca si daca se poate, sa aiba parte de obstacole, pentru ca gustul victoriei sa fie si mai placut. In plus, el va aprecia simtul ei practic, talentul administrativ, capacitatea de a castiga multi bani si nu in ultimul rand, inteligenta.

Relatia nu este una stralucita, dar functioneaza mai bine in aceasta combinatie, in care ea este Taur si el Leu. Din cauza ca femeia este un spirit pasnic, linistit, iar el un semn de Foc, s-ar putea sa fie nevoie ca cei doi sa-si mai condimenteze existenta din cand in cand, altfel intervine monotonia. In plus, ea este extrem de incapatanata, iar el vrea sa domine in cuplu.

Daca vor ca relatia sa reziste, este bine ca ea sa cedeze si sa-l lase sa straluceasca in fata tuturor. Leul trebuie sa-i asigure partenerei o relatie bazata pe fidelitate , sa mai renunte la impaunarea lui in lume si la alte cuceriri. Acest lucru poate fi resimtit de Leu ca o exagerata tendinta de posesivitate si deasemenea o ingradire a libertatii de a iesi, a socializa, a comunica si cu restul lumii.

Femeia Taur isi doreste mai mult sa stea amandoi pe acasa, dedicandu-se familiei. Poate fi profund deranjata de egocentrismul Leului, caci ea are nevoie sa fie pusa pe planul intai, pe cand Leul isi acorda sie insusi aceasta onoare. Daca exista dragoste reciproca si admiratie , atunci relatia poate functiona.

  •   2010-01-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Corina Petrescu

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion:  Identificarea cainilor cu stapan implica riscuri pentru animale?

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii