Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #taur #sagetator #femeia taur #barbatul sagetator #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Sagetator

Femeia Taur si barbatul sagetator sunt buni parteneri de afaceri, pentru ca se pricep sa faca bani si sa-i cheltuiasca pe diverse placeri. Sunt atrasi de latura hedonista a vietii, cum ar fi confortul caminului, vacantele in natura si mancarea buna.  Insa o legatura sentimentala lasa de dorit din cauza caracterelor prea diferite.

Femeia Taur se va astepta ca partenerul s-o invaluie in atentii, gesturi romantice, s-o iubeasca si sa-i demonstreze asta permanent si mai ales sa fie mereu langa ea.  Pentru el aceste efuziuni sentimentale nu sunt altceva decat dulcegarii. Nu are rabdare cu prea multa poezie, nu-i face placere nici sa-si copleseasca iubita cu multa multa dragoste, nici sa nu fie asaltat de tot soiul de declaratii.

In plus, are mare nevoie de libertate, este imaginea aventurierului si a calatorului prin excelenta, prin urmare intreaga lume i se deschide inainte-i, cu mii si mii de tentatii, de noutati, de experiente care de care mai fascinante. Daca se va intoarce seara tarziu de la serviciu pentru ca a stat cu prietenii, in timp ce ea il asteapta cu cina si a mai stat ore bune in bucatarie ca sa incerce o noua reteta savuroasa, este foarte posibil sa rabufneasca o cearta.

Lui nimic nu i se pare mai firesc decat sa aiba si o viata numai a lui, dedicata anturajului, excursiilor, cercului de prieteni, un timp pe care sa-l petreaca cum stie el mai bine, departe de familie si de serviciu. Nativei Taur acest lucru i se poate parea cea mai mare cruzime fata de sentimentele ei si o sustragere rusinoasa de la responsabilitatile zilnice. Femeia Taur trebuie sa se simta iubita, ori independenta si raceala Sagetatorului o ranesc la fel de mult ca o tradare.

Posesiva si geloasa, poate deveni sufocanta si pisaloaga in ochii lui, ceea ce conduce automat la ruptura. In general, nu este o combinatie reusita, diferentele fiind prea mari pentru a mai putea face vreo concesie. Daca totusi se incearca o conciliere, femeia Taur trebuie sa reuseasca cumva sa faca parte din cealalta lume a lui, sa se intalneasca des cu el si in alte locuri, sa-i impartaseasca hobby-urile si sa nu-i ceara raportul cand vine acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro