Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #taur #scorpion #femeia taur #barbatul scorpion #cuplu #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Scorpion

Un cuplu format dintr-o femeie Taur si un barbat Scorpion i are sanse de reusita pentru ca ambii parteneri isi doresc de la o relatie stabilitate si fidelitate . Fiinta romantica si voluptuoasa a nativei Taur va raspandi o adiere de mister care-l va fascina pe Scorpion.

El este atras de orice lucru secret, de teritorii neexploatate, pentru ca el insusi este o persoana complexa. Alaturi de el, femeia Taur se va bucura de placeri erotice nebanuite si se va lasa cucerita de privirea lui acaparatoare. Taurul este sensual si romantic, Scorpionul este cel mai talentat amant al zodiacului, prin urmare vor avea parte de clipe de neuitat impreuna. Isi vor cere unul altuia devotement total si incredere si au toate sansele sa le primeasca, pentru ca si aici sunt pe aceeasi lungime de unda. In mod normal, sunt mult prea posesivi si indragostiti ca sa mai aiba ochi si pentru altcineva, asa ca legatura dintre ei va fi una foarte stransa.

Pe plan financiar se inteleg tot bine, pentru ca se pricep sa faca bani si sunt responsabili la locul de munca. Daca au o afacere impreuna, aceasta va prospera, sub influenta lor. Pentru ca sunt personalitati foarte puternice, este posibil ca uneori sa se iveasca probleme de suprematie , care pot fi rezolvate cu foarte multa diplomatie. In cazul in care unul greseste intr-un mod de neiertat, Taurul va exploda de furie, revarsandu-si flacarile necrutatoare, pentru a redeveni apoi impasibil si calm.

Scorpionul insa se va gandi si ani de zile cum ar putea sa i-o plateasca, iar razbunarea nu se va face uitata. Oricum ar evolua relatia, fiecare va avea un impact puternic asupra personalitatii celuilalt, schimband-l intr-un fel sau altul. Aceasta combinatie poate promite o mare iubire, care sa dureze tot restul vietii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului