Astrologie

#compatibilitati #compatibilitate #taur #varsator #femeia berbec #barbatul varsator #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Varsator

In general o relatie intre o femeie Taur si un barbat Varsator nu poate functiona. Femeia Taur este o fire posesiva, asa ca incearca sa-l tina pe partener langa ea. Varsatorul, chiar si indragostit fiind, are nevoie de prieteni, vrea sa comunice cu toata lumea, este sociabil si expansiv.

Ea isi doreste probabil o seara linistita in doi, el o petrecere cu toti prietenii adunati, trecand de la unul la altul pentru a dezbate o sumedenie de subiecte, considerand ca fiind o impolitete sa stea numai pe langa sotie atata timp cat e lume in jur. Ea are o constitutie traditionalista, ii place viata echilibrata, calma, cu reguli clare de comportament, el este prin excelenta nonconformist.

Chiar si cand nu avem de-a face cu vreun spirit revolutionar care sa promoveze vreun nou current artistic, chiar si pentru un varsator de rand nevoia de a se exprima altfel decat toata lumea ste intrinseca. Nu vrea neaparat sa socheze prin originalitate , pur si simplu asa simte lucrurile, altfel decat restul lumii. Prin urmare la o intrunire cu tinuta obligatorie s-ar putea sa refuze costumul si sa apara in niste haine lalai, in care se simte confortabil. barbatul varsator nu pune mare pret pe aparente, ci pe ceea ce comunica interiorul unei persoane. Ea are o gandire practica si nu se poate baza pe idealistul Varsator, cu idei multe dar nu neaparat si materializate.

Daca este un pierde-vara, lenes sau fara un scop in viata, nu are absolut nici o sansa in fata unei femei Taur. Ea tine la partea materiala, care-i asigura viitorul, pentru el lumea materiala e efemera. O va aprecia daca-i ofera lux si mancare buna , dar cam atat. Sigur ca el poate s-o initieze in lumi necunoscute, legate de stiinta, filozofie, politica etc dar in final tot se va simti lezata de acest spirit expansiv, in permanenta schimbare. Ei ii place sa stie ca mizeaza pe o persoana stabila, insa “fixatia” pentru casa, familie si cuplu il pot indeparta pe Varsator. Le accepta numai atata timp cat poate comunica si cu restul universului. Pentru ca sunt incapatanati, nu prea au sanse de intelegere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare