Astrologie

#astredamus #astrolog astredamus #cuplu #astrograma #compatibilitate #astre

Conditii astrale pentru ca acest cuplu sa functioneze

Serena, 19 februarie 1967 ora 18:10-18:20, feminin, el -  6 aprilie 19, ora 04:00-04:20 masculin: Care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca acest cuplu sa functioneze bine la nivel de comunicare/procreere/social/cariera/sanatate etc.

Astrolog Astredamus:
Frumoasa intrebarea. O prima observatie ar fi ca el sa se ocupe cu a face bani, iar Dvs sa scrieti. A doua observatie este... aceea de a nu fi un cuplu (ma refer la casatorie). Ca si cuplu, sunteti purtatorii unei "bombe cu efect intarziat", care dupa fiecare detonare se reincarca, pregatindu-se pentru o alta deflagratie.

Fiti amici, amanti , colaboratori... doar nu stati impreuna. Problema copiilor la Dvs este iarasi foarte sensibila. Inca puteti avea copii. Ati fi in stare sa renuntati la toate bunurile, daruindu-le? Sa ramaneti doar cu imensa cantitate de informatii, cunostinte si invataturi?

Poate am exagerat, dar faceti daruri sau donatii copiilor, femeilor, institutiilor care se ocupa de ei si ele (defavorizati/e). Incepand de anul viitor, aveti 12 ani la dispozitie. Timp este. Aveti data sansa astrala de a va implini toate visele.

Alinutza, sunt nascuta pe 8.04.1984, ora 11:20 a.m, el, nascut pe 15.02.1984, ora nu o stiu: Suntem compatibili ca si cuplu?

Astrolog Astredamus:
El este iubirea harazita Dvs astral. Stiu ca el vi se pare mai rece in exprimarea sentimentelor. Actiunile lui spun mai mult decat cuvintele de dragoste pe care parca trebuie sa i le scoateti cu forta. Din acest aveti impresia ca poate nu raspunde cu aceeasi moneda, sentimentelor Dvs.

Sunteti compatibili, orice neplaceri comune si trecute impreuna va vor uni mai mult. Aveti toate sansele la un copil din zodia Fecioara . Un astfel de copil va fi liantul vostru. El va fi factorul de echilibru dintre voi. Incercati sa evitati a merge in strainatate pe termen lung. Si ma refer la amandoi.

Un alt mod pentru a reduce tensiunile la minim (putine cate sunt), este sa va gasiti un "hobby", sau mai degraba o ocupatie care sa va tina in tensiune. Un exemplu ar fi riscul la bursa, calculat totusi, caci importanta este emotia data de speculatia cotatiilor.

Florin 20 martie 1979 ora 9:40, barbat, Ioana 12 11 1983 femeie ora 05: 40: Daca suntem compatibili pentru casatorie.

Astrolog Astredamus:
Analizand astrogramele, inclusiv interaspectele, sunt toate sansele ca aceasta sa fie ora ei de nastere.

Florin, sfatul meu este sa nu te casatoresti. Motivul nu este acela de incompatibilitate . Motivul tine de faptul ca, intr-o casatorie vei fi dezamagit. Nu am spus nefericit. Asteptarile tale sunt prea mari pentru a-ti gasi jumatatea pe care o doresti. A face rabat de la dorintele tale, doar de dragul de a fi in rand cu lumea, este iar o sursa de dezamagire.

Florin, tu crezi ca ea reprezinta intruchiparea dorintelor tale. De fapt ea reprezinta o lectie de viata pentru a te cunoaste mai bine. Ea reprezinta un factor care te poate face sa intelegi ca poti armoniza asteptarile tale cu felul tau de a fi. Veti fi un cuplu dulce-acrisor. Astrele zic ca este necesar, insa tu hotarasti.


Sursa foto : choisirmavie.com


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro