Astrologie

#zodii #sarbatori #stilul zodiei #zile de sarbatoare #zodii sarbatori

Cum arata zilele de sarbatoare perfecte pentru zodii

Zilele de sarbatoare perfecte nu arata la fel pentru toata lumea. Cele 12 zodii pot avea o viziune total diferita fata de modul in care este normal si frumos sa petreci zilele onomastice, Craciunul sau Revelionul, in functie de preferintele insuflate de astre. De pilda, Berbecul ar petrece oricand noaptea dintre ani in club, pe cand conservatoarea Fecioara prefera sa stea acasa, in sanul familiei.


Berbec

Nativii in Berbec prefera intotdeauna sa isi paraseasca domiciliul in zilele de sarbatoare, fie ca este Sfantul Mihail si Gavriil, Craciunul sau Pastele. Nu se dau in vant dupa rolul de gazde, de aceea isi vor vizita rudele, vor participa la toate evenimentele festive din oras si vor petrece pana dimineata in club. Berbecul nu are nevoie de planuri, lui ii place distractia spontana.


Taur

Taurii pun pret mai mare pe meniul de sarbatoare, decat pe circumstantele in care petrec zilele festive. Se implica personal in alegerea felurilor de mancare si prefera un festin linistit, alaturi de cei dragi, intr-o atmosfera calda si inconjurati de muzica clasica.


Gemeni

Gemenii adora reuniunile numeroase de sarbatori, fie ca este aniversarea sau onomastica lor, fie ca vine Craciunul sau Pastele. Pentru ei, cadourile si urarile creative sunt importante, depanatul amintirilor si cunoasterea de oameni noi, pasionati de socializare. Prin urmare, mai multa vorba si voie buna, mai putina extravaganta si mancare.


Rac

Sentimental si sensibil, un nativ in zodia Racului poate sa fie 100% fericit intr-o zi de sarbatoare doar in compania partenerului, bucurandu-se de o cina care sa ii aminteasca de preparatele mamei sale. A doua varianta pe care o agreeaza sunt iesirile cu prietenii in oras, dar doar in compania celor foarte apropiati.


Leu

Leii adora extravaganta in general, iar zilele de sarbatoare nu fac exceptie de la regula. Nativii acestei zodii adora sa participe la petreceri cu mare fast, sa plece in calatorii scumpe si sa impresioneze pe toata lumea cu cadouri luxoase si tinute haute-couture. Cu cat au mai multi oameni in jur, cu atat mai bine.


Fecioara

Nativii in zodia Fecioarei se bucura ca nimeni altii de pregatirile pentru zilele de sarbatori. De la lista de cumparaturi gandita pana in cel mai marunt detaliu, pana la curatenia in casa si prepararea celor mai gustoase meniuri, Fecioarele se implica 100% in tot demersul pregatirilor. La final, se bucura de rodul muncii alaturi de cei dragi, vazandu-i multumiti de rezultat.


Balanta

Balantele sunt mari amatoare de arta, de aceea adora sa isi manifeste creativitatea in zilele de sarbatoare prin cadouri, decoratiuni inedite in casa etc. Pe plan secund se afla vizitele la rude si prieteni, precum si iesirile la teatru sau film.


Scorpion

Fiinte cu o latura erotica puternic accentuata, Scorpionii inteleg prin "distractie" o circumstanta care sa conduca, in cele din urma, la sex. Asadar, celibatarii dau petreceri de anvergura pentru a cunoaste potentiale "victime", iar Scorpionii cuplati prefera sa serveasca sampania in pat, langa persoana iubita.


Sagetator

Zilele de sarbatoare pentru Sagetatori sunt echivalente cu prilejul perfect pentru calatorii peste granite, inchirierea unei cabane la munte pentru 100 de prieteni si consumul absurd de mancare si bautura. De altfel, putine sunt momentele festive in care Sagetatorii stau acasa doar cu familia, departe de cercul de amici.


Capricorn

Atunci cand reusesc sa se detaseze de responsabilitatile profesionale, Capricornii se simt bine de sarbatori in sanul familiei sau in cercuri restranse. Este foarte posibil sa isi verifice constant emailul de serviciu si sa mai dea cate un telefon pentru a se asigura ca totul merge struna in companie, singurele lucruri care il distrag fiind cadourile si mancarea gustoasa.


Varsator

Varsatorii nu sunt adepti infocati ai traditiilor, de aceea este foarte posibil sa isi petreaca zilele de sarbatoare in moduri neobisnuite (in biblioteci sau in excursii pe munte). In rest, nativii se sensibilizeaza in preajma momentelor festive, devin mai darnici si mai dornici sa faca acte caritabile.


Pesti

Pestii adora sa fie gazde de sarbatori, sa isi decoreze locuinta si sa isi astepte oaspetii cu mancare aleasa si bautura pe saturate. Se straduiesc sa multumeasca pe toata lumea si uite de ei insisi in aceste momente. Optimisti si glumeti, Pestii sunt o companie excelenta in zilele de sarbatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii