Astrologie

#dragoste #partener #horoscop #zodii #predictii #sex

Cum face dragoste partenerul tau in functie de zodie

Fiecare barbat are propriul stil de a iubi o femeie, dar si de a face dragoste cu ea. Masura in care este tandru sau dur, rapid sau lent, emotiv sau detasat etc. depinde si de zodia in care s-a nascut partenerul tau. Iata ce spun astrele despre felul in care se comporta in pat fiecare nativ al zodiacului!


Berbec

Nonconformist si pasional, un Berbec nu poate fi uitat usor, dupa o partida de amor. Cand te vrea in dormitor, iti smulge hainele direct, nu te intreaba daca esti de acord. La prima aluzie sexuala, este gata de "actiune" si se supara teribil daca nu primeste ce isi doreste. Berbecii sunt amanti excelenti, cu pretentii mari de partenera!


Taur

Un barbat Taur are nevoie de o ambianta placuta pentru a face dragoste "ca la carte": o lenjerie de pat potrivita, o iluminare difuza a camerei si muzica romantica pe fundal, toate insotite de gustari dulci si vin delicios. Taurul savureaza pe deplin actul sexual, dedica mult timp preludiului si se asigura intotdeauna ca partenera este pe deplin satisfacuta.


Gemeni

Plictisit de rutina si alimentat de o misiune personala de a-si satisface toate dorintele interioare, barbatul Gemeni priveste fiecare partida de dragoste ca pe un experiment. Ii place sa isi vada reflexia in oglinda cand penetreaza, vorbeste mult si se excita in fata limbajului "murdar". Comunicarea este cheia satisfactiei unui Geaman.


Rac

Barbatul Rac este un amant sensibil, foarte usor de ranit in ipostaza vulnerabila in care face dragoste. Prefera mai degraba sa fie dominat si simte nevoia sa i se reconfirme ca face miscarile potrivite si ca partenera lui este multumita. Fara tandrete, afectiune, vorbe romantice si mangaieri prelungi, un Rac nu este niciodata satisfacut.


Leu

Leii sunt veritabili dominatori in pat, le place sa fie conducatorii supremi ai actului sexual. Un Leu va avea grija intotdeauna sa isi contracte musculatura bratelor cand sta in pozitia misionarului, gandindu-se la cat de bine arata "onorandu-si" datoria de barbat. Complimentele il sensibilizeaza si devine capabil de orice, daca se simte destul de flatat de partenera de pat.


Fecioara

Obsesia pentru perfectiune nu il ajuta foarte mult pe barbatul Fecioara in dormitor. Retinut si, de obicei cu multe idei preconcepute, acest nativ ajunge sa se relaxeze cu adevarat si se bucure de un act sexual, doar alaturi de o femeie increzatoare in sine, care verbalizeaza ce dorinte are si isi revendica dreptul la satisfactie. Spune-i ce vrei si iti va oferi!


Balanta

Barbatii din zodia Balantei sunt foarte dornici sa isi satisfaca partenerele, iar intuitia ii ajuta sa descopere rapid secretele necesare in acest sens. Adora femeile cochete, care se ingrijesc si stiu sa fie feminine. Foarte atent la detalii in pat, barbatul Balanta duce sexul la rang de arta, implicandu-se spiritual si emotional la fel de mult.


Scorpion

Daca sexul pasional ar fi un sport olimpic, Scorpionul ar detine medalia de aur. Acest nativ plin de sex-appeal nu are limite in a-si seduce partenera, este plin de imaginatie in pat si lipsit de inhibitii. Ofera atat cat primeste, nici mai mult, nici mai putin. Libidoul Scorpionului ramane foarte ridicat, chiar si la varste inaintate.


Sagetator

Sagetatorii privesc sexul ca pe un joc, pe care nu vor sa il ia in serios. Acesti nativi au nevoie de partenere nonconformiste, sincere si dornice sa spuna cu voce tare care le sunt asteptarile in dormitor. Acesti nativi sunt generosi in 2 privinte: banii si sexul.


Capricorn

Consecvent. Asa s-ar putea descrie cel mai bine un Capricorn cand face dragoste. Extrem de senzual si pasional, partenerul tau stie sa conduca actul sexual, in directia satisfactiei mutuale depline. Se asteapta sa ii arati cum vrei sa te stimuleze fizic si nu tolereaza o atitudine pasiva din partea ta.


Varsator

Un Varsator face dragoste la nivel mental intai, apoi la cel fizic. Nu este un fan al conformismului, vrea mereu sa incerce lucruri noi. In general, nu se supune regulilor tale, este foarte independent. Ii lipseste initiativa si este destul de rece la inceputul actului sexual, insa dupa preludiu, se dezlantuie ca un armasar. Plictiseala nu se instaleaza niciodata in dormitorul unui Varsator.


Pesti

Barbatul Pesti este mereu surprinzator cand face dragoste, nu poti sa ii anticipezi niciodata miscarile. Partidele de sex cu un Peste sunt aproape mistice, insa nici latura fizica nu este de neglijat: spiritul aventurier si indrazneala acestor nativi fac orice perversiune sa "sune" bine in propriul dormitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top