Astrologie

#partener #zodii #gelozie zodii #starnire gelozie

Cum ii starnesti gelozia in functie de zodie

De multe ori, barbatii realizeaza cat de fericiti sunt alaturi de partenera lor abia atunci cand intervine posibilitatea sa o piarda. De aceea, cateva strategii prin care sa ii starnesti gelozia partenerului tau se pot dovedi utile atunci cand vrei sa ii reamintesti ca te poate pierde iremediabil. Iata in ce conditii devin barbatii gelosi, in functie de zodie.


Berbec


Naravasii berbeci starnesc crize de gelozie si atunci cand ele sunt nejustificate, de aceea este de preferat sa nu fie supusi unui joc prea extrem. Este suficient sa afle ca partenera lor s-a indragostit de actorul din filmul vizionat recent, pentru a experimenta furie nascuta din gelozie pura si pentru a incerca sa reintre in gratii jumatatii lor.


Taur


Mai mult posesiv decat gelos, Taurul va suferi cumplit daca partenera lui isi dedica zilele libere de la sfarsitul saptamanii prietenelor sau familiei, in loc sa le petreaca alaturi de el. De asemenea, nativul acestei zodii va fi zdruncinat de gelozie daca iubita gateste un preparat delicios pentru altcineva si nu ii ofera si lui minimum jumatate din cantitate.


Gemeni


Barbatii din zodia Gemeni sunt foarte gelosi din fire. Firea lor deschisa si nonconformista ii face dornici chiar si de aventuri in trei, daca sunt invitati. Totusi, pot fi gelosi daca partenera de viata inceteaza sa mai comunice si petrece ore in sir la telefon, destainuindu-se altcuiva.

 

Rac


Racii sunt dependenti emotional si avizi de afectiune si atentie. Nu este necesar ca partenera de viata sa ii tradeze cu un alt barbat, caci vor simti o gelozie extrema in fata simplei lipse de consideratie. Vor reactiona ca un copil abandonat daca iubita ramane mult peste program la birou sau uita sa ii intrebe ce isi doresc sa manance la cina.


Leu


Ranchiunosi si extrem de razbunatori, Leii nu reactioneaza prea bine atunci cand simt gelozie. Cel mai mult sunt deranjati, din acest punct de vedere, sa fie mai putin importanti si admirati de partenera decat oricine altcineva: prieten, vecin sau personalitate de televiziune.


Fecioara


Complexati si cu o stima de sine foarte scazuta, barbatii din zodia Fecioara devin gelosi odata ce observa ca partenera lor admira pe altcineva mai carismatic si mai spontan decat ei. Nu suporta nici macar sa isi vada iubita amuzandu-se de glumele altcuiva, deoarece nu sunt intotdeauna mandri de propriul simt al umorului.


Balanta


Nativii in Balanta sunt sensibili in fata excluziunii, de aceea vor simti o gelozie teribila daca partenera lor decide sa mearga la un spectacol de teatru sau la un concert fara ca ei sa fie invitati. Ba mai mult, daca iubita unui barbat in Balanta admira pe cineva pentru gusturile sale in literatura sau muzica, acela va deveni imediat un dusman de moarte.


Scorpion


Foarte gelosi si posesivi, nativii in Scorpion se aprind si daca partenera lor zambeste cu 3 secunde mai mult decat considera ei a fi normal unui prieten comun. Urasc sa fie comparati cu alti barbati si simt o invidie cumplita daca acestia primesc o evaluare mai buna.


Sagetator


Barbatii nascuti in zodia Sagetatorului detesta ca partenera de viata sa plece in excursii sau la evenimente importante fara compania acestora. Daca incep sa simta gelozia cu adevarat, vor concluziona ca au mana libera sa isi faca si ei de cap la randul lor.


Capricorn


Cea mai eficienta cale de a face gelos un Capricorn este sa fie criticat in permanenta, iar partenera sa fie rece si absenta, sa uite de planurile stabilite impreuna si sa nu mai tina cont de parerea acestuia. In urma unui astfel de comportament, Capricornul va banui ca lucrurile nu merg deloc bine in relatie, probabil din cauza unei a treia persoane.


Varsator


Orice comportament suspicios il va pune pe ganduri pe Varsator, asadar nu este absolut necesar ca partenera sa danseze lasciv in poala unui amic la o petrecere pentru a se simti gelos. Daca iubita unui nativ al acestei zodii incepe sa isi poarte telefonul mobil si la toaleta sau sterge orice urma a activitatii sale pe internet, Varsatorul va lua foc.


Pesti


Pestii sunt gelosi, in general, pe trecutul partenerelor. Prin urmare, orice revenire in viata acestora a fostilor iubiti, fie ca este vorba despre simple fotografii sau invitatii la o cafea, va starni o gelozie nebuna in inima unui Peste.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului