Astrologie

#karma #astrolog #astrolog amphora #viata

Cum imi va influenta karma evolutia profesionala?

Lilith, 25.04.1962, ora 5:30 in Bucuresti: In ce consta karma pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Draga Lilith, ai in primul rand multe planete in semne de pamant, asta inseamna ca trebuie sa-ti insusesti bine lectiile materialitatii, sa fii realista, sa stii sa manuiesti banul. Nodul sud lunar al axei destinului in Varsator releva vieti in care te-ai folosit de prieteni si relatii sus-puse pentru a-ti atinge scopurile. Astazi, altii vor profita de generozitatea ta. Ar trebui  sa iti dezvolti creativitatea si sa faci mai des uz de vointa.

In prezent probabil vei avea multe probleme de rezolvat, dar va trebui sa incerci sa ti le rezolvi singura. La fel ca in trecut, vei fi tentata sa apelezi la prieteni pentru orice fleac, dar favorurile cerute le vei plati mai scump decat  valoreaza. S-ar putea ca in aceasta viata sa iti fie greu sa gasesti partenerul potrivit si sa fii obligata sa traiesti perioade lungi de singuratate. Cand esti pusa in fata unor iti este greu sa intelegi de ce ti se intampla tie asa ceva.

Un alt marcaj karmic al temei tale este prezenta lui Marte in casa karmica 12. Ea predispune la energie vitala mai slaba si la probleme de sanatate legate de afectiuni ale sangelui, febra, infectii, raceli, in general boli care se produc la cap – raceli, dureri de cap, etc. Careul lui Marte cu Luna poate da boli de ochi ca si probleme genitale si chiar operatie.

Marte in 12 predispune la relatii sentimentale scandaloase, chiar daca ele debuteaza foarte discret. Ai „talentul” de a-ti face dusmani, dar, de asemenea, ai si capacitatea de a-i invinge prin cooperare, discutie, sau chiar prin fermitate atunci cand este cazul.

Lacrimioara, Bihor, 27.10.1959 in jud Bihor, dimineata, nu stiu ora exacta: Care este in viata pt ca in ultima perioada am foarte multe probleme si mai ales la ce ma pot astepta in viitor.

Astrolog Amphora: Lacramioara, ai dreptate, daca nu stii ora nasterii, nici localitatea nu este relevanta, dar atunci nici predictiile pentru viitor nu sunt foarte exacte. Tranzitele arata ca Saturn retrograd  iti trece peste axa destinului, asadar ai parte de lectii de viata privind sfera profesionala si rudele sau amicii nu foarte apropiati. Imi pare rau sa spun, dar aceasta perioada este mai lunga, pentru ca Saturn tranziteaza o zodie in 2 ani si jumatate, si el se afla acum in Balanta iar la tine, in mod traditional, Balanta este casa 12, a karmei, a dusmanilor, a necazurilor de sanatate.

Pana in vara vei trece prin experiente de viata in care vei fi rasplatita – in bine sau in rau – pentru ceea ce ai facut in trecut, cu mai multi ani in urma. Timp de aproximativ doi ani vei avea asemenea perioade, cand mai linistite, cand mai tulburi. Intr-o mare masura aceste probleme se rasfrang si in viata de cuplu , si uneori chiar de acolo isi au originea.

Sfatul meu pentru o astfel de perioada este sa dai dovada de maturitate si sa mai lasi lucrurile sa se rezolve de la sine. Chiar daca directia inspre care merg ele nu-ti este favorabila pe moment, vei vedea ca in timp lucrurile se vor reaseza pe alte baze. Si ca un dezavantaj acum poate fi un atu maine.

patricia_t, Drobeta Turnu Severin , la data de 09.07.1987, ora 00:30: Cum imi va influenta karma evolutia profesionala?

Astrolog Amphora: Patricia, data pe care mi-ai dat-o, adica 9 iulie, este intr-o (miercuri spre) joi. Din punct de vedere karmic ai intr-adevar de consumat datorii profesionale din alte vieti.

Ai Mijlocul Cerului in Capricorn, deci guvernatorul carierei este Saturn, retrograd in tema ta, in Sagetator, casa calatoriilor. El releva aici nevoia de spiritualitate si de calatorii, de aventura. Profesia ta ar putea sa fie legata de invatamant, de o profesie in legatura cu publicul (Saturn este in conjunctie cu Luna) sau de relatii cu strainii, de deplasari, chiar de un serviciu in strainatate o perioada de timp, dar esti atrasa si de un job in mass media (Neptun pe casa carierei).

Esti foarte inteligenta, te simti atrasa de filozofie, esti foarte corecta, cinstita, dar si idealista si influentabila, deseori ajungand sa fii exploatata de cei din jur. Insa pe de alta parte poti avea unele blocaje in studiile superioare. Va trebui sa fii atenta cum te manifesti in serviciu, pentru ca exista posibilitatea sa fii perceputa gresit de catre sefi, iar tu, daca vei ajunge in pozitii de conducere, vei percepe gresit pe subalterni.

 




 

 

Sursa foto : artblogcomments.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro