Astrologie

#horoscop ianuarie #horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop dragoste

Cum iubeste zodia ta in ianuarie

Anul 2012 vine cu transformari fabuloase pe plan personal. In vreme ce o buna parte dintre semnele zodiacale reusesc sa-si aleaga partenerul alaturi de care vor sa traiasca in viitor, cealalta parte din nativi pot lua decizia unei despartiri de persoane dragi. Luna ianuarie da startul acestor trairi intime intense. Iata cum iubeste zodia ta la inceput de 2012.

Berbec

In prima jumatate a lunii, berbecii sunt mai pasionali ca niciodata. Isi sufoca partenerul cu afectiune, traverseaza emotii puternice si stari intense de euforie erotica. Celibatarii sunt tentati sa se angajeze in relatii serioase . Sper sfarsitul lunii, avantul emotional se poate transforma in comportamente agresive, care vor pune in pericol continuitatea relatiei de cuplu.

Taur

Luna ianuarie aduce taurilor trairi emotionale pure, o aplecare spre visare, reverie si romantism. Vor intra in contact cu latura lor spirituala, vor analiza viata din prisma bucuriei de a iubi si isi vor surprinde partenerul cu gesturi sensibile, mult mai profunde si mai simbolice decat de obicei.


Gemeni


Pana pe data de 15 ianuarie, gemenii sunt predispusi flirtului si relatiilor pasagere, superficiale si fara nicio continuitate in viitor. Chiar daca sunt intr-o relatie, acesti nativi vor avea tendinta sa calce stramb, sa-si aminteasca de o iubire mai veche sau sa isi doreasca o aventura cu persoane inaccesibile. In ultima parte a lunii, gemenii isi pierd din avant, devenind dintr-o data critici cu partenerul de viata sau foarte pretentiosi cu eventualii curtezani.

Rac

Racii reusesc sa iasa din paharul melancoliei la inceputul anului 2012 si isi indreapta atentia catre armonia conjugala. Dintr-o data, realizeaza cat sunt de norocosi pe plan personal, cat de fericiti sunt alaturi de persoana iubita si incep sa se gandeasca la moduri noi de a consolida relatia de cuplu. Burlacii-raci se vor trezi intr-o dispozitie subita de pasiune si amor, dorind mai mult decat oricand sa aiba pe cineva alaturi.

Leu

Leii nu au nicio sansa de a trai aventuri ravasitoare, amoruri bulversante si surprize explozive din partea sexului opus. Configuratia astrala le asigura mai degraba liniste in dragoste, stabilitate si cer senin pe plan personal. Sper sfarsitul lunii, leii fara partener au toate sansele sa inceapa o relatie serioasa .

Fecioara

Fecioarele vor fi intelegatoare si afectuoase cu persoana iubita, vor uita de nemultumiri si reprosuri intru totul. La inceput de 2012, acesti nativi lasa garda jos, isi domolesc pretentiile si devin mai toleranti cu potentialii parteneri. Este o perioada grozava de a accepta o cerere in casatorie sau un angajament serios pentru viitor.

Balanta

Balantele exceleaza pe plan sexual in luna ianuarie: pulsiunile primare tind sa ii domine, ceea ce inseamna ca isi vor surprinde partenerul cu o noua atitudine in asternuturi. Partea negativa a acestei predispozitii este deschiderea catre aventuri si adulter. Chiar si cele mai conservatoare balante vor lua in calcul, pentru prima oara, posibilitatea unei aventuri de-o noapte.

Scorpion

Scorpionii declara razboi monotoniei in cuplu si scot din palmares cele mai inspirate strategii: cine romantice, streaptease, masaj erotic - nimic nu este prea mult pentru ei. Persoanele singure vor fi din nou deschise flirtului, astfel ca cei vizati nu au nicio sansa de a scapa farmecului lor deosebit.

Sagetator

Sagetatorii nu vor sa auda de planuri si angajamente: au chef de joaca, libertate, intelegere si distractie in cuplu. Nativii tind sa ramana la statutul prezent: cei cuplati, nu se despart nici in ruptul capului. Cei singuri nu renunta la celibat.

Capricorn

In cazul capricornilor, pasiunea incepe sa domine ratiunea, ceea ce este un fapt rar pentru acest semn zodiacal. Devin posesivi, ilogici, vor dispute, drame, telenovele. Un dram de nebunie in amor si capricornii isi satisfac setea rara de controverse din aceasta luna.

Varsator

Varsatorii sunt expusi si ei amorului spontan: persoane straine le fac cu ochiul, ei sunt tentati sa raspunda, fie ca sunt sau nu intr-o relatie. Iminenta indragostirii la prima vedere este mai mare ca niciodata.

Pesti

Pestii cuplati risca sa-si scoata din minti jumatate cu suspiciuni si speculatii absurde: li se pare ca partenerul este suspect de iubitor, ar vrea sa verifice telefonul acestuia din 10 in 10 minute si sunt chinuiti de un aer de neliniste, nejustificat. Celibatarii vor dori sa simta din nou placerea de a avea pe cineva alaturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului