Astrologie

#cadou paste zodii #cadou #cadou paste #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum sa alegi cadoul de Paste perfect pentru fiecare zodie

Alegerea cadoului perfect pentru Paste poate fi o sarcina dificila pentru multe persoane. Indiferent daca este vorba despre persoana iubita, o ruda sau un bun prieten, cadoul trebuie sa se potriveasca persoanei respective. Iata cum poti alege cadoul perfect in functie de zodie.

Berbec

Fire expansiva si generoasa, Berbecului ii face placere sa daruiasca cadouri de Paste persoanelor dragi. Pentru ca este independent si inclinat sa conduca, nu-i place daca altcineva ii face programul pentru minivacanta de Paste. Nativii care nu au inca o familie pot fi cuceriti cu un cadou senzual, care sa le incite simturile. Niste haine sau incaltari rosii ar fi solutia perfecta. Parintii Berbeci prefera sa-si canalizeze atentia catre familie si copii, in astfel de zile. O schimbare de decor, o escapada la munte, impreuna cu familia altor prieteni, li se potriveste foarte bine.

Sursa foto: gourmet.collectiblesxgifts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare