Astrologie

#idei de cadouri #cadouri paste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #paste

Cum sa alegi cadoul perfect de Paste, pentru fiecare zodie in parte

Esti in cautarea cadoului perfect pentru Paste? Indiferent ca este vorba despre iubita, copil sau chiar mama, astrele iti dezvaluie personalitatea si gusturile fiecarui nativ in parte. Tinand cont de aceastea, alegerea cadoului perfect pentru persoanele dragi din viata ta, va fi mult mai usoara. Iata asadar, care sunt cadourile perfecte pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Fire expansiva si generoasa, Berbecului ii face placere sa daruiasca cadouri de Paste persoanelor dragi. Pentru ca este independent si inclinat sa conduca, nu-i place daca altcineva ii face programul pentru minivacanta de Paste. Nativii care nu au inca o familie pot fi cuceriti cu un cadou senzual, care sa le incite simturile. Niste haine sau incaltari rosii ar fi solutia perfecta. Parintii Berbeci prefera sa-si canalizeze atentia catre familie si copii, in astfel de zile. O schimbare de decor, o escapada la munte, impreuna cu familia altor prieteni, li se potriveste foarte bine. Daca te gandesti sa oferi cadou cateva zile de relaxare, vezi aici reduceri la cazare in Romania!

Copilul Berbec si Iepurasul de Paste

Copilul Berbec este intotdeauna foarte activ si interesat de ceea ce se intampla in jurul sau. Una dintre principalele sale atribute o reprezinta spiritul sau de cuceritor. Pentru ca adora provocarile, nimic nu i-ar face mai multa placere decat sa plece intr-o “expeditie”. Si cum unele traditii implica ascunderea oualor si gasirea acestora de catre cei mici, micutul Berbec si-ar asuma cu bucurie aceasta sarcina. Copilul Berbec are o energie uriasa, iar cei de langa el trebuie sa-l ajute sa si-o consume intr-un mod constructiv. Pentru ca iubeste sportul si activitatea in aer liber, Iepurasul de Paste i-ar putea aduce o minge.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro