Astrologie

#cadou ziua indragostitilor #astrologie #ziua indragostitilor #horoscop #zodii

Cum sa il surprinzi de Ziua Indragostitilor, in functie de zodia lui

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca te confrunti cu dilema alegerii unui cadou potrivit pentru partenerul tau de cuplu. Ghiceste-i gandurile analizand trasaturile tipice zodiei lui, caci astrele ii insufla in mare masura preferintele in materie de surprize romantice si daruri de la cei dragi. Iata cum poti sa iti surprinzi jumatatea de Valentine's Day, in functie de zodia lui!


Berbec

Pentru ca nu pretuieste atat de mult cadourile materiale cat valorifica surprizele spontane, iubitul tau Berbec va fi placut surprins sa vada ca ai cumparat bilete la un concert bine cotat sau la un meci de fotbal al echipei sale favorite. Organizeaza Ziua Indragostitilor de dimineata pana seara, chiar daca amanati petrecerea ei abia in weekend. Astfel, puteti sa va delectati si cu un film si o masa buna inainte sau dupa distractie!


Taur

Fara doar si poate, cadoul perfect pentru iubitul tau Taur este sa pregatesti o cina romantica chiar tu, acasa. Nimic nu adora mai mult decat sa manance preparate facute in casa, in spatiul intim. Fa un efort si gateste ceva special, chiar daca este un meniu usor de facut de oricine. Nu uita nici de vinul rosu!


Gemeni

Pentru a-l surprinde cu adevarat, ofera-i un cadou personalizat partenerului tau Gemeni, astfel incat sa vada ca te-ai straduit sa-i faci un dar prin efortul propriu. Un tablou cu o fotografie a voastra surprinsa intr-o excursie romantica si prelucrata in Photoshop, astfel incat sa aiba un aer vintage, ar fi cel mai frumos pentru el.


Rac

Cadourile emotionante tind sa ii atinga cel mai mult pe romanticii Raci, iar Ziua Indragostitilor este dedicata exprimarii sentimentelor. Ce-ar fi daca ai realiza un montaj video cu mesaje frumoase de dragoste, alaturate fotografiilor cu voi doi? Ai grija sa pui si o piesa care sa va reprezinte povestea de dragoste pe post de coloana sonora, astfel incat sa ajungi cu adevarat la inima lui.


Leu

Nu poti sa ii faci o surpriza de proportii unui Leu, fara sa suporti si o investitie consistenta pentru realizarea ei. O bratara din argint inscriptionata cu numele lui sau un ceas deosebit, cu initialele lui si ale tale, sunt idei care ating profund sufletul unui Leu amator de lux si opulenta.


Fecioara

Doar pentru ca acesti nativi este mai cu picioarele pe pamant decat cei din alte zodii nu inseamna ca isi doresc neaparat ceva practic de Ziua Indragostitilor. Cadoul perfect un nativ Fecioara il reprezinta obiectele de lenjerie intima, mai ales cele albe.


Balanta

Orice ce ai de gand sa faci de Ziua Indragostitilor, nu-ti duce iubitul Balanta la cumparaturi. Mai bine ofera-i un aftershave, o crema de fata. Nu uita ca cei mai multi nativi sunt metrosexuali.


Scorpion

Este bine cunoscuta pasiunea Scorpionilor pentru sex, de aceea nu ar fi rau deloc sa iti amuzi iubitul nascut in acest semn zodiacal cu un pachet de carti Kama Sutra, care sa va imbie si la o seara in doi cu "bulina rosie". Va adora initiativa ta "obraznica" si ii vei face un cadou romantic pe gustul lui.


Sagetator

Pentru ca ii place foarte mult sa calatoreasca si sa adune suveniruri de pretutindeni, arata-i cat de mult il iubesti cu un cadou special: o camera foto performanta, de dimensiuni mici, pe care sa o poarte usor cu el in calatorii.


Capricorn

Capricornul tau rational pretuieste in general cadourile practice, motiv pentru care este bine sa renunti la obiectele decorative si alte optiuni care nu ii serveasca la nimic, la modul concret. Daruieste-i un set de butoni de calitate (sigur se imbraca elegant) sau o cravata speciala, care sa ii aminteasca de tine.


Varsator

Un mare amator de lectura si provocari intelectuale, Varsatorul va aprecia un cadou care sa ii suscite interesul pentru cunoastere. Cumpara-i o carte de referinta in domeniul pe care il studiaza sau un roman cu tematica intriganta, precum romanul "Inception" al autorului Michael Crichton. Se va relaxa citind, dar si gandindu-se la tine!


Pesti

Daca partenerul tau se afla in aceasta zodie, surpriza cea mai potrivita este o excursie la malul marii. Va fi cu atat mai impresionat daca ii vei propune sa scrieti un mesaj de dragoste pe care sa-l puneti mai apoi intr-o sticla si sa-l aruncati in mare.

Sursa foto: newgirl.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top