Astrologie

#zodii #horoscop #barbati

Cum sa intelegi mai bine barbatii, in functie de zodia lor

Barbatii se plang ca niciodata nu vor putea sti ce-si doresc femeile, ba chiar s-a facut si un film despre asta, dar nici viata cu ei si cu dorintele lor nu e chiar o vacanta continua. O femeie care vrea sa ii inteleaga mai bine pe barbatii din viata ei, ar putea arunca o privire la horoscop.

Nativii fiecarei zodii au trasaturi de personalitate comune. In functie de semnul sub care s-a nascut un barbat, poti gasi indicii despre ceea ce ii place, ce nu ii place, ce il intereseaza, ce asteapta de la o relatie si ce atitudine are, in general, fata de viata.

Ce trebuie sa stii despre un barbat, in functie de zodie

Odata ce citesti cate ceva despre zodia unui barbat, fie ca iti este tata, frate, fiu, iubit sau prieten, iti va fi mai usor sa il intelegi si sa imbunatatesti relatia dintre voi.

Berbec - Energic si sensibil

Nativul Berbec este definit de foc; poate sa para indraznet si dominator, dar are o inima de aur. Ii place sa se distreze, sa rada si sa fie direct. Guvernat de razboinicul Marte, va incerca mereu sa obtina ceea ce isi doreste, in ciuda obstacolelor. Are o mentalitate de lider si ii place sa se faca auzit; nu va tolera niciodata nedreptatea si minciuna, este loial si un partener de nadejde. Nu va ezita sa isi puna propria viata in pericol pentru a face dreptate sau a ajuta pe cineva drag.

In relatiile amoroase ii place sa fie provocat, sa lupte pentru a cuceri, iar cand a "invins" devine un partener grijuliu si protector. Singurul lucru pe care il asteapta de la partenera este sa nu il lase sa se plictiseasca in intimitate.

Taur - Are nevoie de siguranta

Barbatul Taur cauta mereu siguranta atat in plan financiar, cat si emotional. Ii place luxul si vrea mereu cele mai bune lucruri pe care si le poate permite. Iubeste muzica si are o inclinatie spre instrumentele muzicale. Guvernat de Venus, planeta iubirii, si fiind un semn de pamant, este genul de barbat loial, pragmatic si sensibil. Ia viata in serios si nu ia niciodata decizii pripite; este creativ si nu se lasa influentat de altii, ceea ce de multe oripoate trece drept incapatanare. Pe Taur nu trebuie sa-l conduci, ci sa-l ghidezi.

Intr-o relatie, nativul Taur este sensibil si loial. Intra greu in relatii serioase, doar atunci cand partenera i-a castigat increderea, iar cand o face relatia va fi pe termen lung, poate chiar pentru totdeauna. De obicei are o singura mare iubire in viata.

Gemeni - Prietenos, comunicativ si entuziast

Cei nascuti in Gemeni sunt foarte prietenosi si adora sa comunice cu altii. Sunt mereu interesati de ce se intampl in vietile altora. Entuziasmul lor este de multe ori "contagios". Sunt, insa, inconsecventi, se razgandesc din clipa in clipa si le fac mereu surprize apropiatilor, nu mereu placute. Nu iau niciodata decizii sentimentale, ci sunt ghidati in viata de logica. Ii impresiona daca ii inveti ceva nou si interesant; se plictisesc repede si iubesc libertatea, ceea ce de multe ori ii va face sa lase lucrurile neterminate. Nu au rabdare sa analizeze o situatie in profunzime si de multe ori vor pasa sarcinile altora.

In relatiile sentimentale, nativii Gemeni prefera femeile blande, manierate si rabdatoare. Nu tolereaza vulgaritatea si gelozia, desi ei sunt in general invidiosi si posesivi. Cand sunt suparati vei vedea asta pe fata lor.

Rac - Isi ascunde emotiile sub un scut de aparenta aroganta

Barbatul Rac este un izvor nesecat de emotie. Este atent, sensibil, dar poate fi si dur si puternic. Pare arogant, dar in realitate doar prefera sa isi ascunda sentimentele si emotiile. Isi face prieteni pe viata si cand se indragosteste poate fi pentru totdeauna. Apreciaza oamenii cu inima mare. Cariera de medic i se potriveste "manusa" datorita firii sale grijulii, dar poate fi si avocat sau detectiv. Tine foarte mult la dreptate si justitie si are mereu argumentele potrivite intr-o disputa.

Intr-o relatie, nativul Rac este extrem de romantic si de atent la nevoile partenerei; in schimb, va fi foarte greu sa ii intuiesti nevoile, pentru ca el nu si le exprima niciodata.

Leu - Dinamic si pasional

Nativul Leu adora sa detina controlul, in general. Este masculin si increzator, nu ii place sa se simta sau sa fie singur. Este tipul popular, care capteaza atentia tuturor cu farmecul si umorul care il caracterizeaza; este dinamic si pasional, ii place sa fie in centrul atentiei si nu lasa niciodata o nedreptate nereparata. Nu tolereaza lipsa de respect, este pasional si lupta pentru succes.

Intr-o relatie, Leul va incerca mereu sa isi fascineze partenerul si nu trebuie sa faca prea mari eforturi. Indiferent de aspectul fizic, personalitatea sa este uimitoare. Nu pierde prea mult timp intr-o relatie in care nu este apreciat la adevarata valoare, iar atunci cand gaseste partenera potrivita o va iubi pentru toata viata. Este protector si grijuliu, dar ii place sa fie partenerul dominant.

Fecioara - Creativ si extrovertit

Barbatul Fecioara este pragmatic si ghidat de logica in tot ceea ce face. Este genul conservator, familist si iubeste nespus copiii. Este cinstit in orice gen de relatie cu cei din jur, poate si pentru ca este, in general, de moda veche. Comportamentul sau atrage pe toata lumea; este mereu gata sa sara in ajutorul oricui si se bazeaza pe simpatie. Nu accepta nedreptatea si ii trateaza pe toti cei din jurul lui ca egali; nu este genul care sa viseze prea mult si se multumeste in viata cu orice ii satisface nevoile de baza.

Intr-o relatie, nativul Fecioara este misterios si poate sa para rece si distant. Stie, insa, foarte bine, sa inteleaga nevoile partenerei si sa i le satisfaca. Este genul care va tine mereu cu casa si va avea grija ca familiei sale sa nu-i lipseasca nimic.

Balanta - Diplomat si echilibrat

Un barbat Balanta stie sa "citeasca" foarte bine oamenii si situatiile. Pune pret pe echilibru si pe armonie in tot ce face, stie mereu ce sa faca pentru a obtine ce-si doreste si nu suporta manipularea. Nu are niciodata rabdare sa analizeze in profunzime si vrea sa faca lucrurile pe repede-inainte; cu toate acestea nu face niciodata nimic fara sa se gandeasca la consecinte.

In relatii, nativul Balanta este mereu cu un pas inaintea partenerei, de parca i-ar citi gandurile, ceea ce este de mare ajutor. Este genul de barbat care poarta o masca ce ii ascunde adevarata personalitate de cei din jur si asta ii poate da de furca in relatia cu partenera sa. In realitate, el nu incearca sa fie nesincer in relatie, ci este bun si iubitor, dar uita cateodata sa renunte la "scutul" pe care il foloseste in fata celor din afara.

Scorpion - Matur, secretos si ranchiunos

Nativul Scorpion este foarte atent cu secretele sale, este mai matur decat varsta din buletin. Ii place sa domine si nu tolereaza incercarile altora de a-l controla, in special in relatii. Este ambitios, aparent arogant si rezervat; sub aceasta masca, insa, se ascunde un tip empatic, emotiv si pe care te poti baza. Nativul Scorpion este pasionat in tot ceea ce face, calm, discret, poate si pentru ca nu are prea usor incredere in oameni. Ii place sa fie cel care asigura bunastarea familiei, desi uneori poate fi putin egoist.

In relatii, Scorpionii nu se lasa ghidati de emotii si reusesc sa afiseze o stare de calm. Le place sa isi controleze partenera si pot fi fie partenerii perfecti, fie unii de cosmar, fara zone "gri" intre extreme. Sunt amanti foarte buni si nicio femeie nu ii va uita usor.

Sagetator - Energic, increzator si dificil

Sagetatorul este o companie placuta, insa uneori poate avea o atitudine greu de gestionat. Este energic si increzator, mereu gata de o noua aventura si mereu invata cate ceva. Nu are deloc rabdare si poate actiona pripit de multe ori. Ii place, insa, performanta indiferent de domeniul in care activeaza si accepta cu entuziasm orice provocare. Este greu de doborat si nu suporta prea bine esecurile; este saritor, ii place sa nu lase treburi neterminate si isi va asuma orice risc pentru a-si atinge scopurile.

In relatii, nativul Sagetator prefera sa i se lase libertate, nu suporta bine rutina si plafonarea. Nu se indragosteste prea usor pentru ca se afla mereu in cautarea partenerei perfecte, pe care va incerca din rasputeri sa o cucereasca.

Carpricorn - Loial si rabdator

Capricornul este omul care parca atrage succesul, orice ar face. Este matur, ambitios, responsabil, atat in relatiile amoroase, cat si in cele de familie si deserviciu. Nu isi asuma riscuri necalculate si are rabdare cand vine vorba de orice fel de decizie. Munceste mult pentru tot ceea ce obtine si este foarte loial; pentru el nu exista jumatati de masura. Este foarte selectiv cu oamenii care ii sunt prieteni, dar si cu partenerele.

In relatii, barbatul Capricorn prefera sa se afle in pozitie dominanta si isi va alege partenere de moda veche, timide, dar inteligente si, de preferat, care stau bine financiar.

Varsator - Sensibil si intuitiv

Barbatul Varsator este un bun ascultator si un om pe care in general te poti baza oricand ai nevoie de sprijin. Este independent, iubeste senzatia de libertate si ii place sa aiba multi prieteni si sa fie mereu in centrul atentiei. Are o inteligenta uimitoare, invata foarte usor lucruri noi.

Prefera linistea si solitudinea, pentru ca este creativ si are nevoie de o atmosfera calma. Nu prea ii plac regulile si este, in general, un tip individualist.

In relatii Varsatorul este de multe ori superficial. Nu este genul care sa isi faca o familie si va gasi mereu scuze pentru a fugi de casatorie. Se lasa greu prins in mreje, insa atunci cand iubeste, o face cu toata inima si cu toata sinceritatea.

Pesti - Plin de compasiune si bunatate

Barbatul Pesti da pe afara de imaginatie si bunatate. Este mereu gata sa ajunte pe cineva, este bland si are un farmec aparte. Este un tip sociabil si intelectual, emotiv, sensibil si matur. Din afara poate sa para arogant si timid, insa odata ce ii cunosti latura sufleteasca il vei indragi. Are o inima uriasa, este confidentul perfect; este atras de oameni care au nevoie de ajutorul sau pentru ca asa se va simti util.

In relatii, nativul Pesti este partenerul ideal; familist convins, va face orice pentru femeia iubita si pentru copiii lor. Este oricand in stare sa isi dea viata pentru cei dragi. Are simtul umorului si va fi ca o raza de soare in casa sa si se simte cel mai bine cand vede iubirea din ochii partenerei. Nu stie sa disimuleze emotiile si va suferi ca un caine daca nu primeste atentia dorita din partea femeii iubite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro