Astrologie

#horoscopul dragostei #dragoste #iubire #zodii

Cum sa iti dai seama ca te iubeste, in functie de zodia lui

Cateodata, ai nevoie de semne concrete, care sa iti arate ca te iubeste cu adevarat. In aceste momente, zodia lui este cel mai bun indiciu in privinta sentimentelor pe care le nutreste pentru tine. Afla cum te poti convinge de faptul ca te iubeste!


Berbec

Cand Berbecul isi pierde sentimentele pentru tine, pur si simplu inceteaza sa-ti mai arate ca te iubeste. Pune-i la cale o capcana si roaga un amic indepartat sa-ti faca avansuri. Daca observa si pare afectat, ii pasa de tine. Daca nici nu baga in seama evenimentul, probabil ca nu mai simte nimic pentru tine.


Taur

Un Taur indragostit este intotdeauna dornic sa faca sacrificii pentru tine. Pur si simplu roaga-l sa iti faca un favor, care sa il scoata putin din zona de confort (de pilda, sa isi redecoreze dormitorul pentru tine). Daca va accepta, chiar si cu mici retineri, inseamna ca te iubeste cu adevarat.


Gemeni

Nativii in Gemeni au nevoie de atentie si companie intr-o relatie. Daca isi doreste sa ii fii alaturi, atunci cu siguranta va intra in panica daca ai pleca undeva departe, de pilda. Spune-i ca ai aplicat la un program de studii peste hotare si observa-i reactia: daca incearca sa te convinga sa nu mergi, te iubeste 100%.


Rac

Cel mai bine ar fi sa il intrebi direct daca te mai iubeste, Racii sunt mereu deschisi sa isi arate sentimentele. O alta cale prin care ii poti descifra trairile este de a-i propune o activitate in familie, la care sa participe si rudele lui. Daca isi vede viitorul alaturi de tine, nu va ezita sa te integreze intre ai lui.


Leu

Nu ii mai raspunde la telefon de fiecare data, inceteaza sa-i mai spui "te iubesc" si ocupa-ti timpul cu activitati care sa nu-l includa. Daca te iubeste, va muta muntii pentru a beneficia din nou de atentia ta.


Fecioara

Un nativ in Fecioara incepe sa isi manifeste afectiunea, atunci cand este privat de aceasta. Prin urmare, iti poti da seama daca te iubeste cu adevarat, tratandu-l cu mai multa indiferenta si raceala. In cazul in care tine cu adevarat la tine, te va coplesi cu atentie si intrebari despre ce se intampla. Daca s-a detasat emotional, probabil ca te va ignora si el.


Balanta

Nesigur de fel, nativul Balanta isi va arata adevaratele sentimente, atunci cand le pui la indoiala. Spune-i ca nu stii daca te mai iubeste, ca ai senzatia ca s-a indepartat, apoi urmareste-i reactia: daca are sentimente reale pentru tine, va intra in panica si va incerca sa-ti explice ca vrea sa ramana alaturi de tine. Daca nu te mai iubeste, va recunoaste indurerat ca nu mai simte ceea ce trebuie.


Scorpion

Scorpionii sunt foarte gelosi si posesivi, dar doar atunci cand iubesc cu adevarat. Fa-l sa creada ca te curteaza altcineva si vei observa cum il da de gol reactia lui: daca te iubeste, va lua foc si va incerca sa elimine pericolul, iar daca nu mai simte nimic pentru tine, probabil ca va fi indiferent si dornic sa te lase sa pleci, pentru ca "asta iti doresti".


Sagetator

Este destul de usor sa-ti dai seama ca un Sagetator nu te mai iubeste. Acesta devine foarte distant si deloc deschis in comunicare, insa raceala lui poate sa aiba si alte cauze, care nu tin de relatia voastra. Propune-i o mica pauza si vezi cum reactioneaza: daca va insista sa rezolvati problemele si sa ramaneti impreuna, inseamna ca te iubeste cu adevarat.


Capricorn

Capricornul nu este un partener care sa iti arate in fiecare zi cat de mult te iubeste, iar cel mai bun stimulent pentru acest tip de exteriorizare este gelozia. Spune-i ca un coleg te-a invitat la o cafea si observa-i comportamentul. Daca este afectat de ce i-ai spus si pare ca intra intr-o competitie cu "celalalt", inseamna ca sentimentele lui sunt reale si vrea sa ii ramai alaturi.


Varsator

Varsatorul nu este nici pe departe nativul caruia sa ii starnesti gelozia, intrucat ea face parte din fiinta lui si il poate indeparta de tine. In schimb, poti sa faci un gest romantic pentru el si sa vezi cum reactioneaza: daca se emotioneaza si raspunde intr-o nota tandra, nu ii pune la indoiala sentimentele. Daca pare mai degraba iritat sau indiferent, probabil ca nu te mai iubeste.


Pesti

Exista o cale foarte simpla de a-i afla sentimentele reale ale unui nativ in Pesti: propune-i o discutie despre viitorul vostru, in care sa pui la cale luarea unui angajament pe termen lung. Daca participa bucuros la formularea planului, inseamna ca te iubeste. In cazul in care nu simte nimic pentru tine, va incerca sa se eschiveze.

Sursa foto: whatlifesays.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro