Astrologie

#amphora #astrolog amphora #karma #casatorie

Cum sa-mi imbunatatesc karma

DANNA, 13 ianuarie 1961, ora aproximativa 12 (noaptea), loc.Barzesti, jud Vaslui: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata ?

Astrolog Amphora: In alte vieti ai avut o maniera foarte personala si originala de a trai, traind doar pentru sine, condusa de un egocentrism puternic, complet dezinteresata fata de ceilalti. Erai atenta cu propriile talente, cautand satisfactie personala. Erai orgolioasa, mandra, sfidatoare, o aristocrata care profita de pozitia sa in defavoarea altora. Cautai in permanenta sa iesi in evidenta.

In aceasta viata trebuie sa uiti de sine pentru binele altora. E posibil sa nu poti suporta traiul in compania unor persoane necunoscute, poate pentru ca nu accepti ideea ca si tu esti o parte dintr-un colectiv, si nu o entitate singulara. Nu suporti sa iti fie asemuita viata cu a altora, pentru ca ti se pare ca a ta este unica. Ai, dintr-o viata anterioara , foarte dezvoltate complexul de superioritate si orgoliul, lucru care ingreuneaza acum acomodarea. Iti este greu sa renunti la pozitii privilegiate pentru a te alatura oamenilor obisnuiti.

Chiar si in relatiile sentimentale ai tendinta de a plasa partenerul in pozitie de subaltern. E posibil ca in aceasta existenta sa ocupi adeseori functii de raspundere, pentru a-ti dezvolta omenia si loialitatea. Interesele personale trebuie sa fie mereu dupa cele colective. Cauta-ti un ideal spre care sa tinzi. Prima parte a vietii a fost mai dificila, mai ales pe plan relational, relatiile de familie sunt cele mai indicate pentru a-ti depasi karma acestei vieti.

greened, feminin, 25.05.1985, Buzau ora 22.30: Cum sa imi imbunatatesc karma pentru ca relatia noastra sa duca la o casatorie fericita ?

Astrolog Amphora: Greened, ca sa-ti imbunatatesti karma trebuie sa stii mai intai in ce consta ea. Si in tema ta natala apare un Saturn retrograd, care nu este chiar cel mai usor de depasit. El indica o repetare a karmei. Oricare ar fi lectia de invatat, ai un blocaj in a o realiza. Multe lucruri pe care le faci sunt o remanenta dintr-o viata anterioara. Actiunea retrograda a planetei poate sa-ti dea sentimentul unei forte restrictive, mai ales daca incerci sa scapi de greutatea lectiei. Desi nu o faci constient, te substituie Divinitatii, ii judeci si ii pedepsesti pe oameni cu o duritate extrema, uneori chiar prin incalcarea flagranta a legilor de convietuire .

Ai foarte multa energie, forta si vointa, dar ea nu este bine sa fie indreptata doar spre a arata greseala altuia – esti foarte buna in a descoperi hiba oricarui lucru – ci si de a te indrepta pe tine insati, de a-ti recunoaste propriile limite si greseli. Sensul vietii in Taur, conjunct cu Mercur, guvernatorul casniciei, spune ca ai o karma dintre cele mai grele in aceasta viata. Trebuie sa realizezi cu totul alte valori si conceptii fata de viata anterioara.

Te-ai nascut cu un puternic sentiment de culpabilitate, drept consecinta ai o mare dorinta de purificare. E bine sa renunti la goana pentru putere, sa te straduiesti sa dobandesti linistea sufleteasca, armonia in mediul in care te afli, sa devii un sprijin solid si de incredere pentru ceilalti. Pe plan relational adaptabilitatea, negocierea relatiei - in sensul de a ceda ceva atat tu cat si celalalt -  comunicarea, abordarea problemelor fara sa le exagerezi importanta te vor ajuta sa realizezi echilibrul interior de care ai nevoie, insa acest lucru implica si cooperare din partea celui drag, ceea ce in mare masura, nu mai depinde de tine.

Laray, feminin,  13.05.1970, ora 12, Piatra-Neamt: Care este modul de desfasurare a karmei personale in cazul real in care, nu-mi reuseste niciun demers si inregistrez numai pierderi pe toate planurile in aceasta viata ?!

Astrolog Amphora: Laray, tu ai cateva aspecte planetare in tema natala care orienteaza catre deceptii sentimentale si catre mai ales o neputinta de a simti iubirea celorlalti. Saturn in careu cu Luna este intr-adevar o cruce de purtat, si aduce necazuri pe multe planuri, din toate punctele de vedere, mai ales te face sa te simti neiubita si fara noroc. Ceea ce poti face este sa fii matura si responsabila mereu, sa nu te lasi prada emotiilor negative, tristetii, izolarii spre care te poate impinge aceasta tendinta, aceasta neputinta a ta.

Cauta sa vezi partea plina a paharului, pentru ca ea exista chiar daca acum ti se pare ca e mica sau ca nu este. Legile universale ale vietii se aplica si in cazul tau, dupa noapte vine zi iar dincolo de nori este soarele stralucitor. Cauta sa alungi gandurile la esecuri, forteaza-te sa-ti amintesti constant de bucurii, ia-ti energia psihica de acolo, nu din neimpliniri, si bucuriile se vor indesi in viata ta. Nu cred ca in viata ta nu exista si picaturi de lumina, dar sta in puterea ta sa le faci sa domine intunericul.

Luna in conjunctie cu Lilith in casa 12, a karmei grele vorbeste despre o sensibilitate sufleteasca deosebita, care trebuie educata, temperata, daca vrei. Toata mandria si egoul tau se invaluie in umbra si asta trebuie depasit prin a-ti indrepta atentia catre ceea ce este luminos in viata ta: cariera, prietenii, relatiile sentimentale – mai putina pasiune si mai multa detasare nu ar strica. In final ce as putea sa-ti mai spun? Sa-ti adaptezi dorintele si idealurile la realitate.

Deceptia nu apare decat atunci cand vrei ceva ce nu se poate, ceva ce nu exista, ce nu este in raport cu ceea ce poti tu sa faci. Poate ti s-a cerut prea mult de la tine cand erai copil? Poate continui sa crezi ca poti atinge niste scopuri care de fapt sunt in totala contradictie cu posibilitatile tale reale de concretizare a gandurilor? Exista un dezechilibru din acest punct de vedere si sta in puterea ta sa-l corectezi.

 


 

 

 

 

Sursa foto : atlasoftheuniverse.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro