Astrologie

#marte #astrologie #planeta #furie #horoscop #zodii #predictii

Cum scapi de furia lui Marte aflat in zodia ta

Furia, un sentiment pe care nu multi reusesc sa il controleze in totalitate, este adusa in viata noastra de influentele lui Marte, atunci cand tranziteaza fiecare zodie in parte. De fapt, furia este chiar proprietatea astrologica a lui Marte (zeul roman al razboiului), care nu se lasa ignorata usor. In functie de impactul planetei Marte asupra zodiei tale, iti poti adapta strategia de contracarare a acestui sentiment distructiv.


Berbec

Zodia Berbecului, cea mai incarcata de impulsivitate si nerv din tot zodiacul, devine o adevarata bomba cu ceas, atunci cand este influentata de tranzitul lui Marte. Nativii sunt sfatuiti sa isi gestioneze furia cu mare atentie, eliberand-o in doze mici, acolo unde este cazul. Daca o lasa inauntru, risca iesiri nervoase cu urmari grave.


Taur

Taurii nu sunt deloc iuti la manie, insa nici rabdarea nu este punctul lor forte. Cand Marte le tranziteaza zodia, acesti nativi au tendinta sa isi iasa din pepeni la cel mai mic afront, facand "din tantar armasar". Paradoxal, aceasta prima varianta este de preferat in cazul lor: daca si-ar lasa tensiunile sa se aduce, eliberarea ar fi cu adevarat de proportii.


Gemeni

Furia Gemenilor sub efectul lui Marte se manifesta verbal. Cand se cearta cu cineva, acesti nativi iritati suplimentar de planeta rosie aud doar "bla bla bla" din argumentele rivalului, asteptand cate o ocazie sa isi puna "victima" in dezavantaj. Acest lucru conduce, deseori, la conflicte nerezolvate. Iata de ce astrologii recomanda zodiei mai multa atentie la spusele celor din jur!


Rac

Racii sunt exact ca un ibric de ceai, cu apa pusa la fiert: linistiti, pana incep sa suiere si sa scoata aburi. Cand Marte ii influenteaza puternic, sunt capabili sa jigneasca, ba chiar sa raneasca pe cineva. Nativii sunt sfatuiti sa nu isi mai interiorizeze frustrarile, ci sa le elibereze treptat, odata ce incep sa se adune in sufletul lor.


Leu

Leii trateaza furia ca pe o oportunitate de a iesi in evidenta, iar Marte ii alimenteaza si mai mult. La nervi, incep sa dramatizeze ca intr-o piesa de teatru patetica, fara sa le pese unde sunt si cine i-ar putea vedea. Astrologii sfatuiesc nativii sa isi tempereze personalitatea demonstrativa, altfel ar putea avea multe "cioburi" de strans la finalul reprezentatiei.


Fecioara

Fecioarele, sub efectul furiei aduse de Marte, devin rigide ca o bara de otel. Nu mai sunt deloc rezonabile, iar daca cineva le aduce 99,99% argumente ca nu au dreptate, se leaga de acel 1% ramas, pentru a-si da singure dreptate. Mai multa flexibilitate in aceste momente i-ar putea scuti pe nativi de multi dusmani.


Balanta

Atunci cand sunt cuprinse de furie, Balantele isi gasesc greu cumpatul si nu au toate argumentele la ele, care sa potoleasca setea lui Marte de "dreptate cu forta". Puse la zid, Balantele cer o pauza sa respire, apoi revin cu o atitudine de "orice ai zice, eu spun bine". Daca ar gasi o cale de mijloc intre asertivitate si diplomatie, furia le-ar aduce chiar avantaje in viata.


Scorpion

Atentie, Marte in Scorpion inseamna steag rosu de "fugiti din calea nativului". Scenele din filme cu oameni turbati, care sparg vaze, dau cu pumnii in pereti si omoara pisicute nevinovate ilustreaza perfect un Scorpion nervos. Daca vrei sa te abati de la "regula", Scorpionule, invata sa iti inhibi iesirile violente!


Sagetator

Sagetatorii nu sunt iritati niciodata, ei ori sunt depresivi, ori furiosi cu ochii rosii si fum scos pe nari. Marte ii face sarcastici, pana in punctul in care isi fac reali dusmani prin glumele lor proaste. Din pacate, ironia este singura lor scapare cand sunt nervosi, urmatoarea varianta in cazul lor fiind violenta!


Capricorn

Capricornii, taciturni si profunzi, sunt ca o apa linistita, dar profunda. Par suparati tarziu, cand raul facut este prea mare si urmeaza eruptia vulcanului. In general, nativii jignesc grav cand sunt furiosi, deci nu ar fi rau sa isi controleze limbajul mai mult.


Varsator

Marte in Varsator este ca o combinatie de benzina, motorina si flacara aprinsa. Se poate lasa cu victime reale, astfel ca nativii ar face bine sa stea acasa, cu muzica relaxanta in jur si o carte buna, in zilele in care se simt irascibili.


Pesti

Cand Pestii sunt furiosi, nu le mai intri cu nimic in voie. Marte ii face si mai impulsivi si deloc rezonabili, fiind predispusi sa dea lovituri sub centura, pe care apoi le regreta. Furia ii face pe nativi confuzi, de aceea o introspectie prelungita si cateva exercitii de respiratie pot fi solutia gestionarii Furiei la Pesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare