Astrologie

#dragoste #astrologie #horoscop #zodii #rivali #stilul zodiei #rivali dragoste

Cum scapi de rivalii in dragoste in functie de zodie

Rivalii in dragoste sunt fie acele persoane care au facut parte din viata partenerului tau in trecut si incearca sa il recucereasca, fie alti pretendenti la inima celui de care te-ai indragostit. Acest tip de "concurenta" nu este straina pentru multi dintre noi, iar modul in care ii facem fata poate fi influentat de zodia care ne guverneaza destinul. Afla cum reusesti sa castigi teren in fata rivalilor in amor, conform predispozitiei tale astrale.


Berbec

Firea impulsiva a Berbecilor isi spune cuvantul si in rivalitatile din viata personala. Daca acesti nativi se gandesc de doua ori inainte sa isi "atace" partenerul cu reprosuri, nu acelasi lucru se intampla atunci cand decid sa isi abordeze concurentul in amor si sa il puna la punct printr-o discutie lamuritoare. Berbecii reusesc, printr-un discurs destept, sa isi tina dusmanii departe.


Taur

Taurii sunt diplomati si educati, chiar daca gelozia extrema ii caracterizeaza in egala masura. Nativii acestei zodii prefera sa isi copleseasca partenerul cu atentie, cadouri si afectiune, evitand confruntari directe cu eventualii rivali in dragoste. La nevoie, insa, pot fi extrem de categorici daca "teritoriul" le este amenintat cu adevarat.


Gemeni

Gemenii sunt oamenii cuvintelor, inainte de a trece la fapte. Prin urmare, vor comunica prin orice mijloace ca nu accepta niciun fel de compromis in amor, solicitand partenerului sa excluda din viata sa toate persoanele de sex opus, interesate sa il curteze. In caz contrar, certurile agresive verbal sunt iminente.


Rac

Racii au o strategie bine pusa la punct atunci cand relatia de cuplu este amenintata de o a treia persoana. In timp ce isi coplesesc jumatatea cu tandrete si toleranta, isi scot "clestii" ascutiti la lupta cu rivalii. Nimic nu este exclus in razboiul Racilor cu concurentii in amor, nici macar violenta fizica.


Leu

Leii isi urmeaza intocmai simbolul zodiei, acela al felinei care sta la panda si analizeaza discret pasii facuti de rivali. Pentru ca rareori considera ca isi pot pierde farmecul in fata partenerului, realizeaza tarziu ca au o lupta de dus cu un competitor. Odata inceputa batalia, nativii isi scot la bataie toate armele din dotare.


Fecioara

Rationale si obiective, Fecioarele nu lasa emotiile sa intervina intr-un joc amoros in 3. Atunci cand simte ca intervine cineva in relatia de cuplu, nativii organizeaza o discutie serioasa cu partile implicate si solicita o rezolvare rapida si taioasa a situatiei.


Balanta

Nativii in Balanta au un tact deosebit in relatiile interumane, inclusiv in situatiile conflictuale din viata personala. Acestia isi abordeaza rivalii in mod diplomat si cauta solutii pasnice, pe cat posibil. Partenerii Balantelor apreciaza nespus delicatetea si maturitatea acestora.


Scorpion

Posesivitatea innascuta a Scorpionilor se reflecta intr-o lupta fara scrupule, atunci cand acesti nativi incearca sa isi "desfiinteze" rivalii in dragoste. In afara de accesele de violenta posibile, Scorpionii fac tot posibilul pentru a strica reputatia persoanei care "atenteaza" la partenerul lor (dezvaluie secrete sau lanseaza zvonuri mincinoase).


Sagetator

Mandri si increzatori in farmecele proprii, Sagetatorii nu isi pierd cumpatul atunci cand observa ca altcineva incearca sa le ocupe locul in viata partenerului. Nativii nu se coboara la nivelul atacurilor violente si triviale, insa incearca sa reaminteasca jumatatii lor care sunt acele calitati unice care ii ajuta sa fie de neinlocuit.


Capricorn

Chiar daca renunta greu la partenerul de care s-au indragostit, Capricornii nu cersesc niciodata iubire. Imediat ce se simt amenintati, adopta o atitudine relaxata, usor distanta, prin care transmit mesajul clar: "daca nu stii sa ma pastrezi, inseamna ca nu ma meriti". De cele mai multe ori, tehnica functioneaza perfect.


Varsator

Nativii zodiei Varsatorului sunt fie prea orgoliosi pentru a se arata deranjati de competitie, fie isi privesc rivalii in dragoste ca pe veritabili concurenti pe care sa ii invinga cu orice pret. Dupa ce isi ameninta competitorii in fel si chip, isi obliga partenerul sa intrerupa orice contact cu individul pe care il au in vizor.


Pesti

Spirituali si sensibili, Pestii prefera sa creada ca oricine ar da tarcoale partenerului de viata, nu va primi ceea ce isi doreste. Daca apar in "scena" diverse motive de suspiciune, initiaza o discutie deschisa cu persoana alaturi de care formeaza un cuplu si solicita acesteia o confirmare a faptului ca relatia nu poate fi destramata de nimeni si de nimic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului