Astrologie

#horoscop #zodii #greutati zodii # esec zodii

Cum se poarta in fata greutatilor vietii, in functie de zodie

Problemele de zi cu zi si loviturile vietii sunt momente in care se vede cel mai bine firea unui om, dupa felul in care actioneaza in acea situatie. Multi nativi sunt prea mandri pentru a-si recunoaste un esec, in timp ce altii se asteapta ca din cand in cand sa aiba rateuri si cauta sprijin la persoanele apropiate.

Berbec

Berbecul nu este afectat decat de ceea ce i se intampla lui. Tragediile sau vestile proaste pe care le aude in jur trec pe langa el neobservate. Nativul nu stie sa piarda si abia dupa prima tinerete, cand este complet matur, reuseste sa faca fata unui esec. Pana atunci, reactiile lui sunt agresive si infantile.

Taur

Taurii rar au parte de esecuri deoarece acestia nu risca aproape niciodata si au mereu un plan B. Cand se intampla, totusi, sa esueze in ceva, Taurii sunt extrem de afectati si se pot imbolnavi fizic. Tragediile si lucrurile rele din jur ii afecteaza in special cand este vorba despre persoane cunostinte, familie, prieteni.

Gemeni

Gemenii sufera cand cei dragi trec prin perioade dificile, insa numai cand este vorba despre persoanele cele mai apropiate. Cei care nu-i cunosc pe Gemeni ar spune ca sunt superficiali si ca nu le pasa de nimeni. Gemenii accepta cu greu un esec si aleg, de obicei, sa nege ca au ratat o oportunitate.

Rac

Racilor le pasa de binele familiei si fac totul sa o protejeze de orice rau. Atunci cand Racii au esecuri, nimeni nu afla deoarece acesti nativi sunt persoane ascunse, prudente, introvertite. Racul prefera sa se ridice singur de jos si sa gaseasca o modalitate de a incerca din nou, pana isi atinge scopul.

Leu

Leul nu recunoaste niciodata ca trece printr-o perioada dificila si nu admite ca ar fi avut vreodata un esec in viata. Partenerul de viata al Leului este singura persoana care stie care este situatia reala. Leii sunt afectati numai de problemele familiei si persoanelor dragi.

Fecioara

Fecioarei ii pasa numai de ceea ce se intampla cu parintii, copiii sau partenerul ei de viata. In schimb, Fecioara va da sfaturi oricui, chiar si necerute, tuturor care au probleme. Fecioara nu are multe esecuri personale pentru ca ea studiaza foarte atent problema inainte sa actioneze.

Balanta

Balanta nu suporta sa-si recunoasca greselile si prefera sa mimeze fericirea si o viata perfecta. Esecurile ei le stie numai ea si poate 1-2 prieteni foarte apropiati. In schimb, empatia nativilor Balanta este nesfarsita in cazul in care persoanele dragi trec prin perioade grele.

Scorpion

Pe un Scorpion nimeni nu l-a auzit vreodata recunoscand ca a esuat. Iar cei care stiu adevarul sunt amenintati dur daca indraznesc sa vorbeasca despre acest lucru. Razbunator si ascuns, Scorpionul este un supravietuitor si un detasat. Suferinta lumii nu ajunge pana la inima lui.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane orgolioase, carora nu le placa sa recunoasca un esec personal. Exista, insa, cateva persoane dragi, foarte apropiate, care le pot da un sfat bun si ii ajuta sa depaseasca momentul. Sagetatorii sunt firi detasate, obiective, care nu se lasa afectate de ceea ce se intampla cu altii.

Capricorn

Capricornul nu vorbeste cu nimeni despre reusitele lui si, mai ales, nu vorbeste despre esecuri. Nativii zodiei tin foarte mult la intimitate si la viata lor personala. Capricornilor le pasa, in general, de ceea ce se intampla cu ei insisi si cu familia lor. In rest, acestia pot fi usor empatici.

Varsator

Varsatorii se asteapta ca din cand in cand sa aiba rateuri, insa depasesc momentul prin sustinerea familiei si prietenilor. Problemele altora le par importante Varsatorilor numai in masura in care au legatura cu persoane dragi sau in masura in care aceste probleme ii afecteaza si pe ei, indirect.

Pesti

Pentru Pesti, un esec din cand in cand face parte din viata. Desi sunt oameni muncitori, Pestii nu se asteapta ca viata lor sa fie presarata numai cu succese si de aceea nici nu condamna pe altii cand esueaza. Pestii se pun din nou pe picioare prin dragostea si afectiunea prietenilor si familiei.

Foto: thirdage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului