Astrologie

#zodiac #horoscop prieteni #zodii

Cum sunt prietenii lui, in functie de zodie

Prietenii joaca un rol important in viata voastra sociala de cuplu. Odata ce ati decis sa fiti impreuna, va trebui sa gasiti un numitor comun si in ceea ce priveste prietenii. Dar ce fel de oameni sunt cei care stau pe langa partenerul tau? Zodia lui iti poate spune mai multe despre acest lucru.

 

Berbec

Prietenii Berbecului sunt oameni care stiu sa se distreze si sa traiasca clipa. Cu ei poti merge la o petrecere fara sa-ti faci probleme ca te vei plictisi. Problema este ca s-ar putea ca celibatarii sa nu aiba limite, asa ca fii foarte atenta. Destrabalarile sunt la ordinea zilei pentru astfel de prieteni. Berbecul pune mare pret pe sex si distractie si nu suporta constrangerile de niciun fel.
 

Taur

Prietenii unui nativ Taur sunt in general oameni cu un statut social deosebit. Nu ar fi de mirare sa gasesti chiar persoane rasate si adevarati aristocrati printre prietenii unui Taur. Nativii pun mare pret pe bani si valorile materiale si atrag in jurul lor persoane de acelasi nivel, cu care pot incheia afaceri profitabile. Intalnirile cu ei vor fi intotdeauna in locuri civilizate si elegante.
 

Gemeni

Te va surprinde sa afli ca partenerul tau, in zodia Gemeni , este prieten atat cu profesorul acela universitar de chimie, cat si cu pantofarul de la magazinul vechi, din colt. Gemenii au interese in domenii foarte diferite, sunt foarte buni comunicatori si se imprietenesc usor. Nu pun pret pe statutul social, ci pe felul in care se simt cu acei oameni.
 

Rac

Racul nu are multi prieteni. De fapt, nativul foloseste rar acest cuvant si numai pentru cine crede ca merita aceasta denumire. Prietenii lui sunt persoane in care are incredere si care pretuiesc la fel de mult ca el conceptul de familie, fidelitate, dragoste, paternitate. Cel mai probabil sunt familisti din diverse categorii sociale.
 

Leu

Este greu de spus cati prieteni adevarati are Leul si cati sunt "friends" a la Facebook. Sociabil, fermecator, inteligent si adesea om de succes, Leul atrage multa lume in jurul sau. Putini sunt insa aceia interesati de el ca om si multi sunt cei care profita de influenta si darea lui de mana.
 

Fecioara

Fecioarei ii place sa se bazeze pe oameni la fel de seriosi si de responsabili ca ea. Nu inseamna, insa, ca nu-i critica din cand in cand si ca nu se simte superioara lor, in secret. Se poate ca nativii Fecioara sa fie atrasi si de oameni a caror fire este diferita de a lor, dar complementara.
 

Balanta

Balanta are prieteni de orice fel, indiferent de nationalitate, varsta, sex, religie, educatie, orientare sexuala, convingere politica sau alta caracteristica. Sociabile, prietenoase si corecte, Balantele isi atrag prieteniile ca mierea albinele. Nu va renunta niciodata la prietenii ei. Au loc uneori furturni trecatoare.
 

Scorpion

Prietenii unui Scorpion sunt in general oameni pe care nativul ii poate conduce sau manevra. Scorpionii nu se inteleg cu oameni la fel de puternici, incapatanati si chiar la fel de sireti ca ei. Nativii pot sa fie cei mai buni si mai ocrotitori prieteni, dar pot sa se transforme si in cei mai mari dusmani, daca sunt tradati.
 

Sagetator

Sagetatorii au prieteni peste tot in lumea larga. Obisnuiesc sa circule mult si se imprietenesc cu usurinta, reusind sa se adapteze la conditii, medii si personalitati foarte diferite. Le place sa-si petreaca timpul cu oameni care ii fac sa se simta bine. Prietenii lor, insa, sunt arareori intimi.
 

Capricorn

Pe prietenii unui Capricorn ii numeri pe degetele de la o mana. Cei care reusesc sa le castige increderea Capricornilor au trecut doar de primul hop. Va trebui, odata cu trecerea timpului, sa le dovedeasca iar si iar ca sunt demni de aceasta incredere. Putini rezista testului timpului.
 

Varsator

Prietenii Varsatorului sunt oameni de toate felurile. Nativii dau uneori dovada de naivitate si se incred in oricine se poarta frumos cu ei, fara sa le treaca prin cap vreun risc. Fiind un pic cam prea disponibili, prietenii il suna pe Varsator sa-l invite undeva in ultimul moment, stiind ca nativul va accepta. Altii pot sa tina la nativ cu adevarat si sa-i fie prieteni pe viata.
 

Pesti

Prietenii Pestilor sunt persoane sociabile, firi artistice alaturi de care nativii pot sa filozofeze despre viata. Mai putini practici, mai mult visatori, prietenii nativului Pesti ii ofera un umar pe care sa planga, la necaz, dar mai putin un ajutor concret, atunci cand are nevoie. Din fericire pentru ei, nativul Pesti este un altruist convins.


Foto: cms.imperial.edu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top