Astrologie

#casnicie #divort #dragoste #viata #relatie #astrolog #astrolog astredamus

Cuplul si relatia in viitor

Hellas75, 18.04.1975, cam pe la ora 23 si 15, partenera, in 20.08.1978, nu cunosc ora: o sa mai fim impreuna?

Astrolog Astredamus: Din pacate aspectele astrale comune sunt tensionante. Toamna lui 2012 va insemna sfarsitul relatiei. In aceste zile, rabufnesc din nou in actualitate tensiuni de la sfarsitul anului trecut. Ele sunt o avampremiera a sfarsitului relatiei. Aceasta casatorie este pentru ea autocunoastere , va urma o a doua relatie, care nu se va oficializa, urmand ca a treia relatie sa fie a doua casatorie. Aceasta a doua casatorie va fi placuta si aducatoare de armonie in viata ei.

Dvs, trebuie sa actionati mereu conform propriei intuitii, cu mult curaj, spunand ceea ce ganditi. Veti reusi astfel sa va formati un anturaj perfect compatibil cu dorintele si idealurile. In caz contrar, vor aparea dificultati in viata, inclusiv in domeniul carierei.

stefania16 stefy, nascuta 08.01.1988 ora 12:00, partener, 06.09.1986: Exista sanse sa fim impreuna din nou si sa dureze relatia?

Astrolog Astredamus: Sigur veti fi din nou impreuna. Este obligatia astrala de a va casatori cu el. Mai corect ar fi obligatia de a sta alaturi de el o mare perioada de timp. Problema stabilitatii cuplului se va pune cu adevarat peste aproximativ 6 ani. Relatia e menita a va da seama cat de norocoasa puteti fi in viata, si cat de mult sunteti capabila sa fructificati acest noroc.

Atentie mare la avorturi. Dificile sunt aceste doua aspecte din viata Dvs, casatoria si procreerea. Este o mare tensiune in tema natala . Trebuia doar sa va dati seama cat de norocoasa sunteti. Noroc ce implica si suferinta in cunoasterea acestuia. Imi este "greu" sa va spun mai multe, insa faceti tot posibilul sa armonizati familia si cariera, sunt interdependente.

Ana-Maria, 29 august 1984, ora (cu aproximatie) 16.30 (ziua), Iasi, partener, 13 februarie 1985, ora necunoscuta, Iasi: As dori sa stiu daca suntem compatibili in cuplu.

Astrolog Astredamus: Oare de ce analizele de compatibilitate solicitate sunt majoritar tensionante. Putine sunt cele cu adevarat fericite. Explicatii exista. Mi-ar place sa spun doar de bine.

La Dvs... atractia este irezistibila. Fiecare vede la celalalt ceea ce isi doreste. Mai putin urmatorul fapt: aveti impresia ca el are o anume agresivitate in dragoste, parca ii lipseste o anume educatie pe acest aspect. Si totusi, acest comportament va intriga si atrage. In definitiv, aveti tot ce va trebuie ca sa fiti fericiti.

Insa tocmai aceasta lipsa de necazuri care sa sudeze casnicia Dvs o sa va poata duce la divort. Veti divorta de "prea mult bine". Divortul va fi anulat doar de moartea unui mare protector al dvs. Varsta va fi undeva la 40-46 ani, fie anii lui, fie anii Dvs. Atunci veti sti ca divortul este anulat astral. Inca un aspect, incercati sa nu-l "obligati" intr-o maniera mai putin vizibila sa se casatoreasca cu dvs. Aveti acesta usoara inclinatie.


 


 

 

 

Sursa foto : thedailygreen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro