Astrologie

#karma #dragoste #astrolog #relatie

Datorii karmice intre soti

bianca. Eu nascuta pe 6 decembrie 1975 ora 5.30-6.00 si el pe 10 octombrie 1976 nu stiu ora: Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?    

Astrolog Amphora: Bianca, ai uitat sa scrii locul de nastere, eu am pus Bucurestiul, sper sa fie bine asa. Intr-adevar, exista unele datorii karmice intre tine si sot, dar si o potrivire foarte buna ca barbat si femeie si ca personalitati. 

Superpozitia Soare el-Pluto tu indica o mare atractie intre voi doi si o mare fascinatie a sotului tau fata de tine. Dar, teoretic Pluto aduce si distrugere, si situatii foarte dureroase de ambele parti. De ce spun teoretic? Pentru ca aceasta superpozitie are exclusiv aspecte pozitive, adica situatiile neplacute care survin pot fi depasite, exista multe sanse de a trece peste perioadele mai delicate ale vietii de cuplu, trebuie doar sa vreti sa le vedeti si sa le folositi. 

De asemenea, mai exista o superpozitie Soare tu-Neptun el, care genereaza romantism si din nou atractie reciproca, dar care avertizeaza si asupra riscului deziluziilor, a unei increderi prea mari pe care tu o ai in partener. In final, Venus a lui conjuncta cu sensul vietii tale spune ca el reprezinta poate cea mai importanta iubire a ta, ca va veti mai intalni si iubi inclusiv in vietile viitoare.

silly valy, data nasterii : 21 ianuarie 1977, ora 04-23, in orasul Fetesti: Karma mea.  

Astrolog Amphora: Valy, in tema ta natala nu sunt elemente karmice multe, dar sunt puternice. Saturn retrograd in Leu indica vieti in care ai fost prea orgolioasa, dominatoare, importanta prin pozitie si avere. Nu ai stiut sa fii toleranta si nu ai colaborat cu ceilalti de pe pozitii de egalitate. 

In prezent se poate ca aceste trasaturi de personalitate sa fie mai accentuate sau mai difuze. Dar ele se regasesc in comportamentul tau si ar fi bine sa iti manifesti vointa intr-un domeniu de creatie sau spiritualitate si sa respecti mai mult pe cei din jur. 

Ai nevoie de o echipa cu care sa lucrezi, iar nu de niste sclavi carora sa le comanzi. Daca alegi calea spiritualitatii va trebui sa fii atenta la capcane. Cand gresesti, viata te atentioneaza prin diverse accidente sau neplaceri neasteptate. Iunona in casa karmica 12 vorbeste despre datorii din alte vieti in casnicie. La fel ca si sensul vietii indreptata catre Balanta, care spune ca principala lectie din prezent este sa inveti sa imparti succesul, viata in general cu celalalt. Gasirea unui partener este foarte importanta si relationarea, sentimentala sau nu, este o cale majora pentru tine de a evolua si de a-ti depasi karma.

Radu Andrei  13.05.1970 ora 12, Piatra-Neamt: Ce tip / tipuri de karma se configureaza pe sensul vietii mele in aceasta existenta?

Astrolog Amphora: Radu, ai sensul vietii catre Pesti, casa 7, ceea ce semnifica reglarea datoriilor din alte vieti prin relatii si casatorie dar prin asumarea unor sacrificii personale. Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Jupiter, Neptun si Mercur. Ele releva ca ai de depasit urmatoarele tipuri karmice:

- de Gemeni – adica trebuie sa iti dezvolti capacitatile psihice si sa deblochezi relatiile cu rudele apropiate. Sunt importante calatoriile, si este necesara o apropiere mai mare de religia in care te-ai nascut. Karma de Gemeni este o karma de comunicare ce sugereaza ca este necesar sa inveti sa-ti exprimati mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteles.

 - karma de Leu – se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. De obicei este o karma mai dificila, s-ar putea sa nu ai copii, dar sa-i doresti, si sa suferi din dragoste.

- karma martiana se leaga de relatiile cu alte persoane. Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut. Ai talentul de a vedea conjuncturile vietii intr-un mod impersonal, detasat, ceea ce poate da abilitatea de a gasi solutii bune in caz de criza, iar inconvenientul este ca poti abandona un proiect, sau o prietenie din lipsa de interes.

 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului