Astrologie

#horoscop #karma #casatorie #astrolog

Datorii karmice si suflete surori

Dana F 4 mai 1977, comuna Cervenia, jud.Teleorman. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii, in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Dana, pentru raspunsul la intrebarea ta nu era nevoie de datele partenerului, ci de ora nasterii tale. Asa, aleg o metoda mai putin precisa de stabilire a caselor cerului, adica ale domeniilor de viata, care in mod normal se calculeaza in functie de ora nasterii.

Deci, ai sensul vietii in Balanta, casa muncii si sanatatii, considerand zodia nasterii tale, Taurul, ca fiind casa 1. Aceasta inseamna ca ai in primul rand o karma relationala, din vieti in care nu ti-ai indeplinit cu responsabilitate obligatiile fata de sot si copii.

Astazi relatiile de orice tip, dar mai ales cele sentimentale si casnicia reprezinta unul din scopurile principale ale acestei incarnari. Ceea ce ii datorezi sotului este supunere, serviabilitate, ajutor la nevoie, faptul de a-l urma aproape neconditionat, atat vreme cat relatia nu devine frustranta si cat timp acest gen de supusenie nu iti franeaza evolutia. Karma data de sensul vietii se poate consuma atat prin relatiile sentimentale cat si prin cele de la locul de munca, dar si prin posibile probleme de sanatate, ori chiar printr-o meserie legata de medicina. D exemplu, prin ingrijirea persoanelor bolnave.

Claudia A, 21.02.1988, ora 14: 00, Arad partener, 15.04.1988 Arad: Ce datorii karmice exista intre mine si fostul prieten?

Astrolog Amphora: Claudia, sinastria voastra, asa cum mi-ai dat datele de nastere, adica fara ora lui de nastere, nu are multe elemente karmice, deci nu pot spune ca a fost o intalnire in care karma sa fi jucat un rol deosebit.
Venus a lui inscrisa in casa datoriilor karmice a temei tale vorbeste despre o iubire la cote foarte inalte, chiar un sacrificiu din iubire, pe care el ti-l datoreaza tie. El are ocazia sa regleze greseala trecutului prin casatorie.

Aveti cateva superpozitii puternice care spun ca sunteti suflete surori si in aceasta viata uniunea legala este posibila, cu atat mai mult cu cat exista multe asemanari intre voi, din care deloc de neglijat este aceeasi orientare a sensului vietii. Adica aveti de facut cam acelasi lucru in viata, desi poate in modalitati diferite. Una din incercarile karmice din prezent a fost conflictul dintre voi, provenit din vieti in care ati fost dusmani aprigi. Isa se pare ca nu ati reusit sa treceti peste neintelegeri si sa ajungeti iarasi la un numitor comun.

Myka1378, Bucuresti, 13.02.1978: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

in Leu, ceea ce ar fi un indiciu de stabilitate in casnicie, fericire materiala si multumire sufleteasca. Insa dupa ora nasterii, pe care nu mi-ai dat-o, casa casatoriei poate fi cu totul diferita de sistemul ales acum de mine pentru a raspunde la intrebarea ta.

Il ai pe Pluto retrograd in Balanta, semn asociat relatiilor, acesta indicand karma relationala si posibil divort sau vaduvie. Opozitia Venus-Saturn indica unele deceptii si lovituri sentimentale care vor genera neincredere in sufletul tau, tendinta de a fi banuitoare si geloasa cu partenerul, de a sacrifica viata personala in favoarea carierei.

Cum Saturn este retrograd, pozitionarea sa se refera la rezolvari karmice ale unui ego exagerat din in care poate ai avut chiar ocazia sa conduci mase de oameni, reglari care azi se traduc in relatiile tale sentimentale sau in orice tip de parteneriate, prin indiferenta celuilalt, prin egoismul lui, prin duritatea lui. Daca intr-adevar Leul este casa 7 a horoscopului tau, atunci se poate sa traversezi perioade de singuratate si sa te implici cu destula dificultate intr-o relatie stabila .

 


 

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro