Astrologie

#horoscop #zodii #datorii zodii #probleme financiare zodii

Datoriile si zodiile: cum le gestioneaza nativii din zodiac

Datoriile sunt gestionate diferit de catre indivizi, iar aceasta maniera specifica este influentata de personalitatea si temperamentul nativilor din zodiac. Daca Taurii isi respecta intotdeauna restantele financiare si nu intarzie nici macar o zi cu onorarea lor, Berbecii se eschiveaza fara retineri si tot ei sunt cei care pun paie pe foc, atunci cand li se cere socoteala.

Berbec

Berbecii au cele mai bune intentii atunci cand imprumuta bani de la cineva, spunandu-si in sinea lor ca nu vor intarzia o secunda cu plata. Cu memoria mai scurta de fel si absorbiti rapid de alte lucruri, se intampla sa uite la fel de repede angajamentele financiare si sa isi amane plata datoriilor, cu scuze infocate. Daca li se bate obrazul, tot Berbecii sunt cei deranjati de nemultumirea pagubitului.

Taur

Atunci cand un Taur are de restituit bani, devine prioritatea lui absoluta. Nativii acestei zodii stiu sa isi organizeze bugetul lunar si isi platesc intotdeauna datoriile, inainte sa se bucure de banii de buzunar. Prietenii sunt intotdeauna siguri ca isi vor primi banii inapoi de la Tauri, gratie corectitudinii innascute a nativilor.

Gemeni

Campionii in datorii neachitate la banca sunt cu siguranta nascuti in zodia Gemenilor. Aerieni si relaxati in privinta finantelor, acesti nativi au tendinta sa consume mai mult decat produc. Prin urmare, au nevoie in permanenta de un supraveghetor cu aptitudini de contabil, care sa ii ajute sa isi organizeze mai corect banii.

Rac

Racii sunt firi atente cu bugetul lor, ajungand rareori sa se imprumute. Atunci cand o fac, au un disconfort accentuat in a se regasi in postura datornicului si isi achita cu durere in suflet restantele. Le este specific sa inventeze tot soiul de scuze atunci cand intarzie cu plata, gasind mereu alte prioritati in fata datoriilor in asteptare.

Leu

Cheltuitorii Lei se regasesc mereu in situatia de a se imprumuta, chiar daca orgoliul lor este coplesitor. Prefera sa fie ei sponsorii pentru altcineva, decat sa fie in pozitia debitorului. Nu accepta presiuni din partea celor carora le datoreaza bani si reactioneaza impulsiv in fata somatiilor de orice fel.

Fecioara

Chibzuita Fecioara nu se poate odihni corespunzator noaptea, daca se stie datornica. In situatiile rare si aproape absurde in care se imprumuta de la cineva (neaparat un apropiat despre care crede ca nu o s-o judece), restituie banii in timp record, chiar daca acest lucru inseamna post negru doua zile. Nu exista datornici mai responsabili decat meticuloasele Fecioare.

Balanta

Avand un simt al corectitudinii foarte bine dezvoltat, Balantele ies intotdeauna cu fata curata dupa o datorie. Iar cum se intampla de multe ori sa imprumute bani, au multe ocazii sa isi dovedeasca bunele intentii. Din groaza de a nu fi catalogati drept neseriosi, acesti nativi au grija sa isi regleze conturile la timp.

Scorpion

Scorpionii au o regula de aur in viata: banii imprumutati de la familie si prieteni li se cuvin si nu este normal sa ii dea inapoi. Rareori se imprumuta cu angajamentul de a-i restitui, preferand mai degraba sa isi amane cumparaturile. In schimb, daca altcineva le datoreaza bani, isi recupereaza paguba prin orice mijloace, daca au de-a face cu rau-platnici.

Sagetator

Sagetatorii considera ca banii nu sunt de pus la ciorap, ci pentru a fi cheltuiti cat mai repede. Generosi din fire, ofera sume consistente fara sa pretinda restituiri, de aceea se asteapta ca cei din jur sa manifeste aceeasi atitudine fata de ei. Pentru Sagetatori, datoriile nu exista.

Capricorn

Capricornii fac rareori datorii, iar cand apeleaza la aceasta solutie, se gandesc de 10 ori daca merita. Nativii sunt inspaimantati de ideea presiunilor exercitate de creditori, de aceea restituie eventuale restante chiar inainte de atingerea termenului-limita. Din aceleasi principii, evita pe cat posibil sa imprumute pe altcineva cu bani.

Varsator

Competitori acerbi ai Capricornilor, Varsatorii detesta umilinta de a li se cere socoteala pentru banii nerestituiti. Nativii fac tot posibilul pentru a nu ajunge sa fie datornici, insa nu le iese intotdeauna. Nici sa imprumute pe altcineva nu ii incanta, de aceea refuza majoritatea solicitarilor de acest tip.

Pesti

Nu ezita nicio secunda sa ofere bani celor dragi, pentru ca o fac din placere. Pestilor le place sa ofere mai mult decat sa primeasca. Din pacate, in calitate de datornici nu mai sunt la fel de saritori: acesti nativi nu sunt niciodata la zi cu plata datoriilor, dar nici cu socoteala lor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro