Astrologie

#barbat #barbatul berbec #barbatul taur #barbatul gemeni #barbatul leu #barbatul rac #barbatul fecioara #barbatul balanta #barbatul scorpion #barbatul sagetator #barbatul capricorn #barbatul varsator #barbatul pesti

De care barbat sa nu te indragostesti in functie de zodie

Fiecare barbat din zodiac isi demonstreaza calitatile si defectele in viata amoroasa, mai devreme sau mai tarziu. De exemplu, barbatul si-ar da si viata pentru femeia iubita, nefiindu-i niciodata frica de nimic. Pe de alta parte, tot la un nativ Berbec ai putea intalni o inclinatie spre promiscuitate. Daca ai o lista de bile negre pe care nu le accepti la un potential partener, atunci afla de care barbat nu trebuie sa te indragostesti, in functie de zodie.


Barbatul Berbec


Este gelos maxim si nu-i va lua decat doua secunde sa-ti spuna asta in gura mare. O scena intr-un restaurant sau de fata cu prietenii este cat se poate de fireasca pentru el, daca considera ca are motive.

Este aventurier in orice sens iti poti imagina, acceptand un stil de viata promiscuu, daca asta il intereseaza pe moment. Si, cel mai probabil, te va invita si pe tine sa i te alaturi. Nici prin cap nu-i trece ca tu poate ai alte nevoi sau gusturi. Cu simtul detaliilor si rabdarea sta prost.


Barbatul Taur


Barbatul Taur are nevoie intotdeauna de siguranta afectiva si materiala. Pentru el, posesiunile materiale sunt foarte importante, precum si ideea ca ii apartii. De aceea, foarte greu se implica in relatie, numai dupa ce stie ca pamantul pe care calca e sigur. Si la fel de greu va renunta la ea. De fapt uraste schimbarea.

Daca nu-ti place sa te simti legata de cineva sau de ceva, alaturi de barbatul Taur te vei simti ca intr-o colivie de aur. Iti va pune lumea la picioare, atata timp cat ramai in patratica ta.


Barbatul Gemeni


Barbatul poate sa-ti ofere cea mai antrenanta discutie pe care ai avut-o in ultimii ani! Dar pe cat de efervescenta este intalnirea voastra, pe atat de repede risca sa te uite pana va pune capul pe perna. Barbatul Gemeni este interesat de tot si de toate, dar pentru o scurta perioada de timp. Daca pozezi in femeia misterioasa, il vei intriga si-i vei acapara mai mult atentia.

Daca insa esti genul care-si pune sufletul pe tava, asteapta-te ca el sa se topeasca in eter! Apoi, barbatul Gemeni nu este acel stalp al familiei, reazam indestructubil, care sa-ti ofere stabilitate si forta. Este schimbator, imprevizibil, cu toane, in permanenta miscare. Nu i se pare anormal sa aveti preocupari complet diferite.


Barbatul Rac


Barbatul Rac este un tip suficient de romantic si sensibil incat sa se astepte sa-i spui ca-l iubesti de minim 10 ori pe zi. Se poate sa-ti testeze loialitatea si ani de zile dupa ce ati inceput o relatie, pentru ca increderea lui se castiga mai greu decat o ascensiune pe Everest. Daca nu ai rabdare si nu esti dispusa sa-i arati mereu ca ii esti alaturi, mai bine cauta-ti norocul in alta parte.

Barbatul Rac este foarte atasat de familia lui si de mama. Poate sa faca comparatii intre cum pregateste mama lui un fel de mancare si cum o faci tu. De asemenea, va permite oricand celor din familia lui sa intervina in familia sau relatia voastra. Ii pasa foarte mult de parerea rudelor sale. Daca nu poti tolera acest lucru, poate ar trebui sa renunti la el de la bun inceput.


Barbatul Leu


Barbatul este un tip stralucitor si plin de carisma. Dar este, in aceeasi masura, un om care se pune pe el pe primul plan, intotdeauna. Mai devreme sau mai tarziu, vei simti in el tipul egocentristului, care gandeste si actioneaza in functie de interesele sale personale. Daca esti importanta pentru el, va face in asa fel incat interesele voastre sa coincida. Daca nu, ghinionul tau! va spune el.

Leul este un tip extrem de pretentios si poate deveni chiar intolerant. Incapatanarea si nevoia lui de a domina pot fi suparatoare pentru o femeie care nu pune atata accent pe aceste lucruri. Daca nu ai de gand sa te ridici si sa ramai mereu la nivelul standardelor sale inalte (mai mult sau mai putin rezonabile), iti pierzi vremea cu el.


Barbatul Fecioara


Daca iti doresti un partener caruia ii place rutina zilnica si care are un puternic simt al detaliilor, atunci ai gasit persoana potrivita. Daca, in schimb, esti dezordonata, preferi sa privesti lucrurile in ansamblu si ai nevoie de declaratii furtunoase de dragoste, renunta de la bun inceput.

Barbatul Fecioara este o fire analitica, foarte ordonata. Adesea, poate sa fie discriminativ cu oameni sau situatii pe care nu le agreeaza. Nu-si manifesta niciodata emotiile, iar in dormitor trebuie sa depui efort ca sa-l starnesti. Daca vei fi prea indrazneata si vei da dovada de imaginatie, se poate sa-l sochezi pe veci. Si nu intr-un sens bun!


Barbatul Balanta


Barbatul Balanta este un sot stabil, in primul rand. Ii place sa fie casatorit si sa aiba pe cineva alaturi. De aceea, daca esti o fire mai independenta si iti doresti libertate in relatie, atunci nu este el persoana potrivita.

Uneori pare un barbat slab sau fricos in fata unor situatii neplacute. Dar acest lucru se intampla deoarece barbatul Balanta detesta conflictele. Are oroare de certuri si uneori pleaca capul numai pentru a-si redobandi linistea, chiar si atunci cand ar fi trebui sa reactioneze. Are un inalt simt al dreptatii si nu va fi de partea ta daca gresesti mult  intr-un fel sau altul.


Barbatul Scorpion


Barbatul este un tip misterios, pe care nu ajungi sa-l cunosti niciodata in totalitate. Daca esti genul care vrea sa stie totul despre partener, cu barbatul Scorpion vei avea mari probleme. Este foarte complex si greu de inteles. Mai mult decat atat, cu cat vei depune mai mari eforturi sa pricepi ce gandeste, cu atat vei descoperi in el un caracter negativ, incapatanat, distructiv si autodistructiv.

In dragoste, nativul Scorpion merge pana in extreme. Pentru a supravietui langa el, trebuie sa accepti sa risti orice. In cazul in care ii gresesti cu ceva, razbunarea va fi crunta si sigura. Posesivitatea si gelozia lui nu cunosc limite.


Barbatul Sagetator


Barbatul Sagetator este un tip idealist, care vede viata prin lentile roz. Nu te poti baza pe el daca esti genul de femeie care are nevoie de un sprijin solid. Isi schimba des starea de spirit si ii place mai mult sa teoretizeze decat sa actioneze. In schimb, face pe lupul moralist cu orice prilej.

Daca vrei sa-i starnesti interesul, fa pe inabordabila. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca vrea ceea ce nu are si, intr-un final, se va plictisi de tine daca nu te transformi pentru el. Nu incerca sa-l intelegi mereu, pentru ca are un comportament bizar, numai de el inteles. In unele cazuri, se poate sa nu fie tocmai sincer.


Barbatul Capricorn


Barbatul Capricorn este un adevarat burghez. Sta inchis in casa, unde se simte cel mai bine si nici prin cap nu-i trece sa te scoata in oras. Evita astfel orice bataie de cap. Nu-i place aglomeratia, galagia si nici sa cheltuiasca bani.

Este adesea incapatanat, desi nu se poate spune ca are prea mare incredere in sine. Uneori, il poti surprinde stand posac intr-un colt. Nici el nu stie de ce este deprimat. Ar putea parea cam mototol. Daca vrei un partener energic, care iubeste viata, ar fi cazul sa cauti in alta parte.


Barbatul Varsator


Cu barbatul nu stii niciodata ce aduce ziua de maine. De fapt nu poti sa prevezi ce se va intampla in clipa urmatoare. Este un tip imprevizibil, banuitor, prefacut uneori, desi foarte sociabil. Are reactii necontrolate, pentru ca actioneaza asa cum simte, fara sa tina cont de moment. Daca se da in spectacol, asta e.

Uneori barbatul Varsator poate fi mult prea emotiv. Iti va cere mereu sa-l lasi liber ca sa-si vada nestingherit de treburi. Daca insa are prea multa libertate, profita de ea cand se iveste ocazia unei aventuri.


Barbatul Pesti


Barbatul Pesti este un introvertit. Oricat ai incerca sa-l cunosti, tot inchis in el ramane. Pare sau poate chiar sa fie un tip complicat. Are uneori un comportament contradictoriu, pe care nici macar el nu-l intelege. Daca vrei langa tine un partener care stie clar ce vrea, nu ai gasit persoana potrivita. Barbatul Pesti este vesnic nehotarat. Prefera sa aiba altii grija de el si sa-i rezolve problemele.

Adesea, duce o viata dezordonata, pentru ca nu-l intereseaza nimic in mod special. Nu urmeaza nicio regula, nu pune pret pe maniere, vorbeste si face tot ce-i trece prin cap. Daca este indragostit, se incapataneaza sa nu spuna nimic. In schimb, pozeaza in cu totul alt personaj, in speranta de a parea interesant.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului