Astrologie

#astrologie #prima intalnire #horoscop #zodii #predictii

De ce te-ar lasa balta dupa prima intalnire, in functie de zodia lui

Scena cuplarilor romantice este presarata cu urcasuri si coborasuri, momente in care te inalti pe culmile euforiei, ca apoi sa cazi in abisul dezamagirilor si al complexelor de inferioritate. In realitate, totul depinde de masura in care indeplinesti asteptarile celui cu care flirtezi. Daca vrei sa afli de ce te-ar lasa balta un curtezan dupa o prima intalnire, analizeaza-i cu atentie predispozitiile zodiei.


Berbec

Berbecii sunt siguri pe ei si hotarati, dornici sa se afle in prezenta altor persoane cu aceleasi trasaturi de personalitate. In cazul in care esti genul de persoana sedentara, calma si inexpresiva, care nu suporta cate o discutie aprinsa din cand in cand, nu esti idealul urmarit de un Berbec. Iar daca nativul iti observa temperamentul "potolit" inca de la prima intalnire, va renunta probabil sa te curteze.


Taur

Taurii sunt precauti si stabili prin natura lor, nu le place dezordinea si graba. In cazul in care va observa ca esti o fire boema, cu capul in nori, care ia decizii pripite si nu gandeste cu picioarele bine infipte in pamant, este posibil sa te scoata din lista potentialilor candidati la inima sa.


Gemeni

Gemenii sunt ageri la minte si foarte comunicativi, admirand la randul lor persoanele cu aceleasi calitati. Au tendinta sa se plictiseasca foarte rapid de cineva care nu reuseste sa ii stimuleze verbal. Le plac cercurile sociale si oamenii dezghetati, iar daca nu observa aceleasi preferinte la tine, s-ar putea indeparta rapid.


Rac

Sensibilii si emotivii Raci vad lumea cu multa compasiune, de aceea tind sa fie atrasi de oamenii capabili sa empatizeze cu ceilalti. Daca esti o fire detasata, rece si infatuata, cu siguranta sa nu ii satisfaci asteptarile. Fiind extrem de familisti, Racii vor abandona flirtul cu cineva foarte putin orientat catre viata de familie.


Leu

Exista un motiv intemeiat pentru care se zvoneste ca Leii sunt avizi de atentie si de lumina reflectoarelor tot timpul. Acesti nativi adora sa impresioneze si simpatizeaza persoanele care intra in jocul lor artistic, cu iz dramatic. In cazul in care nu pari ca te-au absorbit total farmecele lui, ai toate sansele sa nu mai auzi nicio veste dupa prima intalnire cu un Leu.


Fecioara

Exista multe moduri prin care poti sa iesi din lista candidatilor la inima unei Fecioare. Cele mai importante cai de acest fel este sa nu fii punctual, respectuos, ingrijit si cuviincios. Daca iti arati de la prima intalnire lipsa de responsabilitate si principii, nu te astepta sa cuceresti un nativ in aceasta zodie.


Balanta

Balantele sunt politicoase, maestre ale curtoaziei, de aceea agreeaza doar semenii care bifeaza aceleasi merite. Le plac oamenii sociabili si sarmanti, cu bune maniere si cu pareri in cele mai diverse domenii. Daca afisezi un comportament pasiv si necioplit, iti distrugi toate sansele de a ajunge la inima unei Balante!


Scorpion

Scorpionii au o nevoie bine impamantenita despre cat este de necesar sa stie absolut tot ce se intampla in jurul lor. Astfel, un partener de intalnire misterios, retinut, care nu vrea sa dezvaluie prea multe despre sine, nu are prea multe sanse sa obtina si o a doua intrevedere. Daca vrei sa cuceresti acest nativ, raspunde-i prompt intrebarilor!


Sagetator

Sagetatorii adora sa fie mereu in miscare, de aceea nu se pot vedea in viitor alaturi de cineva static, indispus sa isi paraseasca orasul de resedinta pentru o aventura in jurul lumii. In plus, daca unui curtezan ii lipseste simtul umorului, spiritul jucaus si creativitatea, are putine sanse sa cucereasca un nativ Sagetator.


Capricorn

Conservatori si auto-disciplinati, Capricornii sunt foarte pretentiosi cand isi aleg partenerii intimi. Trebuie sa dai dovada de mult autocontrol, simt practic, prudenta si principii solide. Transmite-i ca esti o persoana superficiala, fara valori, orgoliu si infranare, daca vrei sa nu mai auzi niciodata de Capricornul cu care ai iesit la prima intalnire.


Varsator

Intotdeauna imaginativi si excentrici in gandire, Varsatorii au o mentalitate "aerisita" si le place sa priveasca lucrurile pe termen lung. Nu va fi interesat sa te sune dupa prima intalnire, daca nu dai dovada de umanitate, ambitie, originalitate in gandire si dorinta de autodepasire evidenta.


Pesti

Pestii sunt sensibili si iubitori de pace, de aceea le plac persoanele linistite, atente cu sentimentele lor si deloc conflictuale. Daca observa la tine detasare emotionala, curiozitate exagerata (indiscretie) si lipsa de maniere, nu te astepta sa insiste apoi sa va mai intalniti.

Sursa foto: romanceways.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului