Astrologie

#dragoste #horoscop dragoste #dragoste zodii #decizii zodii

Decizii pe care trebuie sa le ia in iubire, in functie de zodie

Varsatorii si Pestii trebuie sa decida daca viseaza toata viata la o iubire ideala sau daca profita de ceea ce li se ofera si incearca sa fie fericiti in lumea in care traim. Leii sunt pretentiosi si le este greu sa se convinga sa ofere mai mult in iubire.

Iata deciziile pe care trebuie sa le ia in dragoste, in functie de zodie:


Berbec


Berbecii sunt dominanti, impulsivi si nu le place sa recunoasca atunci cand gresesc sau sa-si arate temerile si slabiciunile. Insa aceasta incapacitate a lor de a se deschide total in fata persoanei iubite ar putea sa le strice relatia. In iubire, vine un moment in care un nativ Berbec trebuie sa se hotareasca sa-si arate vulnerabilitatea.


Taur


Taurul este sensibil, romantic, dar si materialist. In primii ani ai tineretii, Taurul ar putea alege fara sa clipeasca un partener pur si simplu pentru ca este indragostit. Mai tarziu, insa, Taurul trebuie sa faca o alegere intre cineva care il face fericit sufleteste si cineva cu avere.


Gemeni


Gemenii sunt nestatornici in iubire si schimbatori. Pe cat de mult vorbesc, pe atat de putin fac. Nativii au o gandire lucida si stiu foarte bine care este diferenta intre bine si rau. Cu toate acestea, Gemenii tind sa se puna pe sine pe primul loc de fiecare data. In iubire, Gemenii trebuie sa decida daca sa-si urmeze instinctul sau sa faca ceea ce este corect.


Rac


Racii sunt sensibili si usor de ranit in dragoste. Cam toti stiu ce inseamna o mare dezamagire in amor. De aceea, mai devreme sau mai tarziu, Racii devin reticenti si tematori. Problema apare atunci cand intalnesc o persoana cu totul speciala, care i-ar putea face fericiti. Racii trebuie sa se decida sa riste din nou.


Leu


Leii sunt foarte pretentiosi in dragoste, asa ca nu oricine le intra in gratii. Nativii au asteptari mari de la partenerul de viata, uneori chiar exagerat de mari. Cu toate acestea, sunt rare momentele in care Leii ofera la fel de mult pe cat primesc. Exista momente, insa, cand Leii se vad nevoiti sa devina altruisti.


Fecioara


Fecioara este obisnuita sa se descurce singura si nu prea are incredere in lucrul facut de altul. In cuplu, insa, Fecioara trebuie sa decida cand este momentul potrivit pentru a-l lasa pe partener sa rezolve ceva singur, fara interventia ei. In cazul nativelor Fecioara, orgoliul masculin are un cuvant de spus, iar ea ar trebui sa fie diplomata.


Balanta


Balantele nu stiu foarte bine ce vor in iubire. Pe de o parte, acestea simt acut nevoia unui partener de viata si fac tot posibilul sa aiba o relatie, chiar si cu o persoana nepotrivita. Pe de alta parte, cand gasesc pe cineva cu care se inteleg bine, dupa un timp se gandesc daca este bine sau nu sa mearga mai departe. Balantele trebuie sa se decida cu cine raman definitiv.


Scorpion


Scorpionii sunt plini de dubii, gelosi si dificili in amor. Nativii isi doresc pe cineva care sa li se daruiasca total, fara rezerve. Chiar si atunci, insa, Scorpionii se gandesc ca ar putea fi tradati in dragoste. Nativii trebuie sa hotarasca daca vor sa aiba o relatie linistita sau una tensionata din cauza numeroaselor discutii provocate.


Sagetator


Sagetatorii sunt multumiti in dragoste atata timp cat sunt lasati sa faca ce vor. Desigur, acest lucru poate fi valabil la inceputul unei relatii, cand partenerii sunt indragostiti si tind sa fie mai toleranti. Cu timpul, insa, apar responsabilitatile. Sagetatorul trebuie sa decida daca persoana respectiva este suficient de importanta incat sa renunte la o parte din independenta lui.


Capricorn


Capricornii sunt responsabili, seriosi, muncitori. Chiar si in iubire, nativii sunt disciplinati si nu isi permit sa viseze prea mult cu ochii deschisi. Partenerul de viata i-ar putea reprosa Capricornului ca nu stie sa se distreze. Capricornii trebuie sa decida cand este momentul sa lase garda jos, fara sa mai tina cont de reguli.


Varsator


Varsatorii isi doresc o viata sentimentala care sa rivalizeze cu romanele si filmele. Desigur ca realitatea de zi cu zi ii plictiseste. Varsatorii trebuie sa decida daca vor sa ramana pentru totdeauna in lumea viselor sau daca sa-si ofere sansa la fericire in lumea reala, asa cum este ea.


Pesti


Pestii viseaza la o dragoste perfecta, insa sunt reticenti cand au ocazia sa se apropie de cineva de frica sa nu fie raniti. Reticenta lor vine dintr-o lipsa mare de incredere in sine si in cei din jur. Pestii trebuie sa se decida daca vor sa-si acorde sau nu o sansa in iubire.

Sursa foto: inthemindofmadd.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului