Astrologie

#astrologie #astrolog #astredamus #petre malanca

Descopera-te cu ajutorul astrologiei

Daca te-ai intrebat vreodata care sunt lectiile tale de viata, daca ai cautat modalitatea prin care sa iei decizia corecta intr-o anumita situatie, acum exista un raspuns pentru tine. Descopera lucruri noi despre tine prin consultatii astrologice profesioniste.

Licentiat in drept, astrologul Petre Malanca cunoscut sub numele de scena Astredamus, a fost atras de astrologie din momentul in care a citit primele randuri despre acest domeniu. Domnul Malanca este astrolog expert in in astrologie natala, relationala, medicala, psihologica, vocationala, previzionala si financiara.

Pentru cei care considera o greseala sa crezi ca astrele iti pot influenta viata fara a putea schimba aceasta situatie, exista o explicatie: astrele nu rapesc libertatea de actiune umana. “Astrologia nu are nimic in comun vizavi de cuvantul fatalitate, ea ne da un inventar de calitati, de deprinderi intelectuale sau fizice. Astrologiei datoram imbunatatirea si optimizarea acestora, pentru a ne influenta pozitiv viata. Ea cuprinde o componenta karmica (obligatoriu de trait) si componenta de liber arbitru ce ne permita sa facem alegeri. Nimic in viata nu este dinainte stabilit, precum la fel, viata nu este in totalitate alegerea noastra. Aceasta abordare o regasim in toate textele religioase. Fata de toate religiile trebuie sa avem un profund respect, indiferent pe care din ea o urmam, caci toate, dar absolut toate religiile ne ofera cel mai important ajutor CREDINTA. Inclusiv intelepciunea populara spune foarte frumos: Sa fie intr-un ceas bun”, explica astrologul Astredamus.

Cum poti apela la serviciile unui astrolog?

Daca ai trecut prin diverse experiente care pe moment pareau negative, dar care ti-au imbunatatit viata in final, ai inteles, probabil, ca au fost lectii de viata . Cand treci prin astfel de situatii sau cand trebuie sa iei o hotarare importanta, poti vedea lucrurile mai clar daca apelezi la serviciile unui astrolog. “Consider ca aceste cunostinte trebuie sa le folosesc pentru a face viata celorlalti mai frumoasa si mai bogata. Trecutul, prezentul si viitorul sunt in noi insine. Cred de asemenea ca astrologia aprofundata nu se poate realiza fara o abordare si prin prisma credintei religioase sub diversele sale aspecte” mai spune domnul Petre Malanca .

Gaseste si foloseste acest ajutor al astrologiei, cautand ferestre de oportunitate in viata de zi cu zi, pentru ca de mii de ani, marea destinului ne arunca pe tarmul astrologiei...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro