Astrologie

#cura de slabire #horoscop #zodii #dieta zodii

Dieta ideala pentru fiecare zodie

Astrele au un cuvant greu de spus in toate aspectele vietii noastre, de la predispozitii diverse catre un anumit comportament pana la felul in care ne putem mentine in forma. Iata care este dieta ideala pentru fiecare zodie, in functie de influentele astrale care ne domina existenta.
 

Berbec

Nativii din zodia berbecului trebuie sa uite de carbohidrati in favoarea proteinelor, in special cele extrase din carnea de peste. Pentru ca sunt foarte ambitiosi si preocupati de felul in care arata, berbecii rareori au probleme de greutate. Atunci cand se intampla, dieta lor trebuie sa excluda condimentele, alcoolul si carnea rosie.
 

Taur

Taurii sunt lenesi si gurmanzi din fire, asa ca regimul alimentar asociat cu mult sport este un soi de reteta imposibila pentru acestia. Spre norocul lor, acesti nativi dau dovada de o rabdare de fier atunci cand isi stabilesc un obiectiv, deci au toate sansele sa-si respecte dieta pana la capat. Strugurii, fructele de padure si merele ii pot ajuta pe tauri sa revina la o forma potrivita. Dulciurile si felurile de mancare consistente sunt total intezise.
 

Gemeni

Nerabdatori si inconsecventi, gemenii au deseori un regim alimentar dezordonat: mananca atunci cand apuca si nu prea isi refuza din pofte. O dieta reusita in cazul lor trebuie sa contina citrice, morcovi si piersici, dar sa excluda cafeaua, bauturile acidulate si alcoolul.
 

Rac

Racii sunt pofticiosi din fire, prin urmare au o predispozitie nativa catre ingrasare. Un meniu zilnic constituit din peste, fructe de mare, struguri, varza, conopida si broccoli ii poate tine departe de inesteticele depozite de grasime. Sunt interzise produsele de patiserie, painea alba si berea.
 

Leul

Pentru ca au un orgoliu nemasurat, leii rareori accepta faptul ca nu sunt in forma. Abandonarea regimului alimentar bazat pe carne, grasimi si multe alimente prajite este cea mai sigura cale de a scapa de kilogramele in exces. Nativii acestei zodii trebuie sa includa in mesele zilnice produse bogate in fier, struguri, nuca de cocos, stafide, fasole si linte.
 

Fecioara

Perfectionistele fecioare sunt predispuse oricand anorexiei din cauza obsesiei permanente fata de trupul lor. O dieta vegetariana li se potriveste de minune. Semintele pot aduce aportul necesar de proteine, morcovii si cartofii asigura mineralele iar cerealele integrale furnizeaza fibrele obligatorii pentru digestia sensibila a acestor nativi. Salata verde si restul legumelor si fructelor pot completa cu succes o dieta sanatoasa si echilibrata.
 

Balanta

Pentru ca balantele au in general un metabolism lenes, dar o mare dragoste fata de dulciuri, sunt nevoite sa tina mai mereu cate o cura de slabire mai mult sau mai putin drastica. Balantele trebuie sa puna accent pe proteine si sa elimine intru totul grasimile, dar au liber la mere, migdale, carne de vita, lactate si orice tip de sport care sa le puna sangele in miscare.
 

Scorpion

Nativii din scorpion sunt foarte ambitiosi din fire, astfel ca nu au nevoie sa apeleze la regimuri hipocalorice sau la un efort fizic extrem pentru a elimina surplusul ponderal. Mai multe legume, orez brun, telina, cirese si citrice reprezinta cheia unei siluete sculptate ca la carte pentru scorpioni. Activitatile sportive le sunt benefice nu doar pentru aspectul fizic, ci si pentru pornirile agresive pe care le au in mod frecvent.
 

Sagetator

Din pacate, alimentatia nu poate face minuni pentru nativii din zodia sagetatorului. Singura solutie sunt exercitiile fizice sustinute, dupa un program bine stabilit si consecvent. Totusi, alimentele bogate in fibre si in vitamina C pot contribui la pierderea kilogramelor in plus.
 

Capricorn

Incapatanarea si disciplina nativilor din zodia capricornului le confera un potential de slabire uluitor. Acestia au nevoie de un aport bogat de calciu si proteine, pentru a-si proteja oasele sensibile. Drumetiile sau plimbarile lungi sunt solutii placute si eficiente pentru capricorni .
 

Varsator

Cei nascuti in zodia varsatorului au un stil de viata haotic, ceea ce inseamna ca o dieta stricta si fixa nu prea functioneaza in cazul lor. Reteta clasica de grasimi si dulciuri putine, un pic de sport si un consum suplimentar de apa este cel mai potrivit pentru rebelii varsatori .
 

Pesti

Nativii din zodia pestilor nu dau dovada de vointa si perseverenta in provocarile diverse ale vietii, deci sunt predispusi solutiilor extreme de infometare. Alimentele bogate in fier si mesele fara sare pot face diferenta! Sporturile de echipa sunt o alta idee convenabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare