Astrologie

#boli gastrointestinale #predictii lunare #predictii 2009 #zodii #sex # dragoste si sex #dorinte sexuale

Dorinta lui sexuala secreta, in functie de zodie

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului are cate o dorinta sexuala secreta, pe care ar putea sa nu o comunice, de teama reactiilor negative ale partenerului. Chiar daca nu sunt marturisite, aceste nazuinte interioare arzatoare isi asteapta satisfactia si o revendica, la un moment dat. Iata la ce ar putea tanji partenerul tau pe plan sexual, in functie de zodia lui.


Berbec

Dorinta secreta a iubitului tau Berbec este foarte simpla. Vrea sa inceapa ceva, fie ca este o partida pasionala in mijlocul zilei, un comportament indecent in public sau cursuri de perfectionare a controlului asupra propriilor procese fiziologice de reproducere. Cand are initiativa in intimitate, nu il opri, altfel ii limitezi placerea de care se bucura alaturi de tine.


Taur

Taurii isi doresc intotdeauna ca partenerii lor sexuali sa fie 100% satisfacuti si sa se simta confortabil. Totusi, o dorinta pe care ar putea sa o tina doar pentru el ar fi aceea de a face dragoste doar pentru placerea lui, fara sa se teama de evaluarea performantelor sale sexuale.


Gemeni

Creierul este cel mai mare organ sexual al Gemenilor, de aceea fanteziile si discursurile incendiare in pat sunt cele mai puternice dorinte intime ale acestor nativi. Adora tachinarea si anticiparea, vor sa fie tinuti pe jar si obligati sa isi doreasca foarte tare un lucru, inainte sa il primeasca.


Rac

Chiar daca dragul tau Rac nu vrea sa ii afli tocmai fanteziile cele mai intunecate, poate fi usor de "descifrat" daca te straduiesti. Incearca sa il tachinezi si sa initiezi un joc de dominare -supune in pat si vei observa cum este mai mult decat bucuros sa preia controlul. Ii place sa detina puterea pe plan sexual, chiar daca pare foarte sentimental si dornic sa ti se supuna.


Leu

Daca ai suficient de mult curaj sa faci o filmare video pentru el in timp ce va iubiti, Leul tau se bucura atat de sedinta video, cat si de activitatea voastra intima. Daca esti prea timida pentru a-i indeplini aceasta dorinta secreta, poti incerca sa ii oferi un spectacol vizual cu ajutorul reflexiei unei oglinzi.


Fecioara

Un barbat Fecioara este adaptabil si schimbator in acelasi timp, astfel ca dorintele lui sexuale se pot transforma foarte usor de la o zi la cealalta. Iata de ce o fantezie sexuala secreta de-a lui, pastrata strict la nivel imaginativ, ar putea fi o a treia persoana cu voi in pat.


Balanta

Dorinta ascunsa a partenerului tau Balanta poate fi sa iti indeplineasca tie o fantezie neobisnuita si interesanta, indiferent care ar fi aceasta. Satisfacandu-te in acest mod, se va simti mai sigur pe sine si pe masculinitatea sa. In plus, tu vei fi uimita de cat de mult ii poate creste astfel randamentul sexual.


Scorpion

Nu subestima niciodata puterea "vindecatoare" a sexului de impacare cu un barbat Scorpion. De fapt, dorinta lui secreta este tocmai sa isi elibereze tensiunea, supararea, stresul si frustrarile acumulate in timpul zilei, printr-o partida de amor salbatica.


Sagetator

Sa faca dragoste intr-un loc exotic poate fi dorinta secreta a unui nativ Sagetator. Da, asta poate insemna si undeva in public. O idee ar fi sa ii propui o escapada la munte intr-un weekend cu vreme calda si sa ii faci avansuri in padure. Amorul in natura il scoate din minti, in cel mai bun sens posibil.


Capricorn

Un barbat Capricorn ajunge deseori sa tanjeasca dupa romantism. Dorinta lui secreta este sa suni intr-o zi la serviciu si sa anunti ca esti bolnava, doar pentru a petrece o zi intreaga in bratele lui, facand dragoste ca doi adolescenti pierduti in propriul univers inconjurat de focuri de artificii.


Varsator

Varsatorii tanjesc mereu dupa noutate in pat, vor sa fie surprinsi, insa rareori preiau initiativa in acest sens. Au tendinta sa se complaca in rutina, daca nu sunt incitati, ademeniti si coordonati. Propune-i mai des jocuri de rol in dormitor, escapade romantice in locuri noi, cine romantice soldate cu camere inchiriate la un hotel etc. Dorinta lui secreta este diversitatea.


Pesti

Cand un barbat nascut in zodia Pesti vede o scena de sex intr-un film, ea i se imprima in minte si ruleaza din cand in cand in imaginatia lui. Daca te-ai imbraca intr-un mod asemanator cu actrita lui preferata sau ai spune replicile care sa ii aminteasca de o ipostaza erotica dintr-un film, i-ai satisface o buna parte din dorintele interioare care il mistuie usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare