Astrologie

#zodii #curatenie #stil zodie #horoscop barbati

Este un tip ordonat? Zodia lui ii tradeaza obiceiurile

Barbatul Leu refuza sa puna vreodata mana pe aspirator, insa are intotdeauna grija sa puna o parte din veniturile lui pentru o menajera. Berbecul nu are cuvantul "curatenie" in dictionar, iar Capricornul poate da lectii despre cum sa obtii o casa curat-luna in timp record!

Zodia lui ii tradeaza obiceiurile in ceea ce priveste ordinea si curatenia. Afla mai multe, in functie de semnul respectiv:

Curatenia pentru barbatul Berbec

Berbecul habar nu are unde se afla matura, aspiratorul sau solutiile de curatat. De obicei fuge de acasa inainte sa inceapa "balamucul". O bauta cu prietenii este numai buna pentru a scapa de aceasta indatorire.

Curatenia pentru barbatul Taur

Taurul obisnuieste sa petreaca mult timp acasa si sa se bucure de un nivel cat mai inalt de confort. Prin urmare se va arata preocupat de problema curateniei, intr-un fel sau altul. Casa lui este curata, primitoare, calda.

Curatenia pentru barbatul Gemeni

Pentru Gemeni, datul cu aspiratorul este moarte sigura! Nu suporta aceste munci domestice monotone si nu intelege de ce atata bataie de cap cu stersul prafului, cand ar putea pur si simplu sa aeriseasca si gata! Nativul ar vorbi insa cu placere despre curatenia spirituala sau istoria maturii.

Curatenia pentru barbatul Rac

Racul are tabieturile lui, astfel incat toate lucrurile din casa sunt asezate intr-un sens anume. Daca se va ingriji de ceva in mod deosebit, acestea vor fi obiectele care sunt mostenire de familie. Piese de mobilier, decoratiuni interioare sau alte obiecte, sunt pe maini bune.

Curatenia pentru barbatul Leu

Leului ii place sa primeasca musafiri si sa le ofere tot ce poate fi mai bun. Sensibil la gesturile celor care il admira, Leul va face tot posibilul pentru ca locuinta lui sa straluceasca. I se pare injositor sa puna chiar el mana pe matura, dar isi va angaja o menajera.

Curatenia pentru barbatul fecioara

Nativul Fecioara este acel barbat aparent bizar care isi pune intotdeauna lucrurile la loc. Sertarele si dulapurile din locuinta unei Fecioare sunt bine organizate si compartimentate. Baia si bucataria stralucesc de curatenie. Din acest punct de vedere, barbatul Fecioara poate concura oricand o gospodina.

Curatenia pentru barbatul Balanta

Balanta obisnuieste sa-si invite adesea prietenii si rudele la ea acasa. Barbatul Balanta este ospitalier si generos, astfel incat locuinta lui este mereu gata sa primeasca musafiri. Nativul poate munci cot la cot cu partenera lui cand se face curatenie.

Curatenia pentru barbatul scorpion

Barbatul Scorpion este adesea un extremist. Poate fi aproape obsedat de ordine si disciplina sau complet delasator. Oricum ar fi, cei care traiesc cu el va trebui sa-i suporte toanele. Nativul obisnuieste sa-si impuna vointa, prin urmare el va face regulile si in privinta curateniei.

Curatenia pentru barbatul sagetator

Sagetatorul nu-si bate capul niciodata cu ordinea si curatenia, insa adora sa se bucure de o casa curata si bine organizata. Va lasa mereu pe seama femeilor astfel de indeletniciri casnice si va ajuta numai acolo si atunci cand acest lucru este absolut necesar.

Curatenia pentru barbatul capricorn

Capricornul se pricepe la treburile gospodaresti si obisnuieste sa se ocupe de ele impreuna cu partenera de viata. Nativul citeste cu atentie manualul de utilizare pentru uneltele sau aparatele de curatat si are grija ca toate lucrurile sa fie puse la locul lor.

Curatenia pentru barbatul varsator

Varsatorul nu are nici cea mai mica idee unde se afla mopul sau cum sa foloseasca aspiratorul. Treburile casnice nu fac decat sa-l irite deoarece le gaseste monotone si lipsite de sens. Toata povara va cadea pe umerii altcuiva din familie, in timp ce nativul va fi ocupat cu proiecte personale.

Curatenia pentru barbatul Pesti

Nativul Pesti este dezinteresat de orice inseamna curatenie si ordine. In general, locuinta lui arata haotic pentru un ochi neavizat, insa nativul stie sa se descurce perfect in universul lui. Barbatul Pesti face minimul necesar pentru a-si asigura confortul, dar nu se pierde in amanunte.

Foto: womansday.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro