Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Experiente karmice de invatat din vietile trecute

Cristina, 08.04.1980, ora 20.45.  Ce am facut in alta vieti si trebuie sa platesc acum?

Astrolog Amphora: Cristina, ai o tema foarte frumoasa si complicata in acelasi timp, cu o karma atat pozitiva cat si ceva mai delicata. Cu 5 planete retrograde din 10 rezulta ca vii cu un bagaj karmic deosebit, dar si ca esti un spirit batran care a venit la reincarnare cu o misiune anume (uneori este mai bine ca ea sa nu fie constientizata, pentru ca astfel spiritul nu este impiedicat in misiunea sa de mintea constienta care adesea deviaza de la scopul propus, prin ego), iar karma relevata de aceste planete vizeaza mai ales cariera, unde trebuie sa realizezi o armonie intre dorinta de a conduce si poate chiar posibilitatea de a avea o functie, cu latura de servitute fata de subalterni, care este deficitara. Exista probleme in a putea fi la dispozitia altora, de aceea pe planul carierei exista schimbari de profesie, conflicte cu sefii, dar si un mare potential evolutiv, care sa te impinga sa nu mai apelezi la altii pentru rezolvarea problemelor tale, ci sa reusesti singura sa te pui in valoare prin tot ceea ce ai tu mai bun. Jupiter retrogard simbolizeaza un ideal religios dar si material raportat la perioade de bogatie dar si de uscaciune financiara, imprima o mare sete de dreptate, datorata unor vieti in care ai obtinut totul prin mijloace ocolite, iar acum se poate sa traversezi situatii cand altii iti iau locul, cu aceleasi mijlocace ocolite. Din fericire, ai o mare putere subconstienta de a lupta, care vine dintr-o viata in care te-ai lasat la voia intamplarii prea ades. Acum stii sa razbati, sa dai din coate intr-o lume ostila, chiar daca pe plan sentimental inca mai decontezi greseli din trecut.

 

Bubu, 15.01.1984, ora 00.15. Ce legatura karmica exista intre mine si actualul iubit ( Filip, 02.05.1986 ora nasterii: 07.30 )?

Astrolog Amphora: Bubu, aveti o sinastrie frumoasa, cu multe aspecte care indica reglari karmice de tipul casatoriei – el iti este dator o casnicie, iar tu lui, afectiune si sustinere morala. In schimb aveti amandoi o aceeasi superpozitie Luna-Lilith, care semnifica datorii reciproce din alte vieti pe planul sufletesc, in special el, a carui Lilith si Venus se inscriu in casa ta 8 vine sa-ti plateasca o datorie prin iubire, sexualitate si posibil ajutor financiar . Dar Lilith, dincolo de faptul ca indica o atractie fizica irezistibila, la ambii, marcheaza o forma de rana sufleteasca prezenta sau viitoare pe care o veti face unul celuilalt. De obicei este vorba despre o raceala sau indiferenta afectiva, un conflict, sau un adulter. In mod normal manualele de astrologie recomanda a se evita o relatie in care astrologic, Lilith este implicata intr-o conjunctie cu o planeta personala, cum este Luna, in cazul vostru. Dar alegerea va apartine, pana la urma, si problemele sau conflictele ne sunt date pentru a invata ceva din ele si nu pentru a le evita.

 

Elena G., 19. 05.1991 intre orele 19-20:30, Sibiu. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Elena, tema ta natala spune ca in alte vieti ai sacrificat iubirea pentru pozitia sociala, iar acum ar trebui sa ai relatii foarte intense, de regula cu parteneri intalniti in alte vieti, in care sa cultivi dorinta de a avea un camin, de a fi protejata si in care daruirea ta sa fie totala, trup si suflet. Latura negativa a aspectului considerat – Venus in casa incercarilor karmice – este ca poate sa imprime instabilitate relationala, te face sa nu ai parte de o relatie stabila si durabila decat dupa ce vei fi trecut de mai multe experiente sentimentale. Cu Saturn retrograd in Varsator rezulta ca datorita unor vieti in care ti-ai neglijat prietenii si nu ti-ai recompensat protectorii, astazi ai de trecut prin lectii privind amicitia, rudele, chestiunile legate de acte, ai idei originale si doresti sa-ti impui parerea asupra anturajului. Saturn face o opozitie la Luna, asa ca vei avea de trait in jurul varstei de 30 de ani o deceptie sentimentala care sa te determine sa-ti reformulezi conceptiile despre atitudinea ta intr-o relatie. Tema indica insa o casatorie stabila, luminoasa, care sa-ti aduca siguranta emotionala si financiara de care ai nevoie.



Foto: www.mystickalhealing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro