Astrologie

#replici Rac #rac #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: 10 replici de evitat in relatia cu un nativ Rac

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: 10 replici de evitat in relatia cu un nativ Rac

Sensibili si senzitivi, frumosi si creativi, nativii Rac sunt o comoara intuitiva in viata noastra. Ei ne aduc cunoasterea emotionala si pentru ca ne sunt atat de dragi avem nevoie sa ii potejam. Ei sunt mai suparaciosi decat oricare alta zodie si mai mult decat atat iau personal orice neplacere, mai ales daca deja au sufletul plin de rani si nu mai stiu cum sa se scape din ele.

Ai o sora, un frate, o iubita, o amica un parinte nascuti sub acest semn, atunci fii cald si nu arunca orice cuvant iti vine in minte pentru a-i proteja.

In dialogul cu un nativ Rac evita cu desavarsire expresii precum:

"esti praf"

"nu-mi doresc"

"te las"

"fa ce vrei"

"n-am nevoie de tine"

"ce conteaza!"

"m-am saturat"

 

"nu mai pot"

 

"tu nu ai loc in...."

 

"vezi de treaba ta.."

Evita sa nu raspunzi sau din prea multe preocupari nu uita ca ei asteapta feedback-ul tau, chiar si daca ii doare mai bine sa stie decat sa aiba senzatia ca nu ii valorizezi. Durerea zodiei lor este ca nu se simt doriti sau se simt respinsi sau au teama ca ii vei abandona. 

Daca iubesti un Rac, atunci ai nevoie sa stii negocierea si sa nu-ti fie teama sa iti arati sentimentele. Fii transparent si vei gasi in ei toata intelegerea.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele