Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #compatibilitati #gemeni #femeie gemeni

Compatibilitatea femeii Gemeni cu celelalte zodii

Femeia Gemeni are o gandire rationala si logica. Relatia se poate naste dintr-o fascinatie irezistibila pentru celalalt. Femeia Gemeni este plina de viata si are nevoie de libertate pentru a se desfasura in marile adunari de oameni, pentru a comunica cu toti si a cunoaste Universul. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in zodia Gemeni.

FEMEIA GEMENI - BARBATUL BERBEC

Ea este fascinata de energia imensa a nativului Berbec, pentru ca aceasta o impinge sa realizeze o multime de lucruri. Berbecul este o fiinta ludica, ceea ce ii place enorm femeii Gemeni. Tendina spre latura ludica a vietii si simtul umorului sunt doua atribute impartasite in mod egal. Se distreaza foarte bine impreuna si sunt plini de idei si entuziasti, necunoscand nici un moment de plictiseala. Stiu sa-si alunge monotonia prin iesiri in locuri noi, conversatii nesfarsite, presarate de cuvinte cu doua sensuri, activitati sportive si intelectuale. Pentru ca amandoi sunt energici si traiesc pentru schimbare, se stimuleaza reciproc si infrunta impreuna orice modificare de plan, orice obstacol, luand totul ca pe o provocare si ca pe un amuzament. Ea este impresionata de faptul ca a gasit un partener care o face sa rada si care tine pasul cu gandirea ei dinamica. Barbatul Berbec este pasional, punand la mare pret arta erotismului si placerile trupesti, pe cand ea are tendinta sa intelectualizeze iubirea. In cazul in care nu se ajunge la compromisul unei relatii de prietenie, se poate ca problemele sa nu fie depasite. Exista pentru amandoi nativii o perioada a primei tinereti in care sunt prinsi de placerile vietii si vaneaza incontinuu noi experiente, drept pentru care o relatie stabila nu se leaga, daca cei doi isi doresc doar sa incerce marea cu degetul. In cazul in care sunt suficient de maturi pentru a-si asuma responsabilitatea unui cuplu, au sanse de reusita impreuna. Indicat este ca unul dintre ei sa fie o fire mai pragmatica, pentru ca spiritul lor independent si copilaros nu-i ajuta sa abordeze o situatie dificila cu seriozitate si simtul raspunderii.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL TAUR

Una dintre trasaturile comune o reprezinta domeniul financiar. Se pricep amandoi sa faca eforturile necesare pentru a obtine un profit de ordin banesc. Cum barbatul Taur este strangator insa, s-ar putea trezi ca partenera cheltuie mai mult decat era nevoie si nu neaparat pe lucruri absolute necesare. In plus, el are tendinta sa considere ca orice bun al partenerei este implicit si al lui, iar nativa Gemeni se poate simti lezata, caci ii place independenta. In plus, ea are nevoie permanent de stimuli externi, schimbarea ii face bine, iesirile, distractia cu prietenii, convorbirile nesfarsite peste balustrada de la balcon sau ore in sir la telefon. Barbatul Taur nu vorbeste decat atat cat trebuie, nu spune nimic despre viata si problemele lui, nu pierde vremea cu discutii lungi pentru ca-i plac lucrurile clare, scurte, la obiect si mai ales, fiind un semn fix de pamant, adora sa stea acasa si fuge de orice eveniment care-i poate tulbura traiul linistit. Cand el o accepta asa cum este, cu ciudateniile si apucaturile ei, cu nevoia sa de libertate, relatia poate functiona, atata timp cat Gemenii ii asigura o conditie financiara buna. Barbatul Taur, in schimb, o echilibreaza, o aduce cu picioarele pe pamant, ii arata ce este de facut, care-I sunt responsabilitatile. Pe de alta parte, native poate aduce in viata linistita a Taurului acel element tonic, care ii da energia necesara ca sa se distreze, sa guste viata la maxim, sa renunte la reguli si principii, in favoarea catorva ore de libertate de exprimare. Pentru a face cuplul sa functioneze, trebuie ca cei doi sa se accepte si sa aprecieze la celalalt ceea ce nu gaseste in sine insusi.


FEMEIA GEMENI –BARBATUL GEMENI

Nativii pot forma un cuplu reusit daca stiu sa-si respecte reciproc opiniile. Amandurora le place sa vorbeasca si vor avea ce sa-si povesteasca, sarind de la un subiect la altul cu o viteza halucinanta. Daca insa fac parte dintre acei reprezentanti ai zodiei care nu prea lasa pe ceilalti sa conduca discutia mai mult de cateva minute, s-ar putea simti lezati. Pentru ca sunt mereu indreptati spre domeniile viitorului, pot sa colaboreze bine pe plan profesional, inspirandu-se reciproc, facand schimbi de idei inovatoare si punandu-le in practica. In viata personala sunt un cuplu modern, interesat de ultimele aparitii in materie de constructii, mobila, aparate electrocasnice etc si pot sa-si uneasca fortele pentru a cladi o casa in pas cu vremea, in care sa-si invite prietenii la distractii. Pe de alta parte, asta ar putea san u fie o idee atat de buna, caci adora sa iasa, cunosc mai multe locuinte decat orice alta persoana, pentru ca sunt invitati peste tot si nu prea isi petrec timpul pe acasa. Arta conversatiei este la mare rang in cazul nativilor Gemeni si stralucesc in orice discutie. Amandoi vor aprecia inteligenta partenerului si se vor lansa in lungi discutii, care pot dura si toata noaptea. Ambii inteleg nevoia de libertate a celuilalt si pentru ca simt nevoia de contact permanent cu restul lumii, nu se vor supara daca celalalt nu vine la cina, pentru ca si oricum amandoi isi vor petrece seara in oras, impreuna, sau cu prietenii. Riscul vine de la tentatia noutatii, a micilor flirturi, a manifestarilor mai putin indicate atunci cand ai deja pe cineva. Daca cei doi devin un cuplu dupa ce au trecut de varsta aventurilor si a experientelor, pot fi suficient de maturi si de realisti pentru a aprecia cu adevarat calitatile celuilalt si pentru a nu mai simti nevoia sa zboare din floare in floare.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL RAC

In cazul in care femeia este necoapta din punct de vedere mental, partenerul isi va asuma rolul de protector aproape patern, ingrijind-o ca pe un copil, asigurandu-i afectiune si siguranta. Ea, prin dinamismul si optimismul care o insotesc permanent, il incurajeaza sa-si puna in practica proiectele si sa-si indeplineasca visele, realizand o legatura intre lumea lui interioara si cea exterioara, aratandu-i minunatiile acestui pamant, deschizandu-i usi ale caror praguri nativul Rac nu le-ar fi calcat nicicand de unul singur. Alaturi de Gemeni se simte mai plin de viata, mai vesel, mai increzator. Ei ii place sa vorbeasca, iar partenerul o va asculta cu mare atentie, fiind cel mai bun public pe care si l-ar putea dori. Manifestarea Racului este mai mult una emotiva, pe cand cea a Gemenilor este una cerebrala. Femeia Gemeni trebuie sa-si infraneze impulsivitatea, pentru ca un gest spontan de-al ei ar putea sa-l raneasca pe partener mai mult decat si-ar imagina. Daca este afectuoasa si tandra cu el, ii va castiga increderea si-l va convinge sa scoata capul din nisip. In cazul in care avem de-a face cu o nativa Gemeni inca necoapta, Racul nu va afla in ea stabilitatea de care are nevoie. Gemenii sunt deschisi catre lume si catre toate experientele pe care le poate oferi viata, ii atrage perspectiva unui nou flirt, a unei noi cuceriri, indiferent ca este vorba despre o persoana, o idee, o civilizatie … Racul trebuie sa simta ca i se daruieste intreaga atentie, pentru ca cedeaza greu in dragoste si nu este dispus sa riste inutil. Au in comun inteligenta si mai ales creativitatea, sunt doua spirite imaginare, care pot proiecta lumi nebanuite, intelegand subtilitatea evenimentelor si impactul destinului. Se simt asadar atasati si de comuniunea intelectuala si spirituala.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL LEU

Ca pentru orice alta combinatie cu un partener Leu, nativa trebuie sa se supuna regulii de aur : sa fie gata sa-l admire, lasandu-se complet in posesia acestuia. Daca este vorba despre o partenera Gemeni cu ochi alunecosi, care nu a trecut inca de etapa aventuriera a tineretii, atunci nu are nici o sansa sa-l cucereasca. El vrea sa fie sigur ca a luptat din greu si ca intr-un final victorios, “prada” i-a cazut in brate pentru totdeauna. Nu este posibil sa te mai uiti la altii atata timp cat te bucuri de atentia lui. Au in comun comunicarea, simtul umorului, placerea de a calatori, de a interactiona, de a face schimb de idei si de a munci impreuna. Un barbat Leu, prin exigenta sa, isi va stimula partenera sa dea tot ce are mai bun din ea, sa evolueze, sa se preocupe de viata ei profesionala. Pe plan financiar se inteleg bine, caci amandurora le plac banii, ca sa aiba cu ce sa-si cumpere tot soiul de obiecte care-i fac fericiti. Atata timp cat nativa il va lasa pe el sa straluceasca, totul va fi bine. Exista totusi tendinta ca femeia Gemeni sa fie un pic prea expansiva pentru gustul Leului. Daca de exemplu vede ca ea cunoaste prea multa lume si se converseaza cu toti, de la vanzatoarea de covrigi de la colt, la sotia nu stiu carui ambasador, ar putea intra la banuieli. Leului ii place sa aiba un statut foarte bine fixat in randul lumii, iar elasticitatea aceasta conversationala nu-i face prea mare placere. Nu pentru ca nu respecta persoanele cu un statut inferior, dimpotriva, crede ca fiecare isi are rostul lui in viata, dar nu vrea sa riste sa-si expuna viata privata privirilor unor straini, cu care nu se poate distra si de la care nu are ceva de invatat. Uneori spontaneitatea si comportamentul prietenos al femeii Gemeni i se poate parea exagerat sau obositor, daca e in toane proaste, sau daca nu simte ca se bucura de suficienta atentie din partea ei. Daca ea nu apreciaza loialitatea si nu se comporta ca o adevarata doamna, preferand libertatea totala de exprimare, cuplul nu are sanse sa supravietuiasca pe o perioada indelungata.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL FECIOARA

Ii leaga comunicarea si ideile stralucite care le strabat mintea neincetat. Sunt inteligenti si se inteleg bine intr-o conversatie, pentru ca amandoi sunt avizi de informatii noi, interesati de domenii cat mai variate si le face placere sa faca schimb de pareri. Este o frumoasa relatie de prietenie, din care insa lipseste tandretea si pasiunea. Fecioara este cerebrala, la fel ca femeia Gemeni, comunicand la nivelul intelectului, nu al simturilor, nici al sufletului. Barbatul Fecioara s-ar putea simti nesigur in fata spontaneitatii parteneri, care nu are rabdare deloc pentru detalii si analiza, preferand sa actiuneze si apoi sa vada rezultatul. El este calculat si rezervat. S-ar putea ca nativa sa se plictiseasca dupa un timp si sa caute ceva mai antrenant in alta parte. Daca el se apuca sa faca planuri pentru weekend, stabilind cu exactitate locul de intalnire, unde vor fi cazati, pentru cat timp si alte asemenea amanunte, nu inseamna ca nu va primi in ultimul moment un mesaj in care va fi anuntat ca ea are o urgenta cu un prieten in alta parte si cam atat. Daca devine cicalitor si incearca sa o responsabilizeze cand inca nu este pregatita pentru a se dedica complet unei relatii, femeia Gemeni dispare fara sa se mai uite in urma. Este mult prea independenta ca sa i se tot spuna ce se cuvine si ce nu. In plus, el va fi obligat sa-I tolereze vastul cerc de prieteni si cunostinte, ceea ce contravine tendintei de autoconservare a nativului Fecioara. Mai ales daca sunt personae excentrice sau bolnave printre ele. Ca relatia sa functioneze, este cazul sa invete sa se accepte reciproc sis a gaseasca o cale de mijloc.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL BALANTA

Sunt personalitati foarte diferite, insa cu multe puncte comune, care sa favorizeze reusita unei relatii. Amandoi sunt inteligenti si plini de idei, iar deschiderea Gemenilor catre lume impinge nativul Balanta sa-si duca la bun sfarsit aspiratiile, mai ales cele din domeniul scrisului, artei, comunicarii. Pe plan intelectual si artistic sunt pe aceeasi lungime de unda si se completeaza reciproc. Barbatul Balanta confera relatiei o nota de rafinament, pentru ca este un gentleman desavarsit si stie cum sa cucereasca o femeie, prin metodele traditionale care nu dau gres nici macar in cazul unor persoane mai moderne. Nativa Gemeni ii insufla curajul de a actiona atunci cand nu reuseste sa ia decizia cea mai potrivita. In schimb, el isi doreste o relatie de durata, stabilitate si multa iubire. Pentru ca relatia sa reziste, femeia Gemeni trebuie sa fie destul de matura si de responsabila. Este nevoie ca fiecare sa respecte nevoia de libertate a celuilalt si sa existe o buna colaborare, in spiritul prieteniei. Exista diferente de gusturi care fara micile concesii de rigoare pot duce la ruptura. El isi doreste o vacanta la un hotel confortabil, ea s-ar multumi cu o escapada pe o insula pustie. El apare la patru ace, ea intarzie, nu mai vine deloc sau apare intr-o toaleta extravaganta, in care se simte de minune. In schimb, cand vine vorba de petreceri, vor fi gazde de neuitat pentru prieteni. Exceleaza in arta conversatiei amandoi si apreciaza sincer simtul umorului la un partener. Daca viziteaza impreuna un muzeu sau un loc istoric, conversatia va fi scaparatoare de ambele parti, prin inteligenta si volumul de informatii impartasite. Lui ii place sa se inconjoare cu obiecte artistice, iar pe ea o pasioneaza in general domeniul si stie cate ceva despre fiecare exponat. Femeia Gemeni trebuie sa evite excesele de orice fel si mai ales indiferenta, chiar si cea neintentionata, daca vrea sa-l pastreze. In cazul in care totusi nu gasesc o punte de sprijin intre diferentele dintre ei, cel mai bine ar fi sa se rezume la o aventura sau pur si simplu la o relatie de prietenie.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL SCORPION

Amandoi au o gandire rationala si logica. Relatia se poate naste dintr-o fascinatie irezistibila pentru celalalt. Cu toate acestea, barbatul Scorpion este foarte posesiv si pasional, vrand ca iubita lui sa-i apartina in totalitate. Ea are nevoie de libertate pentru a se desfasura in marile adunari de oameni, pentru a comunica cu toti si a cunoaste universul. Scorpionul vrea ca el sa reprezinte singurul punct de atractie, ceea ce poate duce la certuri, gelozii si discutii inutile. In plus, deprinderile acestuia in materie de erotism pot s-o deranjeze, caci ea percepe iubirea si sexul ca pe niste necesitati umane, lipsite de abandonarea paroxistica atat de intalnita la nativii Scorpioni. A fi urcata pe cele mai inalte culmi ale extazului sau coborata in haul suferintei, sub subjugarea acestui vrajitor fascinant i se poate parea o exagerare care-i tulbura echilibrul interior si-i lezeaza independenta. El obisnuieste sa comunice mai mult prin gesturi, semne, privire, pe cand native Gemeni are nevoie e un auditoriu care s-o asculte cu mare atentie. Ochii ei sunt largi deschisi catre lumea externa, privirea lui patrunde in adancurile finite, intuind slabiciunile celuilalt, visele secrete, sperantele si nevoile. Pe de o parte, femeia Gemeni ii deschide orizonturile partenerului sau, care are ce invata de la ea. Simultan, ea devine mai profunda si mai feminine. Totusi, odata fascinatia initiala trecuta, cei doi au de infruntat multe diferente si de cele mai multe ori o astfel de combinatie de caractere nu duce la o uniune fericita.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL SAGETATOR

Se inteleg bine pentru ca au aceeasi nevoie de independenta, ii pasioneaza tot ce este nou, le place sa calatoreasca si sa vorbeasca despre subiecte cat mai variate. Ea il intelege cand vrea sa iasa doar cu prietenii, pentru ca la randul ei adora sa-si programeze intalniri si sa colinde prin tot felul de locuri. Daca au aceleasi pasiuni, pot face asta impreuna, pentru ca sunt atrasi irezistibil de zone nemaivazute, vor sa cunoasca cat mai multa lume si stralucesc in conversatie, fiind foarte sociabili, prietenosi si veseli. Nativa Gemeni apreciaza la el simtul umorului, inteligenta scaparatoare si curiozitatea nestavilita, el gaseste il partenera acelasi tonus, acelasi optimism si o energie la fel de mare, care-i poate duce departe. Daca insa nu impartasesc aceleasi interese, se vor confrunta cu lectia rabdarii, a nevoii de a accepta universul celuilalt si acest lucru nu va fi deloc usor, pentru ca nu prea sunt firi calme si rabdatoare. Ar trebui sa se opreasca din miscare si sa priveasca cu atentie spre partener, spre nevoile lui, renuntand sa se mai puna pe primul plan pe ei insisi. O astfel de concesie poate fi perceputa ca un sacrificiu prea mare. In plus, caracterul lor spontan si uneori superficial poate duce la multe distractii impreuna, insa cand va fi vorba despre o situatie dificila sau pur si simplu plata facurilor si educatia copiilor, s-ar putea sa fie nevoie ca macar unul dintre ei sa fie mai pragmatic si mai materialist. Trebuie sa fie dispusi sa aiba o relatie stabile, bazata pe fidelitate si implicare, ca lucrurile sa functioneze. Atata timp cat se indreapta catre un scop comun, comunica excelent si realizeaza multe impreuna.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL CAPRICORN

Nu sunt cea mai fericita combinatie, deoarece baza este mult prea diferita. Intr-o prima instanta, se pot simti atrasi unul de celalalt, asa cum se atrag contrariile. Pentru ca nativul Capricorn analizeaza lucid situatia inainte de a accepta langa el pe cineva, decizia se poate sa fie una de retragere, cand descopera in partenera o fire prea dinamica, prea entuziasta si chiar imatura. Simte nevoia de siguranta, de stabilitate si echilibru, iar femeia Gemeni nu este profund inradacinata in present, nu-si bate capul cu problemele materiale, nu are rabdarea sa-l asculte cand ii cere ceva. Daca nu este pregatita pentru o relatie serioasa, aceasta nici macar nu va incepe. Barbatul Capricorn nu vrea sa creasca un copil, ci sa aiba un sprijin sufletesc si financiar, alaturi de care sa construiasca si sa adune cat mai mult, pentru batraneti linistite. El ii cere sa discute despre cheltuieli si sa realizeze impreuna un plan, ea isi poate dori sa se intalneasca cu prietenii. Daca este prea boema sau prea instabila, nu are cum sa-l cucereasca. In schimb, in cazul in care ajung la un consens intre spiritul ei de independenta si seriozitatea lui, atunci pot sa invete cate ceva unul de la altul. Ea ii arata ce inseamna distractia adevarata, il destinde si-i demonstreaza ca viata poate fi frumoasa si ca uneori este bine sa lasi grijile deoparte ca sa te simti bine, ii poate satisface nevoia de informatie, caci este o creatura eminamente intelectuala si stie o gramada de lucruri, fiind capabila sa-i dea idei folositoare pe plan profesional. Alaturi de ea, barbatul Capricorn va rade cum probabil nici nu stia ca se poate rade. El o invata sa fie cu picioarele pe pamant, responsabilizand-o si facand-o sa actioneze intr-un mod riguros, programat, pentru rezultate excelente. Pot incerca, insa concesiile sunt destul de mari si e improbabil ca vreunul se va mula pe personalitatea celuilalt.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL VARSATOR

Au foarte multe puncte in comun. Amandoi sunt semne de aer, prin urmare impartasesc aceeasi nevoie de libertate si aceleasi idealuri intelectuale. Sunt deschisi spre lume si spre noi experiente, asa ca se vor bucura sa ia parte la evenimente impreuna. Extrem de comunicativi si prietenosi, nu se mai satura sa dezbata subiecte pe toate temele posibile si imposibile. Gandesc rapid asa ca reusesc sa se urmareasca fara dificultate in expuneri si le vine usor sa se exprime atat verbal, cat si in scris, prin urmare discutiile pot dura multa vreme. El admira curiozitatea femeii Gemeni, ea gaseste in partener un spirit universal. Pentru ca au orizonturi largi, este foarte probabil sa impartaseasca aceleasi pasiuni si hobby-uri, lucru care-i va incanta pe amandoi : un motiv in plus sa se mai vada. In loc sa simta ca fac o concesie de dragul celuilalt, alegerea pe apartine amandurora si se bucura nespus de prezenta celuilalt. Sunt atrasi unul de altul pentru ca gasesc acelasi optimism si aceeasi atitudine prietenoasa, care-i relaxeaza si-i fac si mai placuti. In cazul in care apare o schimbare in viata lor, isi unesc fortele pentru a depasi problema, ajutandu-se reciproc. De fapt chiar ei vin in intampinarea schimbarii, pentru ca Gemenii si Varsatorii cred cu adevarat in evolutia intelectuala si respectiv, spirituala si sunt de parere ca o persoana nu trebuie sa se plafoneze ani de zile in aceeasi conditie. Comunicarea dintre ei functioneaza foarte bine si stiu sa-si satisfaca nevoile reciproc. Nici barbatul Varsator, nici femeia Gemeni nu incearca sa domine si sa rapeasca din personalitatea celuilalt, punandu-se pe acelasi nivel. Se bucura sa-si invite multimea de prieteni in casa lor, fiind foarte sociabili si primitori. In cazul in care nici unul nu are simt practic, le este greu sa faca fata laturii pragmatice a vietii. Este posibil ca nativa sa vorbeasca uneori prea mult si sa-l oboseasca, cand are nevoie de un moment de singuratate. Aceste mici probleme pot fi depasite cu usurinta, pentru ca trasaturile comune sunt mult mai importante.


FEMEIA GEMENI - BARBATUL PESTI

Este o relatie mai mult indicata pentru o aventura, decat pentru ceva de durata. Nici unul nu este suficient de realist si de pragmatic pentru a face fata problemelor cu care se confrunta cuplul. Femeia Gemeni are nevoie de libertate si tinde sa comunice cu toti cei care o inconjoara, pe cand nativul Pesti este un emotiv introvertit. Nevoia lui de atentie nu s-ar simti satisfacuta de implicarea partenerei. Daca tinde sa se iluzioneze la nesfarsit, in loc sa accepte ca exista mari diferente, relatia se va deteriora pana cand ea va disparea, in cautare de o noua experienta. Se pot intelege bine din punct de vedere intelectual, pentru ca el ii deschide lumea sinelui, invitand-o la introspectie, iar femeia Gemeni il ajuta sa cunoasca lumea cea mare. Amandoi sunt extrem de inteligenti si simt acut nevoia de comunicare, iar schimbul de idei poate fi interesant, cel putin o perioada. Cu toate acestea, daca nativa este nestatornica si in cautare de vesnica schimbare, il poate destabiliza pe partener, care se simte dezamagit si ranit. Pentru el ratiunea tine de instinct, nu de intelect. Femeia Gemeni este o fiinta eminamente intelectuala si rationala. Fericirea pentru el consta in comuniunea dintre trup si spirit si face totul pentru persoana dorita, ca s-o duca pe culmile iubirii. Ea nu are rabdare si nu aprofundeaza lucrurile daca nu se simte atrasa irezistibil. Are atat de multe alte lucruri de facut pe lumea asta, incat a-si canaliza intreaga energie spre o fiinta hipersensibila o oboseste. Relatia functioneaza o vreme colateral, prin implicarea acestuia, insa pe termen lung lucrurile pot lua o intorsatura nefavorabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului